- 6 Ocak 2025
- 28
- 15
- 3
- 39
Genelde sol erkek die bliorm bnde de olebolmstu kardesmdr de
Ama erkekte hic sivilcm yoktu yuzum pasparlakti simdi biraz sivilce cikior asiri deil yuzum sarardı ve cildim yağlı
[/QUOTcanim benim erkekler sağ tarafdaydi ama bilmiyorum
Bende hic aramadım cok sukur vedalasjnca kolay oldu o son sigara icmesydim icimde kalckti hazirladm zihnimi :)Ben hıc aramadım ama Allah tan herhalde
of efsane bırakmışsın o zaman paketi bitiren biri olarak tebrıklerBende hic aramadım cok sukur vedalasjnca kolay oldu o son sigara icmesydim icimde kalckti hazirladm zihnimi :)
Gunde bir paket iciordm son uc ayda on a düşünmüştüm
Canim benim de bulantim yok ama.inanilmaz eksime vs var. Ama görümcem hicbir.belirti yasamadan dogurmus. Ne meme.acisi ne bulanti hicbir sey. 6 yasinda oglu var su an. Bazilari cidden inanilmaz gibi ama sifir belirtiyle gebelik yasiyor. Arkadasim da oyleydi. Asla belirti olmadi. Sadece karnimda bebek oldugunu biliyorum derdi.Göğsüm kasıklarım ara ara onlar da geçiyor gibi gelıyor artık ondan korktum
Bana ilk cinsiyet tahmini yapan senmişsin kızof efsane bırakmışsın o zaman paketi bitiren biri olarak tebrıkler
Gönlünü ferah tut bişey olmazBenimki ole demedi aslinda eski hamileligimde de vrdi gebelik ilerledikce kaybolmustu. Bu dr bakicz edicz şu bu olablr bisyler dedi
Tamam cok teşekkür ederim
Evet hamilelikte cok sukur hemen birakabiliorm ama normalde no cunku hobi gibi bisydi bnm icin :) teşekkürlerof efsane bırakmışsın o zaman paketi bitiren biri olarak tebrıkler
Cinsiyet tahmini istemiştim. Meleğim can adlı kişi herkese yapıureu ondan da rica etmiştim. Ama onun öncesinde ilk ve tek tahmini yapan kişiyi arıyordum buldumAnlamadım
HahahahahaBana ilk cinsiyet tahmini yapan senmişsin kız
Ben emzirmeyı bıraktım hemen bırakmamış gibi geri başlamıştım şimdi nası olacak bilmemEvet hamilelikte cok sukur hemen birakabiliorm ama normalde no cunku hobi gibi bisydi bnm icin :) teşekkürler
O zaman az önce de dediğim gibi tekrardan teşekkürlerHahahahahabuldun geldin ha helal olsun
İnşallah bende onlardanımdor .Canim benim de bulantim yok ama.inanilmaz eksime vs var. Ama görümcem hicbir.belirti yasamadan dogurmus. Ne meme.acisi ne bulanti hicbir sey. 6 yasinda oglu var su an. Bazilari cidden inanilmaz gibi ama sifir belirtiyle gebelik yasiyor. Arkadasim da oyleydi. Asla belirti olmadi. Sadece karnimda bebek oldugunu biliyorum derdi.
Buyuk ihtimal bende geri donerim cunku cevrem hep tiryaki zor yani:)Ben emzirmeyı bıraktım hemen bırakmamış gibi geri başlamıştım şimdi nası olacak bilmem
Hahahshs benim.takintim o test cunkuİnşallah bende onlardanımdor .
Sizi hatırladım 12. Hafta testi soruma cevap veren tek kişiydiniz
Anladi ben :)Cinsiyet tahmini istemiştim. Meleğim can adlı kişi herkese yapıureu ondan da rica etmiştim. Ama onun öncesinde ilk ve tek tahmini yapan kişiyi arıyordum buldum
Vallah gebeyken napılır ben unuttumBaşım ağrıyor kızlar. Grip oluyorum sanırım ne yapmam lazım nasıl geçecek
Benım ailede 1 kişi var içmeyen bi oturuyoruz 10 kişi yakıyor ev kahvehane o andaBuyuk ihtimal bende geri donerim cunku cevrem hep tiryaki zor yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?