Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ama çok küçük bu belli olmaz ki

Aynen ben de saldım bu sefer zaten beyaza dönüyor sonra görünmüyor. Ben de ne kaşıdım ne bişe. Her gün düxenli kullandım. Çatlayacağı varsa çatlıyor. Verdiğim paraya acıdım sadece
Wefood organik hindistan cevizi yağını önermişti doğum yapan bir tanıdığım hem organik hem kokusu çok hoşmuş ben de kullanacağım nasip olursa

Ben de aynı durumdayım 5900 her muayene ama artık başkasına güvenemem moduna girdim. Doğum fiyatları da 100-130k arasında değişiyordu tabi ocakta zam gelecekmiş. Özel sağlık için hamilelikten bir sene önce başvuru yapmak gerekiyormuş onda da geç kaldık artık

100-130k mı aman yarabbi.
Hangi hastahane bu acaba
2. Bebek planlarımı gözden geçirmem gerekebilir

Selam herkese bugün kontrolümüz vardı sata göre 7+5 , ultrasonda 7+2 çıktık. Banada cinsiyet bakarmısınızz tek temennim sağlıklı olması tabiki günlerim anksiyete ve kaygı olarak geçiyorr. biraz motive olayım diye atıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 50
100-130k mı aman yarabbi.
Hangi hastahane bu acaba
2. Bebek planlarımı gözden geçirmem gerekebilir
Malesef ki bu fiyatlara çıkabiliyor ben de bugün görüştüm kendi doktorum prof.ünvanında ve seçeceğim doğum paketine göre 90-100-110 bin TL fiyat çıkardılar uzman doktorlarda ortalama yine pakete göre 50 bin den başlayıp 85 bin TL ye kadar çıkıyor. İki hastane ile görüştüm bugün aldığım fiyatlar bu şekilde, başka hastanelerde var özel olarak fiyatı daha düşük olan fakat doktor seçiminden dolayı ve doğum paketi içeriği olarak sadece bu iki hastane ile görüşmek istedim ben. örneğin çalışmalarını sevdiğim bir fotoğrafçı ile çalışıyorlar oda süsmemesini de iyi bir organizasyon şirketi yapıyor diğer hastaneler bu konularda biraz amatör kalıyor bulunduğum ilde tabiki çok yüksek fiyatlar bunlar malesef ne olmuş böyle

Bende his olarak erkek diyorum

10 haftalık oldum bugün kasıklarımda ve makatıma vajinaya vuran bir ağrı var aralıklı olarak dün biraz gezinti yaptık 1 buçuk saat araba yolculuğu ile bır gezi orda da gezindik baya 6 ila 7 saat gezdim yani dinlene dinlene ağrı bu yüzden olabilirmi yoksa bu genişleme kemiklerin yavaş yavaş hizalanması diyorlar o durum mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…