- 19 Nisan 2024
- 1.412
- 1.587
- 48
Canım acilde ver istersen
Çok kalabalık ya resmen ana bana günü gecesi gündüzü.Gecen ay gittim resmen önumde 300 kişi.birde direkt beta diyince bakmıyorlar.Üniversite hastanesi kuzum
Kaçıncı haftadasınız şu an?Yarın sabah şansımı denerim saglik ocağına gidip .yoksa bakicam artık akşam acile giderim.
Canım ben yeni öğrendim aşılama yaptırmistim.dun aşılamanın 14 günü 581 çıktı beta.simdi yarın tekrar artışa bakmam lazım.sat 2 kasim 4+2 oldu bugün.Kaçıncı haftadasınız şu an?
Yok zaten üniversite hastanesinde bakmazlar kuzucum. Devlet hastanesine gidebilirsin. Ona da beta deme de kasıklarım çok ağrıyor de mesela. Ya da özel hastanede verebilirsin. Ben natomed hastanesinde baktırdım 600 liraydı ama. Bence pahalıÇok kalabalık ya resmen ana bana günü gecesi gündüzü.Gecen ay gittim resmen önumde 300 kişi.birde direkt beta diyince bakmıyorlar.
Ewet çok pahalı medipol yakın bana oda istek dışı olunca 1000 TL dediYok zaten üniversite hastanesinde bakmazlar kuzucum. Devlet hastanesine gidebilirsin. Ona da beta deme de kasıklarım çok ağrıyor de mesela. Ya da özel hastanede verebilirsin. Ben natomed hastanesinde baktırdım 600 liraydı ama. Bence pahalı
Ahhh ahhh bu bebişler daha doğmadan dünya masraf açıyorlar bizeEwet çok pahalı medipol yakın bana oda istek dışı olunca 1000 TL dedi
Ya bikere olsa tamam gözüm görmez ama iki üç belki.Ahhh ahhh bu bebişler daha doğmadan dünya masraf açıyorlar bize
Normal olduğunu kabul edelim. Stres iyi değil hamileliğin tadını çıkaralım. 9ay böyle geçmez. Doktorlar normal diyor. Gebeliğin ilk ayları kasık ağrısı normal evet.Benimde aynı regl olcakmısım gibi hatta korkup gidip hemen kontrol ediyorum
Benim ikinci çocuğum olacak Allah izin verirse.bitmiyor endişeler.birde 3 kaybiım olunca hepten evham yapıyorum.ve entresan şekilde dur hemen sevinme modundayim.dua ediyorum sadece.enfeksiyon korkusu sardı şimdide.anlicaniz bitmiyor endişeler doğunca biter diyoruz ama inanın bitmiyor sonra işitme testi sonra kalça röntgeni derken bir sürü endişe hayatın kendisi oluyor. Oğlum ortaokula gidiyor başka endişeler alıyor diğerlerinin yerini.Rabbim sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin.Normal olduğunu kabul edelim. Stres iyi değil hamileliğin tadını çıkaralım. 9ay böyle geçmez. Doktorlar normal diyor. Gebeliğin ilk ayları kasık ağrısı normal evet.
Böyle böyle deliricez
Amin.. ben de çocuklardan sonra panik atak ve anksiyete sorunları yaşamaya başladım.Benim ikinci çocuğum olacak Allah izin verirse.bitmiyor endişeler.birde 3 kaybiım olunca hepten evham yapıyorum.ve entresan şekilde dur hemen sevinme modundayim.dua ediyorum sadece.enfeksiyon korkusu sardı şimdide.anlicaniz bitmiyor endişeler doğunca biter diyoruz ama inanın bitmiyor sonra işitme testi sonra kalça röntgeni derken bir sürü endişe hayatın kendisi oluyor. Oğlum ortaokula gidiyor başka endişeler alıyor diğerlerinin yerini.Rabbim sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin.
Canım 30 ekimse şu an etkendir sadece kese görünür daha çok yeni gebeliğin bence 3 hafta sonra tekrar git doktorun dediği gibi o zaman mihtemelen kalp atışını da görürsünKızlar sat:30 ekim bugün kese görüldü, ama çok küçük ve içinde hiçbir yapı yoktu, doktor 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi, normal gibi davrandı ama kese içi ne zaman bebek görülmeye başlar?
14mm iken kese bebek gorunmemisti diye hatırlıyorum.5+4 falandim yanlis hatırlıyorda olabilirim.kacti ki kesenizKızlar sat:30 ekim bugün kese görüldü, ama çok küçük ve içinde hiçbir yapı yoktu, doktor 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi, normal gibi davrandı ama kese içi ne zaman bebek görülmeye başlar?
Benim adenomyosizim var o yüzden hamile kalamamıstm ama simdi en ufak bi agrıda korkuyorum tabi normal normal hersey güzel sükür :)Normal olduğunu kabul edelim. Stres iyi değil hamileliğin tadını çıkaralım. 9ay böyle geçmez. Doktorlar normal diyor. Gebeliğin ilk ayları kasık ağrısı normal evet.
Böyle böyle deliricez
Çok küçük ve yeni dedi boyut söylemedi, sormak da aklıma gelmedi hiç acemiyiz henüz :)14mm iken kese bebek gorunmemisti diye hatırlıyorum.5+4 falandim yanlis hatırlıyorda olabilirim.kacti ki keseniz
Kesenin fotoğrafını vermiş miydi? Genelde orada yazıyor boyutuÇok küçük ve yeni dedi boyut söylemedi, sormak da aklıma gelmedi hiç acemiyiz henüz :)
Aslında yarın ki beta artışı kontrolü sonrasında bu hafta kese görmeye gitseniz belki içiniz rahat eder. Daha fazla artış takip etmenize gerek kalmaz her şey yolundaysa.Canım ben yeni öğrendim aşılama yaptırmistim.dun aşılamanın 14 günü 581 çıktı beta.simdi yarın tekrar artışa bakmam lazım.sat 2 kasim 4+2 oldu bugün.
Aslında çıkan sonuca göre az çok gidişat belli olucak inşallah dediğiniz gibi. aklımda cumartesi günü doktoruma gitmek var.Aslında yarın ki beta artışı kontrolü sonrasında bu hafta kese görmeye gitseniz belki içiniz rahat eder. Daha fazla artış takip etmenize gerek kalmaz her şey yolundaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?