• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar çatlamanın üzerinden 4 gün geçti yumurtlamadan 6 gün geçti ve benim bugün yüzüm de ateş basması var sanki ateşim var gibi yüzüm yanıyor. Sabah ateş ölçümü 36.4 dü sıcaklığı hissedince 36.9 olmuş. Ekim ayında kimyasal gebelik oldu onda da belirtim buydu inşallah güzel haberler alırız bu ay

14 Ocak bir cocuğum var doktora gittim amh düşüklüğü var doğal yolla hamile kalamak istiyorum Allah nasip eder inşallah 🤲🏻
Ya benım de 15 Ocak bat. 1 ocak 00.00da catladı🤣 hatta 14 ocakta bile olablrm adet olursam. Allah bağışlasın canm evladın kaç yaşında ben de ugrasıyorum hazirandan bu yana. 6 yaşında kızım var

Ya ben bişey sorcam. Benim takvimde çatlama günü 1 ocaktı ki o gün şeffaf yapışkan akıntım da oldu. 2 3 ocak akıntı olmadı bugün yine beyaz süt kesiği akıntım var. 2 kez mi yumurtlama yaşıyorum ?
Canım benım arada gelir süt kesiği gibi yumurtlamadan sonra endişelenme. Bence yumurtlama değildir

İnşallah 🤗 ben artık evde test bulunduruyorum erken ve kaset. Olumsuza alıstırıyorum kendimi. Çıkarsa sevınırım dıye. Çünkü beni adet aniden olmak daha üzüyor 😔
Aslında benimde vardı ovulasyondan gelen ama bitirmişim 🙈 bi dahaki ay eksik etmem bende 🤗 kaset test mi erken gebelik mi alıyorsun

Ya benım de 15 Ocak bat. 1 ocak 00.00da catladı🤣 hatta 14 ocakta bile olablrm adet olursam. Allah bağışlasın canm evladın kaç yaşında ben de ugrasıyorum hazirandan bu yana. 6 yaşında kızım var
Benimde senden bir gün önce çatlama belirtilerim oldu bir gün öncesi ve çatladığı günü değerlendirebildik sonrasında ne yazıkki eşim yoktu . 6 yaşına girdi aralıkta oğlum var benimde çok kardeş istiyor 🥲 Allahım inşallah nasip eder güzel haberler veririz.

Back
X