Ben de çok sabırsızımm sonuç çıktığı gibi öğrenmek isterim gen testindeAy banada soran çok ama ben çok sabırsızım bekleyemembirde her şey ateş pahası bi parti yapsam dünya para, onun yerine çocuğa ana kucağı falan alırım
İyi sevindim yaa baya benim gibi düşünen varmış insan bazen yalnız hissediyor böyle konularda çocuğumu eksik mi bırakıyorum falan oluyor halbuki 3-5 yıllık bir furya bu. Dediğine katılıyorum instagram vs olmasa %90’ı yapılmazdı bu partilerin benceAy ben hiç düşünmüyorum.benimde tarzım değil yani bana çok sosyal medya dayatması gibi geliyor.14 haftada oğluma belli olursa söyleyeceğim hamile olduğumu henüz bilmiyor kuzum.direkt muayene olurken göstereceğim Allah'ım o günleri göstersin insallahbenim tanıdığım cinsiyeti bilmesine rağmen ki herkez biliyordu sırf heves mi hatirami kalsın diye düşündü bilinmez teyzesi olarak kız hissediyorum amcası olarak erkek hissediyorum videosu çekti bana çok saçma geldi.partiyi de cenaze dolayısıyla yapamadı olmasa onuda yapacaktı.yapana birşey diyemem ama bana göre değil açıkçası.
Ay yok valla hiçte şart değil eksiklikde değil.ona harciyacagim para ile gider ihtiyaclarini alarim bebeğin veya gider iki çocuk sevindiririm..İyi sevindim yaa baya benim gibi düşünen varmış insan bazen yalnız hissediyor böyle konularda çocuğumu eksik mi bırakıyorum falan oluyor halbuki 3-5 yıllık bir furya bu. Dediğine katılıyorum instagram vs olmasa %90’ı yapılmazdı bu partilerin benceyapan yapsın tabi saygım sonsuz benim abimler de yaptı ama işte şart bir şeymiş haline gelmeye başladı
Aa bak bunu da bilmiyordum çok teşekkür ederim canımCanım ishalde elektrolitte kaybediyor insan ister istemez, maden suyuda içip dengelersin
Seni ve zehirlendiğini hatırladım canım tamam yoğurt çorbası da aklımda yarın combo yapayımBende geçen hafta tatilde zehirlenmiştim. İnanılmaz bi ishal yaşadım. Bol bol su içtim, haşlanmış patates ve yağsız lapa makarna yedim. Ama en iyi gelen yoğurt çorbası oldu. Sanırım bağırsak floramı düzenledi2 günde ilaçsız serumsuz düzeldim.
Ben eski kafalıyım biraz canım öyle süpriz falan d sevmiyoeum parti falan.Kızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
Ay ben hastane odası süsletmeyi bile düşünmüyorumİyi sevindim yaa baya benim gibi düşünen varmış insan bazen yalnız hissediyor böyle konularda çocuğumu eksik mi bırakıyorum falan oluyor halbuki 3-5 yıllık bir furya bu. Dediğine katılıyorum instagram vs olmasa %90’ı yapılmazdı bu partilerin benceyapan yapsın tabi saygım sonsuz benim abimler de yaptı ama işte şart bir şeymiş haline gelmeye başladı
Biz de öyle yapıcaz sadece eşimle konuştuk doktordan bir zarfa koymasını rica edicez evde baş başa açıp öğrenelim istedikBen eski kafalıyım biraz canım öyle süpriz falan d sevmiyoeum parti falan.Fetal DNA da çıkınca direkt ailelere de söyleriz biter gider sağlıklı olsun da
İnternette bir video görmüştüm köpeklerine pasta yedirmişlerdi içinden mavi çıkmıştıKızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
Hahshshshh umarımmm çok komik olur kendimi de düşündüm de yapmam dediğim şeyleri yaparkenAy ben hastane odası süsletmeyi bile düşünmüyorumbunları organize etmek vs çok zor geliyo gelmesin kimse hastaneye ya daha yeni doğurmuşum canım çıkmış milleti mi ağırlıcam eşim gelsin yeter gibi bi düşüncem var. tabi zaman ne gösterir böyle dedikten sonra baby showerlarla ortama giriş yapmam umarım
Yiaa köpüşün zaaflarından faydalanmışlarİnternette bir video görmüştüm köpeklerine pasta yedirmişlerdi içinden mavi çıkmıştıben cinsiyet partisi düşünmüyorum ama oğluma bu şekilde söyleyebilirim hamileliğimi hayır oğluma köpek demedim videoya çekerim diye düşünüyorum inşallah
Seninle aynıyız benim de 8+1 tüp bebek. Kasık ağrılarım oluyor arada kramp şeklinde bilhassa bir süre ayakta kalırsam. Kanama lekelenme yokKızlar 8+3 teyim bugün. Tüp bebekle hamileyim. Kasık ağrılarım var bugün sürekli değil ama ara ara kramplar şeklinde. Kanama lekelenme yok çok şükür. Sizler de de oluyo mu. Korkmam gereken bi durum mu ???
Çok şükür. Daha önce yoktu bu gün başlayınca endişelendim. Şehir dışındayım farklı farklı doktorlara muayenede olmak istemiyorumSeninle aynıyız benim de 8+1 tüp bebek. Kasık ağrılarım oluyor arada kramp şeklinde. Kanama lekelenme yokdünden önceki gün kontrole gitmiştim normal dedi, kendini yorma dinlen ağır iş yapma.
Amin arkadaşım. Öyle, endişeli oluyor insan ama strese girme. Bu süreçte en önemli şey rahat olmakÇok şükür. Daha önce yoktu bu gün başlayınca endişelendim. Şehir dışındayım farklı farklı doktorlara muayenede olmak istemiyorumzor bulununca hep korku hep endişe Allah yardımcımız olsun
Amacım hatıra kalsın ona diye zaten inşallahYiaa köpüşün zaaflarından faydalanmışlarkardeşlere bir hatıra olarak tatlı olabilir öyle tabi
Bak evet bunu da yapabilirim canım ama eşim istemez sabredemezBiz de öyle yapıcaz sadece eşimle konuştuk doktordan bir zarfa koymasını rica edicez evde baş başa açıp öğrenelim istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?