Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay banada soran çok ama ben çok sabırsızım bekleyemem birde her şey ateş pahası bi parti yapsam dünya para, onun yerine çocuğa ana kucağı falan alırım
Ben de çok sabırsızımm sonuç çıktığı gibi öğrenmek isterim gen testinde maddi boyutu da var tabi ona hiç girmiyorumm bile. Ama konsept olarak da bana sıcak gelmiyor insanlar sorup durunca da dedim yapılmalı mı yav illa

İyi sevindim yaa baya benim gibi düşünen varmış insan bazen yalnız hissediyor böyle konularda çocuğumu eksik mi bırakıyorum falan oluyor halbuki 3-5 yıllık bir furya bu. Dediğine katılıyorum instagram vs olmasa %90’ı yapılmazdı bu partilerin bence yapan yapsın tabi saygım sonsuz benim abimler de yaptı ama işte şart bir şeymiş haline gelmeye başladı

Ay yok valla hiçte şart değil eksiklikde değil.ona harciyacagim para ile gider ihtiyaclarini alarim bebeğin veya gider iki çocuk sevindiririm..

Seni ve zehirlendiğini hatırladım canım tamam yoğurt çorbası da aklımda yarın combo yapayım

Ben eski kafalıyım biraz canım öyle süpriz falan d sevmiyoeum parti falan. Fetal DNA da çıkınca direkt ailelere de söyleriz biter gider sağlıklı olsun da

Ay ben hastane odası süsletmeyi bile düşünmüyorum bunları organize etmek vs çok zor geliyo gelmesin kimse hastaneye ya daha yeni doğurmuşum canım çıkmış milleti mi ağırlıcam eşim gelsin yeter gibi bi düşüncem var. tabi zaman ne gösterir böyle dedikten sonra baby showerlarla ortama giriş yapmam umarım

İnternette bir video görmüştüm köpeklerine pasta yedirmişlerdi içinden mavi çıkmıştı ben cinsiyet partisi düşünmüyorum ama oğluma bu şekilde söyleyebilirim hamileliğimi hayır oğluma köpek demedim videoya çekerim diye düşünüyorum inşallah

Hahshshshh umarımmm çok komik olur kendimi de düşündüm de yapmam dediğim şeyleri yaparken

Yiaa köpüşün zaaflarından faydalanmışlar kardeşlere bir hatıra olarak tatlı olabilir öyle tabi

Kızlar 8+3 teyim bugün. Tüp bebekle hamileyim. Kasık ağrılarım var bugün sürekli değil ama ara ara kramplar şeklinde. Kanama lekelenme yok çok şükür. Sizler de de oluyo mu. Korkmam gereken bi durum mu ???

Kızlar 8+3 teyim bugün. Tüp bebekle hamileyim. Kasık ağrılarım var bugün sürekli değil ama ara ara kramplar şeklinde. Kanama lekelenme yok çok şükür. Sizler de de oluyo mu. Korkmam gereken bi durum mu ???
Seninle aynıyız benim de 8+1 tüp bebek. Kasık ağrılarım oluyor arada kramp şeklinde bilhassa bir süre ayakta kalırsam. Kanama lekelenme yok dünden önceki gün kontrole gitmiştim normal dedi, kendini yorma dinlen ağır iş yapma.

Seninle aynıyız benim de 8+1 tüp bebek. Kasık ağrılarım oluyor arada kramp şeklinde. Kanama lekelenme yok dünden önceki gün kontrole gitmiştim normal dedi, kendini yorma dinlen ağır iş yapma.
Çok şükür. Daha önce yoktu bu gün başlayınca endişelendim. Şehir dışındayım farklı farklı doktorlara muayenede olmak istemiyorum zor bulununca hep korku hep endişe Allah yardımcımız olsun

Çok şükür. Daha önce yoktu bu gün başlayınca endişelendim. Şehir dışındayım farklı farklı doktorlara muayenede olmak istemiyorum zor bulununca hep korku hep endişe Allah yardımcımız olsun
Amin arkadaşım. Öyle, endişeli oluyor insan ama strese girme. Bu süreçte en önemli şey rahat olmak

Kontrole gittik bugün 9+1 olmuş minik insan

Eşim sürekli kız mı erkek mi hissediyorsun diye sorduğu için hissedeceğim varsa da kaçtı gitti varsa hissiyatınız alırım güzel anneler

Eklentiler

• IMG_3786.jpeg
    203,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…