Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben oğlumda yapmıştım aile arasındaydı instagramda paylaşmamıştım bile, aslında tamamen nasıl mutlu olduğunuzla alakalı. Benim çok hoşuma gidiyor böyle detaylar, yine bişeyler düşüneceğim belki tamamen kendi içimizde olur, her şey yolunda ilerlesinde öncelikle sizde mutlu olmayacaksanız birileri soruyor diye yapmayın tabiki

Nice mutlu seneleri olsun inşallah nasıl geçti bulantın devam ettimi geçmiştir inşallah

Tabi ki mutlu olan hevesi olan yapsın içten gelerek yapılır zaten böyle şeyler zorunluluk gibi olması amacına tamamen ters olur Sizin yaptığınız şekilde bana göre çok okey. Ben ona da üşenirim ve sabredemem ama

Evet herkesin nasıl mutlu olduğuyla alakalı Allah herkesin içine sindirsin

Ziya hocanında net değil ya. Bebeğimi hiç net göremedim daha küçük tamam ama olsun

Ooo baya açıklayıcı ve detaylı olmuş teşekkür ederim

Ay eşimin tarafından birileri bebek mevlidi yaptı. Böyle şalvarlı falan harem kıyafeti mi desem kına elbisesi mi desem öyle bir şey giymiş, bir mekan tuttular. Bir hoca ilahiler söylemiş falan. Bebek daha 40 günlük, millete yemek yedirmişler. Bi tane saltanat kayığı gibi şeyin içinde çocuk uyumuş falan allahım videoları görünce gözlerim kanadı, neden dedim ya neden böyle bir şey moda oldu Allah bilir şimdi kaynana gil benden de bekler ama bilmiyorlar ki ben doğururken bile kimseye haber vermeyeceğim eşimle de asla böyle şeyler yapacak insanlar değiliz. Bunun bir level üstü oğlunun sünnet düğününde dans kareografisi yapan anne (Allah’ım nolursun bak yalvarıyom )

Kontrole gittik bugün 9+1 olmuş minik insan

Eşim sürekli kız mı erkek mi hissediyorsun diye sorduğu için hissedeceğim varsa da kaçtı gitti varsa hissiyatınız alırım güzel anneler
Bana erkek gibi geldi
Eşimde kapıdan çıkarken doktorumuza sordu bizim doktorda biraz höttürü höt çok erken daha cınımmm dedi bende bişey hissedemiyorum onun merakından

Kızlar merhaba bi şey soracağım. 10.haftama girdim Kabızlık bitti ishal değilim ama sanki çevirecek gibi. Ne yapmam lazım önlem alayım
Selam herkese Mayıs annelerinden geliyorum Bu konuyu çok önemsediğim için yazmak istedim. Ben de aynı durumdaydım 1 ay kadar önce maalesef. Hamilelikte böyle bir durum olursa çok su kaybettiğiniz için acile gidip serum almanız çok faydalı olacaktır. Ben birde reflor probiyotik aldım ve günde bir kez ev yoğurdu ile karıştırıp yedim. Onun dışında haşlanmış patates ve leblebi, muz bolca. Ve tabii ki günde 1 tane maden suyu. Sıkıntısız atlattım çok şükür. Hepinize sağlıklı ve sabırlı bir süreç diliyorum

Bizde düsünmüyoruz herhangi bir sey yapmak. Soran olursa söylerim

Bana erkek gibi geldi
Eşimde kapıdan çıkarken doktorumuza sordu bizim doktorda biraz höttürü höt çok erken daha cınımmm dedi bende bişey hissedemiyorum onun merakından
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla olsun

Benimki çocukla bekliyordu kesin o da sorardı resimden yorum yapıyor dedim daha dış genital organları bile yok

Merhabalar, aralık başında hamileliğimi öğrendim. Ultrasona ilk girdiğimde devlette haftası söylenmedi ancak adetimle uyumlu olmadığı söylendi. Adete göre tahmini doğumu 7-8 ağustosa falan denk geliyor olmalıydı. Sonra özele gittiğimde geç döllenme olduğunu 10 gün kadar geriden geldiği söylendi. Geçen hafta yine devlette kontrolüm vardı. O gün tam 8 hafta olması gerekirken doktor daha küçük 7+4 dedi. Önümüzdeki salı özeldeki doktorda kontrolüm var o gün tam 9 haftalık oluyor olması lazım. Ancak her farklı ultrasonda farklı farklı haftalar görmek biraz beni ürküttü. Özele gittiğimde hamileliğimi öğreneli tam 1 ay olmuştu 6+3 ölçüm yapılmıştı kalp atışı duyulmuştu. Umarım bu gittiğimde yeniden geride bir tarih verilmez..

Bir Hürrem Sultan olmasa da gerekeni yapmış

Teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten ya su gibi değil afedersin ama eğer tedbirimi almazsam yani dikkat etmezsem sanki çevirecek gibi. Bi de 2.addt dönemim tam da şu an ablam onun etkisi de olabileceğini söyledi o da öyle olurmuş mantıklı da geldi

merhabalar, benimde muhtemel doğum tarihim 1 ağustos Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…