Bana doktorun verdiği broşürde vardı bölge sorumlusunun numarası vardı onu aradım direkt. Evde gelip kan alıyorlarmış. 500 dolar dedi ücretine de. Sonuçlar 10 güne falan çıkıyormuşPanorama istiyordum ben de aslında, orayla nasıl iletişime geçtin canım? Ben bir türlü bulamadım iletişim numaralarını
Aynen kendiliğinden geçiyor benim ara ara kanıyordu mesela 2 ayda 1 falan. Sürekli kanamıyordu yani.Evet internette de normal yazıyor ama bi ürkmedim değil. Çözüm var mı peki ne yapmam lazım. Kendiliğinden geçmesini mi beklicem yoksa
Evet 2gün önce arandım her şey yolunda mı dediler(tanıyorlar beni) kullandığım ilaçları sordular ama kan testi vs istemediler. Sma testi de geçen sene vermiştik bizAile sağlıktan aranmadınız mı?
Ben özel hastanede ilerliyorum geçmiş rahatsızlıklarım dahil kan değerlerimi istedi.
Sma testi de yapılmalıymış, aile sağlık en geç 11. Haftaya kadar yapılmalı dedi.
Sanırım seninle aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de iki gündür burun kanamam var. Yoğun bir kanama değil, kılcal damar kanaması gibi sanki. Alerji mevsimi olmamasına rağmen sürekli hapşırıyorum. Sanıyorum damarlar çatladı bir noktadan sonra. Pazartesi günü KBB’ye gideceğim, alerji ilacı verir yüksek ihtimalle. Gerçi yine de ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle de devam edemem herhaldeEvet internette de normal yazıyor ama bi ürkmedim değil. Çözüm var mı peki ne yapmam lazım. Kendiliğinden geçmesini mi beklicem yoksa
Ayyyyy benimle de paylaşır mısın bölge sorumlusunun bilgisini ?Bana doktorun verdiği broşürde vardı bölge sorumlusunun numarası vardı onu aradım direkt. Evde gelip kan alıyorlarmış. 500 dolar dedi ücretine de. Sonuçlar 10 güne falan çıkıyormuş
Ben 6. Haftadayım tekrar kalp atışı için randevuma gideceğim bu hafta, ondan sonra da devlet hastanesi bebek olmadan tahlil yapmıyor sonra da tahlilleri yaptıracağım.Evet 2gün önce arandım her şey yolunda mı dediler(tanıyorlar beni) kullandığım ilaçları sordular ama kan testi vs istemediler. Sma testi de geçen sene vermiştik biz
Evet aynı şeyler yaşıyoruz sadece hafta olarak ben ilerideyim senden sanrıımSanırım seninle aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de iki gündür burun kanamam var. Yoğun bir kanama değil, kılcal damar kanaması gibi sanki. Alerji mevsimi olmamasına rağmen sürekli hapşırıyorum. Sanıyorum damarlar çatladı bir noktadan sonra. Pazartesi günü KBB’ye gideceğim, alerji ilacı verir yüksek ihtimalle. Gerçi yine de ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle de devam edemem herhalde
Evet aynı şeyler yaşıyoruz sadece hafta olarak ben ilerideyim senden sanrıımSanırım seninle aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de iki gündür burun kanamam var. Yoğun bir kanama değil, kılcal damar kanaması gibi sanki. Alerji mevsimi olmamasına rağmen sürekli hapşırıyorum. Sanıyorum damarlar çatladı bir noktadan sonra. Pazartesi günü KBB’ye gideceğim, alerji ilacı verir yüksek ihtimalle. Gerçi yine de ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle de devam edemem herhalde
Ben natera ve serenityle görüştüm. İkiside amerikaya yolluyor ikiside çok ilgili ama seçimimi serenityden yana yaptım. Görüştüğüm danışman çok daha ilgili geldi. Gereksiz hiçbir şey önermedi. Natera 50 dolar daha pahalı ama anne bebek genini ayırarak test yapan tek yermiş. Buna rağmen serenityi tercih ettim neden bilmiyorumKızlar nipt için hangi firmayla görüşüyorsunuz? Eurofins ve panorama var biri Fransa’ya gönderiyor biri Amerika’ya laboratuvara gönderiyor. İkisi de 15-17 bin lira civarında.
Yok canım ben 11.haftamdayım hiç kan isteyen olmadı 2doktora gidiyordum emin olmadığım için ama 2side istemedi. Vardır bi bildikleriBen 6. Haftadayım tekrar kalp atışı için randevuma gideceğim bu hafta, ondan sonra da devlet hastanesi bebek olmadan tahlil yapmıyor sonra da tahlilleri yaptıracağım.
Şimdi de kan geldi ya. Sanki gripmişim burnum akıyormuş gibi bi ıslaklık oluyor bi bakıyorum kan. ÜfffBana doktorun verdiği broşürde vardı bölge sorumlusunun numarası vardı onu aradım direkt. Evde gelip kan alıyorlarmış. 500 dolar dedi ücretine de. Sonuçlar 10 güne falan çıkıyormuş
Aynen kendiliğinden geçiyor benim ara ara kanıyordu mesela 2 ayda 1 falan. Sürekli kanamıyordu yani.
