Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
İshal durumunda vucudun cok su kaybetmemesi icin yine bol bol su icmeye ozen gosterin,bir-iki gün sürerse sorun olacagini sanmam
Teşekkür ederim canım. Ya tam olarak ishal değilim ama çevirir diye korktum. Ama bol suya ve muza devam edeyim o zaman

Merhaba bende aranıza yeni katıldım
Doktor adete göre 9 haftalık olması lazım çocuk 6 haftalık alttan baktı içeride bi hareketlilik var ama kalp atışı almadık
Çarşamba gel kalp atışı alamaz isek kürtaj dedi normal mi bu şekilde kana a. Vs yok çok şükür ama bulantı yaşamıyorum koku çok keskin alıyorum sadece

Teşekkür ederim fayda eder inşallah ya. Peki ishal hamilelikte kötü mü

Teşekkür ederim canım. Ya tam olarak ishal değilim ama çevirir diye korktum. Ama bol suya ve muza devam edeyim o zaman
Canım yoğun ve uzun süreli ishal hamile lmayanlar için de iyi değil. Ama kısa süreli bir sorun olmaz. Bol bol su, muz, haşlanmış patates iyi gelir.

Herkese Merhaba aranıza yeni katıldım cinsiyet tahminleriniz başladı mı kese şekline göre
Hosgeldin canım hayırlı olsun
Canım geç döllenme vs olabilir mi? Yumurtlamani takip etmiş miydin? Eğer yumurtlama gujunu bilmiyorsan geç döllenme olabilir. Çarşamba bir kontrole git bakalım inşallah girebilirsiniz kalp atışı.

Canım yoğun ve uzun süreli ishal hamile lmayanlar için de iyi değil. Ama kısa süreli bir sorun olmaz. Bol bol su, muz, haşlanmış patates iyi gelir.
Ya evet kızlar da su ve muz dedi. Patates de iyi ki söyledin canım. Hem ekmeği de kesmiş olurum belki biraz haşlanmış patates yiyerek

Canım ben kendi hastanemde kontrole gidiyorum ama devlet hastanesinin malesef usg leri net değil hatta çıktı bile veremiyor bizim doktorumuz her ne kadar iyi bir hekim olsa da kullanılan makineler de önemli o yüzden medicanaya görünmeyi düşünüyorum

Kızlar bizim içim doğuma çok var tabi Bursa’da yaşıyorum ve suya doğum ile doğum yapmak istiyorum aranızda deneyimleyen oldu mu sizce nasıl

Ya evet kızlar da su ve muz dedi. Patates de iyi ki söyledin canım. Hem ekmeği de kesmiş olurum belki biraz haşlanmış patates yiyerek
Bende geçen hafta tatilde zehirlenmiştim. İnanılmaz bi ishal yaşadım. Bol bol su içtim, haşlanmış patates ve yağsız lapa makarna yedim. Ama en iyi gelen yoğurt çorbası oldu. Sanırım bağırsak floramı düzenledi 2 günde ilaçsız serumsuz düzeldim.

Kizlar kizimda 12 ekimde hamile oldugumu ogrenmistim bunlar da ilk ultrasonlari 1 hafta fark var. Sanirim biri vajinal biri karindan bakilmis cunku zit taraflarda. Ultrason goruntusunun vajinal mi karin mi oldugunu anlamanin bir yolu var mi?

Eklentiler

• IMG_1585.jpeg
    193,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye

vallahi yapmayı düşünmüyorum, yakın arkadaş çevremde yapan da yok, soran da yok aile arasında bir pasta kesip herkesle paylaşmayı düşünüyoruz. Benim çocuğumun ne olacağından kime ne aslında, sanki veliaht mı doğurcam bir de Allah’ıma dua ediyorum çocuğumun yüzüne emoji koyup instagramda paylaştırma bana fotoğrafını diye

Hahahahsh ya evet tamamen aynı düşünüyorum da bende mi sorun var oldum iyi yalnız değilmişim o şekilde bence de mantıklı aileyle beraber. Hashshsh yapmazsın yaa hoşgeldin emoji bebek

Ay banada soran çok ama ben çok sabırsızım bekleyemem birde her şey ateş pahası bi parti yapsam dünya para, onun yerine çocuğa ana kucağı falan alırım

Ay ben hiç düşünmüyorum.benimde tarzım değil yani bana çok sosyal medya dayatması gibi geliyor.14 haftada oğluma belli olursa söyleyeceğim hamile olduğumu henüz bilmiyor kuzum.direkt muayene olurken göstereceğim Allah'ım o günleri göstersin insallahbenim tanıdığım cinsiyeti bilmesine rağmen ki herkez biliyordu sırf heves mi hatirami kalsın diye düşündü bilinmez teyzesi olarak kız hissediyorum amcası olarak erkek hissediyorum videosu çekti bana çok saçma geldi.partiyi de cenaze dolayısıyla yapamadı olmasa onuda yapacaktı.yapana birşey diyemem ama bana göre değil açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…