Teşekkür ederimMuz ye canım
İshal durumunda vucudun cok su kaybetmemesi icin yine bol bol su icmeye ozen gosterin,bir-iki gün sürerse sorun olacagini sanmamTeşekkür ederimfayda eder inşallah ya. Peki ishal hamilelikte kötü mü
Teşekkür ederim canım. Ya tam olarak ishal değilim ama çevirir diye korktum. Ama bol suya ve muza devam edeyim o zamanİshal durumunda vucudun cok su kaybetmemesi icin yine bol bol su icmeye ozen gosterin,bir-iki gün sürerse sorun olacagini sanmam
Ciddi derece ishal olursa iyi değil yani herkes için iyi değil öyle bişey olursa bi acile başvurun sıvı kaybı önemliTeşekkür ederimfayda eder inşallah ya. Peki ishal hamilelikte kötü mü
Teşekkür ederimfayda eder inşallah ya. Peki ishal hamilelikte kötü mü
Canım yoğun ve uzun süreli ishal hamile lmayanlar için de iyi değil. Ama kısa süreli bir sorun olmaz. Bol bol su, muz, haşlanmış patates iyi gelir.Teşekkür ederim canım. Ya tam olarak ishal değilim ama çevirir diye korktum. Ama bol suya ve muza devam edeyim o zaman
Hosgeldin canımHerkese Merhaba aranıza yeni katıldımcinsiyet tahminleriniz başladı mı kese şekline göre
Canım geç döllenme vs olabilir mi? Yumurtlamani takip etmiş miydin? Eğer yumurtlama gujunu bilmiyorsan geç döllenme olabilir. Çarşamba bir kontrole git bakalım inşallah girebilirsiniz kalp atışı.Merhaba bende aranıza yeni katıldım
Doktor adete göre 9 haftalık olması lazım çocuk 6 haftalık alttan baktı içeride bi hareketlilik var ama kalp atışı almadık
Çarşamba gel kalp atışı alamaz isek kürtaj dedi normal mi bu şekilde kana a. Vs yok çok şükür ama bulantı yaşamıyorum koku çok keskin alıyorum sadece
Ya evet kızlar da su ve muz dedi. Patates de iyi ki söyledin canım. Hem ekmeği de kesmiş olurum belki biraz haşlanmış patates yiyerekCanım yoğun ve uzun süreli ishal hamile lmayanlar için de iyi değil. Ama kısa süreli bir sorun olmaz. Bol bol su, muz, haşlanmış patates iyi gelir.
Canım ben kendi hastanemde kontrole gidiyorum ama devlet hastanesinin malesef usg leri net değil hatta çıktı bile veremiyor bizim doktorumuz her ne kadar iyi bir hekim olsa da kullanılan makineler de önemli o yüzden medicanaya görünmeyi düşünüyorumTabi canım ayakta oluyorsun vs. Doğrudur. Benim şu an ihtiyacım yok evdende çalışabiliyorum o konuda rahat bakalım bir şey ihtiyacım olur mu bilmiyorum. Hangi hastanede doktorun acaba bazen doktor bulmak çok zor iyi biri mi
Bende geçen hafta tatilde zehirlenmiştim. İnanılmaz bi ishal yaşadım. Bol bol su içtim, haşlanmış patates ve yağsız lapa makarna yedim. Ama en iyi gelen yoğurt çorbası oldu. Sanırım bağırsak floramı düzenlediYa evet kızlar da su ve muz dedi. Patates de iyi ki söyledin canım. Hem ekmeği de kesmiş olurum belki biraz haşlanmış patates yiyerek
vallahi yapmayı düşünmüyorum, yakın arkadaş çevremde yapan da yok, soran da yokKızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
Hahahahsh ya evet tamamen aynı düşünüyorum da bende mi sorun var oldum iyi yalnız değilmişimvallahi yapmayı düşünmüyorum, yakın arkadaş çevremde yapan da yok, soran da yokaile arasında bir pasta kesip herkesle paylaşmayı düşünüyoruz. Benim çocuğumun ne olacağından kime ne aslında, sanki veliaht mı doğurcam bir de Allah’ıma dua ediyorum çocuğumun yüzüne emoji koyup instagramda paylaştırma bana fotoğrafını diye
Canım ishalde elektrolitte kaybediyor insan ister istemez, maden suyuda içip dengelersinYa evet kızlar da su ve muz dedi. Patates de iyi ki söyledin canım. Hem ekmeği de kesmiş olurum belki biraz haşlanmış patates yiyerek
Ay banada soran çok ama ben çok sabırsızım bekleyememKızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
Hahahahsh ya evet tamamen aynı düşünüyorum da bende mi sorun var oldum iyi yalnız değilmişimo şekilde bence de mantıklı aileyle beraber. Hashshsh yapmazsın yaa hoşgeldin emoji bebek
Ay ben hiç düşünmüyorum.benimde tarzım değil yani bana çok sosyal medya dayatması gibi geliyor.14 haftada oğluma belli olursa söyleyeceğim hamile olduğumu henüz bilmiyor kuzum.direkt muayene olurken göstereceğim Allah'ım o günleri göstersin insallahKızlar cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim pek tarzım değil yapmayı da düşünmüyorum ama hem herkes yapıyor hem de çevre yapacak mısın vs sorular sorunca rahatsız hissettim yapmalı mıyız ki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?