Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar merhaba bugün benim vajina bölgemde sızlama var sol kasigim çok ağrıyor.sizdede ilk zamanlar oldu mu ?

Kızlar bu arada sevdiklerinize söylerken video çekmeyi unutmayın. Çok güzel anılar olur ilerde
ben eşime haber verdiğim anı düşünüyorum da, erken gebelik testinde çift çizgi gördüğümde adam tuvaletteydi tuvaletin kapısını tırmaladım resmen dhshdndndjdj videosu olsa çok iyi olurdu

ben eşime haber verdiğim anı düşünüyorum da, erken gebelik testinde çift çizgi gördüğümde adam tuvaletteydi tuvaletin kapısını tırmaladım resmen dhshdndndjdj videosu olsa çok iyi olurdu

Bende ilk silik cizgiyi gordugum gibi soyledm zaten saklayamazdm benm suratmdan hersyei anliyor djdjdj supriz yapamiyorum bu yuzden

Ay kızlar cewap verin bu sızlama da neyin nesi.idrar yolu enfeksiyonu sizlamasi gibi

Ahahahah gözümde canlandı aşırı komik bir sahne

Bende ilk silik cizgiyi gordugum gibi soyledm zaten saklayamazdm benm suratmdan hersyei anliyor djdjdj supriz yapamiyorum bu yuzden
hshdhshs benim de sürpriz değildi işte testi yapmaya geçtim ben o da tuvalete girmişti
Ahahahah gözümde canlandı aşırı komik bir sahne
of şimdi evdeki kameradan izledim ben de mahvoldum gülmekten cidden çok komik dhshshsh adam benim kapıyı tırmalamamdan elini yıkayamadan çıkmış sordum da shshshsh

Benim de iş yerinde çalıştığım proje oldukça stresli ve çok uzun saatler çalışıyorum. Aralık ortası projenin ilk kısmı bitiyor. Belki insafa gelirler de daha az stresli ve iş seyahati olmayan bir projeye verirler diye söyledim ben de

ben de sgknın izni kullanayım diye direkt söyledim

Kızlar merhaba bugün benim vajina bölgemde sızlama var sol kasigim çok ağrıyor.sizdede ilk zamanlar oldu mu ?
Bendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor

Bendede var sizlama yapiyor gidiyor sağ kasıkta sızlama oluyor bendede aslinda arada solada vuruyor öyle olunca ayaklarini yukari duvara yasla 10 dakika gibi geçiyor
Aslında kasık ağrısı değil vajina içinde sızlama var enfeksiyon sizlamasi gibi.

Valla aslinda ikimizin ailesinede soylemicektik bi sure ama ablam rahatsiz oldugu icin ilk benm aileme soyledik zaten sadece annem ablam babam biliyor diger aile fertlerinede suan soylemedik. esimde bu yuzden sabrediyor
Biz de aileler ve sadece bi tane yakın arkadaşımıza söyledik. Eşim bugün tutturdu ben kendi arkadaşlarıma söylemek istiyorum heyecanımı paylaşmak istiyorum diye adam kalp atışını bile beklemeyecek nerdeyse zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…