Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    25
Yaaaa hayırlı evlat olsunlar sağlıkları yerinde olsun tabii ki gerisi fasa fiso

Kızlar çin takviminde hamile kalınan tarih kısmına son adet tarihimizi yazıyoruz sanırım mantıken di mi

Belirtileriniz nasildi acaba birde kacinci haftdasiniz

Sağol canım benim :) sana da çok geçmiş olsun İnan insan bebeğe zarar gelecek diye çok korkuyor hele öksürürken rahatsız oluyor mu düşüncesi aklımdan çıkıyor bi türlü. Ben de ballı ılık su falan içiyorum inşallah atlatırım kısa zamanda

Ohhh maşallah canım benim sen gene çok dikkat et kendine rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

Benim de perşembe günü detaylı ultrasonum vardı canım 160-170 arası ve cinsiyeti de erkek görünüyor ama net değil dedi belki de kalp atışı cinsiyete göre değişiyordur

Benim de aynı içimden geçen de kızdı doktorum cinsiyet tahmini ister misin diyince kesin kız diyecek derken ‘şuradaki çıkıntıyı görüyor musun’ diyiverdi şaşkınlıkla erkek mi diye bi daha sordum hatta

Belirtileriniz nasildi acaba birde kacinci haftdasiniz
Bugün 11+0 ım. Bol uyku hali bir de proteinden tiksinme oldu en çok ama bunlar oğlumda da olmuştu. İkisinde de aman aman midem bulanmadı.
Ama bu kızsa eğer tek fark alt belim genişliyor. Oğlumda bacağım basenim yanlarım hiç çıkmadan yumurta gibi karnım çıktı ve doğuma da tişörtümün içine top koymuş gibi gittim

Doktor kız demese ben erkek derdim erkege benziyor kafa şekli felan

Bu kız bebek nubu düz canım doktorda demiş zaten

Valla aynısı olmuş Bize de “Aa ben bi şey görüyorum” demez mi, ben şok O kadar kız hissediyordum ki Neyse ki süreci çabuk kabullendim, oğluşum diye geziyorum

Doktor kız demese ben erkek derdim erkege benziyor kafa şekli felan
Teşekkür ediyorum yorumunuz için kesin demedi tabi yanıladabılıyorum dedi üç çizgi falan göstermedi bebeğim uyuyor gibiydi zaten hareketsizdi o şekılde baktı yanılma payını bıraktı içimden erkek geçiyor hep bütün belirtilerimde erkek ama tabi belli olmaz sağlıklı olsun da içimden öyle geçiyor

Ay çok sevindimmmmmm. Hayırlı olsun canım erkek gibi geldi bana

Bende de hep 165-170 falan çıkıyor canım doktor 120 180 arası normal diye anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…