- 2 Şubat 2023
- 305
- 360
- 23
- 34
Peki kullanabileceğimiz bi sprey vs var mı gebelikte. Her zaman tıkalı değil ama zaten uyku problemi var ilk günden beri şimdi tıkallı burunla daha da zorlaştı sanki üzerine bi de kan gelinceCanım kan hacmimiz artıyor, birde hormonlar kılcalları hassaslaştırıyor. Normal bir durum. Benim normalde alerjik rinitim vardı, şimdi iyice arttı. Burnumu silince vs kanama da oluyor ama alıştım artık
sabah kalkıyorum karnım düz ama gün içerisinde baya gaz oluyor taş gibi oluyor karnım ve 20 haftalık gibi oluyor. Ben progesteron da kullanıyorum o da arttırıyor. Sizin de gaz gibi mi acaba kasılma gibi miBir de karni sertlesen var mi kizlar? Hamileligim son zamanlarinda karin sertlesiyor bazen geriliyor gibi ona benziyor bir kac gundur tas gibi oluyor karnimin ortasi cok yemiyorum da agri da yapiyor hafif
Şehir hastanesinde yapılıyor ama devletlerde var mı bilmiyorum.Kizlar devlet hastanesinde ikili test yapiliyor mu? Direk kadin dogumdan randevu alip yaptirabiliyor muyuz?
Progestan vermiş banada akşam 1 adet içecekmişim, bulantı filan yapıyormuş diye duydum öylemi etkileri neler acaba?sabah kalkıyorum karnım düz ama gün içerisinde baya gaz oluyor taş gibi oluyor karnım ve 20 haftalık gibi oluyor. Ben progesteron da kullanıyorum o da arttırıyor. Sizin de gaz gibi mi acaba kasılma gibi mi
Ağzıdan mı fitil olarak mı verildi? Fitil olarak kullanınca yan etkileri daha az hissediliyor.Progestan vermiş banada akşam 1 adet içecekmişim, bulantı filan yapıyormuş diye duydum öylemi etkileri neler acaba?
Akşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilimAğzıdan mı fitil olarak mı verildi? Fitil olarak kullanınca yan etkileri daha az hissediliyor.
Bence gözünü korkutmadan kullan, herkesin bünyesi farklı. Bir iki gün sonra baktın rahatsız etti, fitil olarak kullanabilir miyim diye sorar bir de öyle denersinAkşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
Ben gebeliğin başından beri ağızdan kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. İnşallah sixrde yan etki yapmazAkşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
Ben 3haftadır ağızdan alıyorum canım. Bende çok şükür bi yan etki yapmadı. Bünyeyle alakalı ama bence şifa olsun de öyle iç canımAkşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
8. Haftada bile bebeği görenler var. Bekleyin bence acele etmeyin. Bu doktorlarada gıcık oluyom yaSelam hanımlar bugun kontrole gittik 7+4 günlük kese var yolk var bebek yok canım çok sıkıldı yarın kürtaj yapalım dedi
Ben hem fitil hem iğne kullanıyorum toplam günde 4 doz. Herhangi bir yan etkisi olmadıAkşam 1 tane iç demiş ağızdan heralde bu akşam alacağım, çok yan etki yapmada bari zaten iyi değilim
Canim devlet hastanelerinde perinatologlae yapıyor. Kadın doğuma git onlar sana perinatoloji randevusu için bir onay veriyor MHRS den ikili test için randevu alabiliyorsun daha sonraKizlar devlet hastanesinde ikili test yapiliyor mu? Direk kadin dogumdan randevu alip yaptirabiliyor muyuz?
Yaaaa ne güzel haberlerKızlar ben de güncelleme geçeyim bari ilk defabugün sat’a göre 8+6 ultrasona göre 9+2 olduk. Her şey yolunda görünüyor, kolu bacağı başı poposu baya belli oluyor artık Fetal DNA için kan verdim 10-14 gün arası gelir sonuçlar dedi. Bir sonraki randevu 31 ocakta nasıl geçcek bilmiyorum Doktorun odasında konuşuyorduk herkes kız diyor bakalım ne olacak diye doktorum valla benim de içime kız doğdu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?