Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
İlk gebelikte hemen söylemiştik. Çok şükür sıkıntı olmadı ama yine ne olur ne olmaz bu sefer söylemeyelim dedik. Yine çenemizi tutamadik

Ben ilk gün eşimle paylaştım, Cuma günü de iş yerime söyledim. Onun dışında kimse bilmiyor Ailemi 15 Aralık’ta yüz yüze göreceğim o zaman söylerim diye düşündüm. İnşallah her şey iyi ilerler, kalp atışını da duyarım

Benim ailemde farklı bir şehirde yaşıyor. Biz de gidip söyledik iş yerime de söylemedim bilerek ben hastanede çalışıyorum zaten sürekli soru sorarlar olumsuz bi hasta görürlerse söylerler falan diye onlara 4. Ay söyleyeceğim o da göbüş çıkmaya başlar mecburen söylerim herhalde

Bende aile ziyaretine gittim 10gunluk tamda o zamana denk geldi ablam kanser hastasi oraya cok onceden plan yapmistik yanina gidicez diye denk geldi hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra yanlarina gittik soyledim mutlu olsunlar diye ama henuz esimin ailesine soylemedim sanirim onlara 12.haftadan sonra soyleriz

Bende ağustos doğumluyum ve bebişimde sanırım ağustosta doğacak tüp bebek. Betam 137 çıktı hayırlısınla artarsa ve kalp atışlarını duyarsam emin olucam benide gruba dahil edebilirsiniz

Kedilerimin bebişimle oynaması için sabırsızlanıyorummmm

Bugünde sağ tarafımda hafif hafif hissettiren Ağrı oluyor kızlar ve googlea beni korkutuyor

Eşiniz nasıl sabrediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…