Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
ben eşime haber verdiğim anı düşünüyorum da, erken gebelik testinde çift çizgi gördüğümde adam tuvaletteydi tuvaletin kapısını tırmaladım resmen dhshdndndjdj videosu olsa çok iyi olurdu
Ahahahaha çok iyi bir an anahah

Çok iyi olmuş o zaman

Aslında kasık ağrısı değil vajina içinde sızlama var enfeksiyon sizlamasi gibi.
Ben enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyor

Keseyi görünce bitse keşke ben de öyle diyordum şimdi de diyorum ki kalp atışını görümce rahat edeceğim
Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa

Vallahi ben kalp atişi duyunca bile rahat edemem duyduğum haftada kalbi durmuştu bende 10 haftada anladim şimdi bilemiyorum 6 nci haftadan sonra her hafta gidicem gibi geliyor zarari yoksa
Allah korusun ya en önemli zamanlardayız. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Ben enfeksiyon geçirmedim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum ama bendeki vajina ic dudağinda hafif kasilma gibi bir şey hissediyorum gunde 2 kere gibi oyle sandim ve bunlar normal diye biliyorum sonucta rahim buyuyor
Doktoru aricam belki fitil filan önerir.yani idrar yolu enfeksiyonu gibi sanki yaa

Ne guzel heycanli olmasi iyidir allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin bende ilk deneyimim oldugu icin burda okuduklarimdan dolayi temkinli yaklasiyorum bi tik. Bakalim onlara soyleyince ne tepki vericekler merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…