- 7 Ekim 2020
- 1.243
- 2.223
- 83
İlk gebelikte hemen söylemiştik. Çok şükür sıkıntı olmadı ama yine ne olur ne olmaz bu sefer söylemeyelim dedik. Yine çenemizi tutamadikben düşünüyorum da bayağı bir kişiye söylemişim yasözde bari kalp atışını duyana kadar bekleyelim diyorduk bekleyemedik. saysam liste bayağı uzun
ben söylemedim gerçi kızıma söylettim ben abla oluyorum diye
Ben eşime kutu hazirladm kızım götürüp verdi çok güzel bir anı kaldıKızlar bu arada sevdiklerinize söylerken video çekmeyi unutmayın. Çok güzel anılar olur ilerde
Ben de fotoğrafçılık yaptım çok uzun bi süre. Az çok video işlerinden anlıyorum. Her anın videosunu çekip kısa bi film yapayım diyorumBen eşime kutu hazirladm kızım götürüp verdi çok güzel bir anı kaldı
Ben ilk gün eşimle paylaştım, Cuma günü de iş yerime söyledim. Onun dışında kimse bilmiyorGünaydın kızlar
Dün anneme, babama ve kardeşime de güzel haberi verdim sonundabenim ilk destek ekibim onlar. Eğer bir şey yaşarsan en çok onlar destek olacaklar. O yüzden bu haberi onlara gönül rahatlığıyla verebiliyorum. Geri kalan herkes için Ocak ayının son haftasını bekleyeceğim
Sizler ne yaptınız? Kimlerle paylaştınız bu haberi?
Canım ben folidays kullanıyorum memnunumFolik asit olarak neye başladınız kizlar.bugun alayım diyorum bende
Akşam bir baktım göğüs uçlarım koyulasmaya başlamis sizde başladı mı kizlar
Benim ailemde farklı bir şehirde yaşıyor. Biz de gidip söyledikBen ilk gün eşimle paylaştım, Cuma günü de iş yerime söyledim. Onun dışında kimse bilmiyorAilemi 15 Aralık’ta yüz yüze göreceğim o zaman söylerim diye düşündüm. İnşallah her şey iyi ilerler, kalp atışını da duyarım
Benim ailemde farklı bir şehirde yaşıyor. Biz de gidip söyledikiş yerime de söylemedim bilerek ben hastanede çalışıyorum zaten sürekli soru sorarlar olumsuz bi hasta görürlerse söylerler falan diye onlara 4. Ay söyleyeceğim o da göbüş çıkmaya başlar mecburen söylerim herhalde
Bende ağustos doğumluyum ve bebişimde sanırım ağustosta doğacak tüp bebek. Betam 137 çıktı hayırlısınla artarsa ve kalp atışlarını duyarsam emin olucam benide gruba dahil edebilirsinizEvet Ağustos anaları ile tanışalım bakalım yavaş yavaş.
Ben kendim de Ağustos doğumluyum o yüzden çok severim Ağustos ayini. Şimdi inşallah bebeğim de Ağustos ayında dünyaya gelecek
Hepimize sağlıklı keyifli gebelikler nasip olsun
Aynı durumdayız benimkide arttı betanız kaç çıktı kanda baktırdınız mıGüzel canım, bende rahmimde regl sancısı gibi sancı hissediyorum test yaptım bugün daha koyu ekliyorum;
Kedilerimin bebişimle oynaması için sabırsızlanıyorummmmAynenn öyleyimgece zor uyuyup bi de sabah 5-6 gibi tuvalete kalkıyorum. Sonra geç uykuya dalıyorum. Bi de 2 tane kedimiz var. Ben uyanınca onlar da uyanıyor sonra benim uykum geldiğinde miyavlamaya başlıyorlar sürekli uykusuzum
25 aralık 304Aynı durumdayız benimkide arttı betanız kaç çıktı kanda baktırdınız mı
25 aralık 304
27 aralık 700 küsürlü bişeydi canım
Salı kese göreceğim rabbim nasip ederse inşallah
Bugünde sağ tarafımda hafif hafif hissettiren Ağrı oluyor kızlar ve googlea beni korkutuyor
Evettt biz de öyleyiz valla en büyük hayalimizdeKedilerimin bebişimle oynaması için sabırsızlanıyorummmm
Eşiniz nasıl sabrediyorBende aile ziyaretine gittim 10gunluk tamda o zamana denk geldi ablam kanser hastasi oraya cok onceden plan yapmistik yanina gidicez diye denk geldi hamileligimi ogrendikten 3 gun sonra yanlarina gittik soyledim mutlu olsunlar diye ama henuz esimin ailesine soylemedim sanirim onlara 12.haftadan sonra soyleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?