MutlakaYok canım ben 11.haftamdayım hiç kan isteyen olmadı 2doktora gidiyordum emin olmadığım için ama 2side istemedi. Vardır bi bildikleri
Ben de özelde takipliyim ama hamilelikte zorunlu olan testler var mesela rubella toksoplazma vs var onun dışında standart kan testleri var şekere tiroide falan bakıyorlar. Hamilelik için bakılmalı bunlara. İstersen bi doktora git kan testleri için derim ben.Evet 2gün önce arandım her şey yolunda mı dediler(tanıyorlar beni) kullandığım ilaçları sordular ama kan testi vs istemediler. Sma testi de geçen sene vermiştik biz
PaylaştımmmAyyyyy benimle de paylaşır mısın bölge sorumlusunun bilgisini ?
Ya ben de eurofinsi aradım mesela aşırı ilgiliydi 15 dk falan konuştuk baya anlattı bana. Ama panaroma 2 dk konuştu ilgisiz geldiBen natera ve serenityle görüştüm. İkiside amerikaya yolluyor ikiside çok ilgili ama seçimimi serenityden yana yaptım. Görüştüğüm danışman çok daha ilgili geldi. Gereksiz hiçbir şey önermedi. Natera 50 dolar daha pahalı ama anne bebek genini ayırarak test yapan tek yermiş. Buna rağmen serenityi tercih ettim neden bilmiyorum
Benimki de aramadi hala onceden hemen ogrendiklerinde aramislardi.Aile sağlıktan aranmadınız mı?
Ben özel hastanede ilerliyorum geçmiş rahatsızlıklarım dahil kan değerlerimi istedi.
Sma testi de yapılmalıymış, aile sağlık en geç 11. Haftaya kadar yapılmalı dedi.
Evet natera çok otomatik konuşuyor pat pat sıralıyor diğeri daha çok açıkladı daha detaylı anlattı anlayabilceğim dildenBen de özelde takipliyim ama hamilelikte zorunlu olan testler var mesela rubella toksoplazma vs var onun dışında standart kan testleri var şekere tiroide falan bakıyorlar. Hamilelik için bakılmalı bunlara. İstersen bi doktora git kan testleri için derim ben.
Paylaştımmm
Ya ben de eurofinsi aradım mesela aşırı ilgiliydi 15 dk falan konuştuk baya anlattı bana. Ama panaroma 2 dk konuştu ilgisiz geldifiyat olarak farkı yok o yüzden emin de olamadım. Sadece eurofins 12. Haftayı beklemek istedi diğeri hemen alalım dedi belki o yüzden panorama tercih edeceğim. Düşünüyorum şuan
7000 çok iyiEvet natera çok otomatik konuşuyor pat pat sıralıyor diğeri daha çok açıkladı daha detaylı anlattı anlayabilceğim dildenbu arada ben sma testi de yaptırmak istedim biz evlenirken zorunlu değildi çünkü ve hiç çocuk düşünmediğimiz için yaptırmamıştık serenity aile hekiminde yaptırın yaptırmadığınız için hakkınız var dedi. Normalde 7000 tl istiyorlar nipt testi içinde. Aile hekimi de 3 ayda çıkıyor sonuç akraba evliliği yoksa ailede gerek yok boşver dedi, hemen ikna oldum
Nasıl oluyor sma testi? Zorunlu mu?7000 çok iyi17.700 gibi bir şey oluyor panaroma. Sma testi biz de yaptırmadık ya evlenirken zorunlu değildi sonuç da geç çıkıyor dediğin gibi
Yok ekstra 7000 tl dedi panaroma7000 çok iyi17.700 gibi bir şey oluyor panaroma. Sma testi biz de yaptırmadık ya evlenirken zorunlu değildi sonuç da geç çıkıyor dediğin gibi
İnşallah canım 2 hafta kaldı Allahın izniyle 13. Haftaya girmeyeİnşallah hiç sorun olmadan kolaylıkla geçer gider bütün riskler
Canım kan hacmimiz artıyor, birde hormonlar kılcalları hassaslaştırıyor. Normal bir durum. Benim normalde alerjik rinitim vardı, şimdi iyice arttı. Burnumu silince vs kanama da oluyor ama alıştım artıkSanırım seninle aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de iki gündür burun kanamam var. Yoğun bir kanama değil, kılcal damar kanaması gibi sanki. Alerji mevsimi olmamasına rağmen sürekli hapşırıyorum. Sanıyorum damarlar çatladı bir noktadan sonra. Pazartesi günü KBB’ye gideceğim, alerji ilacı verir yüksek ihtimalle. Gerçi yine de ilaç kullanmak istemiyorum ama böyle de devam edemem herhalde
Gece uyutmaz oldu bu burun tıkanıklığı beniCanım kan hacmimiz artıyor, birde hormonlar kılcalları hassaslaştırıyor. Normal bir durum. Benim normalde alerjik rinitim vardı, şimdi iyice arttı. Burnumu silince vs kanama da oluyor ama alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?