Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Nasıl gidiyor anneler Çarşamba ikili test günü ama ölüyorum korkudan 34 yaş riskli çıkabilir durduk yere stres olucaz gibi. Ama burun kemiği ense kalınlığı okeyse telaş yapmayacağım kendimi hazırlıyorum. Yani inş telaş yapmam. Karneleri verdik 14 gün dinlenicem bol bol uyurum

Canım kan hacmimiz artıyor, birde hormonlar kılcalları hassaslaştırıyor. Normal bir durum. Benim normalde alerjik rinitim vardı, şimdi iyice arttı. Burnumu silince vs kanama da oluyor ama alıştım artık
Peki kullanabileceğimiz bi sprey vs var mı gebelikte. Her zaman tıkalı değil ama zaten uyku problemi var ilk günden beri şimdi tıkallı burunla daha da zorlaştı sanki üzerine bi de kan gelince

Bende ağrım çok olunca panik oldum devlet hastanesinde doktora gittim sorun yokmuş neyseki içim rahatladı. Biraz daha dikkat edeceğim.

Ultrason cihazıda kötüydü ama şöyle bir görüntü aldım, tahmin yapabilecek olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_8674.jpeg
    261 KB · Görüntüleme: 44
Bir de karni sertlesen var mi kizlar? Hamileligim son zamanlarinda karin sertlesiyor bazen geriliyor gibi ona benziyor bir kac gundur tas gibi oluyor karnimin ortasi cok yemiyorum da agri da yapiyor hafif

Bir de karni sertlesen var mi kizlar? Hamileligim son zamanlarinda karin sertlesiyor bazen geriliyor gibi ona benziyor bir kac gundur tas gibi oluyor karnimin ortasi cok yemiyorum da agri da yapiyor hafif
sabah kalkıyorum karnım düz ama gün içerisinde baya gaz oluyor taş gibi oluyor karnım ve 20 haftalık gibi oluyor. Ben progesteron da kullanıyorum o da arttırıyor. Sizin de gaz gibi mi acaba kasılma gibi mi

Burnu kanayan hanımlar hamilelikte çoğunlukla normal oluyor diye biliyorum da kan sulandırıcı kullanıyorsanız doktorunuza bilgi verin bence bir de ölçebiliyoraanız kanayınca tansiyon ölçün

Kızlar ben de güncelleme geçeyim bari ilk defa bugün sat’a göre 8+6 ultrasona göre 9+2 olduk. Her şey yolunda görünüyor, kolu bacağı başı poposu baya belli oluyor artık Fetal DNA için kan verdim 10-14 gün arası gelir sonuçlar dedi. Bir sonraki randevu 31 ocakta nasıl geçcek bilmiyorum Doktorun odasında konuşuyorduk herkes kız diyor bakalım ne olacak diye doktorum valla benim de içime kız doğdu dedi

Selamlar, fetal doppler alan var mı arkadaşlar ? Kullanan, memnun olan var mıdır ?

sabah kalkıyorum karnım düz ama gün içerisinde baya gaz oluyor taş gibi oluyor karnım ve 20 haftalık gibi oluyor. Ben progesteron da kullanıyorum o da arttırıyor. Sizin de gaz gibi mi acaba kasılma gibi mi
Progestan vermiş banada akşam 1 adet içecekmişim, bulantı filan yapıyormuş diye duydum öylemi etkileri neler acaba?

Akşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
Bence gözünü korkutmadan kullan, herkesin bünyesi farklı. Bir iki gün sonra baktın rahatsız etti, fitil olarak kullanabilir miyim diye sorar bir de öyle denersin

Akşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
Ben 3haftadır ağızdan alıyorum canım. Bende çok şükür bi yan etki yapmadı. Bünyeyle alakalı ama bence şifa olsun de öyle iç canım

İkinci gebeligi olup gebelik sekeri olan varsa bana yazabilir mi ? Gebelik sekerim var insulin kullanmiyorum devlette hangi bolum insulini yaziyor acliklarim 105 cikiyor

Kizlar devlet hastanesinde ikili test yapiliyor mu? Direk kadin dogumdan randevu alip yaptirabiliyor muyuz?
Canim devlet hastanelerinde perinatologlae yapıyor. Kadın doğuma git onlar sana perinatoloji randevusu için bir onay veriyor MHRS den ikili test için randevu alabiliyorsun daha sonra benim öyle oldu
Yaaaa ne güzel haberler hadi hayırlısı biraZ erken ama fetal DNA sonucuna göre netleşir cinsiyet sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…