- 30 Nisan 2023
- 1.871
- 1.974
- 53
- 31
Ama çok küçük bu belli olmaz kiKızlar merhaba. Bugun doktor kontrolüm vardı. 9+3olması gerekiyordu 9+5olmuş benimki önden gitmeye başlamışkanama alanım vardı kaybolmuş şükür. İlaçlarımda bitmek üzereydi progesteron duphaton ikisinide bıraktırdı doktor. Kan sulandırıcıyla folik asite devam. El ayak tomurcukları oluşmuş görmeyelii kocaman olmuşş paşaa.. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için. 1 oğlum var 10 yaşında inşallah ikincisi olacak rabbim ömür versin. Nedense cinsiyeti yine erkek gibi geliyo bana öyle hissediyorum. Bakın bakalım teyzeleri sizce kız mı erkek mi pek anlaşılmıyor ama
Wefood organik hindistan cevizi yağını önermişti doğum yapan bir tanıdığım hem organik hem kokusu çok hoşmuş ben de kullanacağım nasip olursaAynen ben de saldım bu sefer zaten beyaza dönüyor sonra görünmüyor. Ben de ne kaşıdım ne bişe. Her gün düxenli kullandım. Çatlayacağı varsa çatlıyor. Verdiğim paraya acıdım sadece
Evet olmaz dimi yaAma çok küçük bu belli olmaz ki
Peki kese ne taraftaydı 6. Haftada :) Ramzi teorisine göre fikir yürütelimEvet olmaz dimi ya
Ben de aynı durumdayım 5900 her muayene ama artık başkasına güvenemem moduna girdim. Doğum fiyatları da 100-130k arasında değişiyordu tabi ocakta zam gelecekmiş. Özel sağlık için hamilelikten bir sene önce başvuru yapmak gerekiyormuş onda da geç kaldık artıkGünaydın hepimize mutlu sağlıklı pozitif haftalarKızlar doktorlarınızı belirlediniz mi? Ben şuan gebelik takibine devam edebileceğim doktor arayışındayım.
Tüp bebek ile hamileyim kendi doktorumda devam etmeyi çok istiyorum ama muayene ücretleri ne olmuş öyle
5.000 TL fiyat aldım muayene için
Bu durumda istemeyerek doktor değişikliği yapmam gerekebilir
Doğum paketi fiyatlarından bahsetmiyorum bile
Siz doktor/hastane belirlediniz mi?
Muayene ücretleriniz ne kadar?
Özel sağlık sigortası yaptırabiliyor muyuz acaba gebelik takibi ve doğum paketinde avantajımıza olacak şekilde
Hoş, gebelik öncesi başlatmak gerekiyor özel sigortayı diye biliyorum ama yine de aramızda bu konuda bilgili olan birileri varsa yardımcı olur diye düşünüyorum…
Ben de aynı durumdayım 5900 her muayene ama artık başkasına güvenemem moduna girdim. Doğum fiyatları da 100-130k arasında değişiyordu tabi ocakta zam gelecekmiş. Özel sağlık için hamilelikten bir sene önce başvuru yapmak gerekiyormuş onda da geç kaldık artık
Ataşehir Acıbadem canım bana da çok geldi MedicalPark geçen sene 90k idi bu sene henüz fiyat almadım şu an sağlıkla gebelik ilerlesin modundayım100-130k mı aman yarabbi.
Hangi hastahane bu acaba
2. Bebek planlarımı gözden geçirmem gerekebilir
Malesef ki bu fiyatlara çıkabiliyor ben de bugün görüştüm kendi doktorum prof.ünvanında ve seçeceğim doğum paketine göre 90-100-110 bin TL fiyat çıkardılar100-130k mı aman yarabbi.
Hangi hastahane bu acaba
2. Bebek planlarımı gözden geçirmem gerekebilir
Al benden de o kadarAtaşehir Acıbadem canım bana da çok geldi MedicalPark geçen sene 90k idi bu sene henüz fiyat almadım şu an sağlıkla gebelik ilerlesin modundayım
Ve fiyatlar epidural ya da sezeryane göre değişiyor100k miay fiyatlar ne olmus oyle
Prof ünvanlı dr da böyle fiyat çıkardılar100k miay fiyatlar ne olmus oyle
SoldaydıPeki kese ne taraftaydı 6. Haftada :) Ramzi teorisine göre fikir yürütelim
Erkek olabilir ama işte o da kesin değil , kese solda olup kız da olabiliyor :) ama genelde erkek diyorlarSoldaydı
Bende his olarak erkek diyorumKızlar merhaba. Bugun doktor kontrolüm vardı. 9+3olması gerekiyordu 9+5olmuş benimki önden gitmeye başlamışkanama alanım vardı kaybolmuş şükür. İlaçlarımda bitmek üzereydi progesteron duphaton ikisinide bıraktırdı doktor. Kan sulandırıcıyla folik asite devam. El ayak tomurcukları oluşmuş görmeyelii kocaman olmuşş paşaa.. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için. 1 oğlum var 10 yaşında inşallah ikincisi olacak rabbim ömür versin. Nedense cinsiyeti yine erkek gibi geliyo bana öyle hissediyorum. Bakın bakalım teyzeleri sizce kız mı erkek mi pek anlaşılmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?