Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 25 haziranda transfer oldu ikinci transfer bugün 5.gunumuz insAllah hepimiz güzel bol pozitifli haberler aliriz:))))Kızlar temmuz ayında transfer olacak olan var mı?
Benim de 2 temmuz beraber sonuç ogrenicez muhtemelenBende 1 Temmuz
Hayırlısi olsun kaçınci gün embriyosuBen 4 temmuz inşaAllah
Ben hergun duzenli meyve yedim. Ceviz ve badem de tükettim. Sağlıklı beslen bence ve yuyurus yap ben öyle yaptımMerhaba ben de igenelere başladım 5gunum. Bugün yarın doktora gidicem bakalm taze transfer düşünüyor doktorum ama gidişat ne olur bilmiyorum Allah'ım güzel sonuçlar nasip et hepimize
Kizla bu süreçte ekstra biz ne yapmalıyız yumurta gelişimi ve olumlu sonuç almak için yarimdi ve bilgi
İnşallah kaçıncı gün embriyosu olacak sizin ki. Yoksa taze transfer miBenimde 1 Temmuz transferim. İnşallah güzel sonuçlar alırız
1 tane 5. Gün embriyosu olacak.inşallah güzel sonuçlanırİnşallah kaçıncı gün embriyosu olacak sizin ki. Yoksa taze transfer mi
Hadi bakalım hayırlısı olsun benim de 6. Gün embriyosu olacak bir tane. İlk denemen ml yaş kaç1 tane 5. Gün embriyosu olacak.inşallah güzel sonuçlanır
Evet ilk denememiz. 32 yaşındayım . Sizin ilk denmeniz mi ?Hadi bakalım hayırlısı olsun benim de 6. Gün embriyosu olacak bir tane. İlk denemen ml yaş kaç
Evet bende 26 yasindayim ilk denemem ilk yılımızda öğrendik sorunuEvet ilk denememiz. 32 yaşındayım . Sizin ilk denmeniz mi ?
Sorun neydi acaba ?Evet bende 26 yasindayim ilk denemem ilk yılımızda öğrendik sorunu
İnşallah güzel sonuçlar alırız . Transferiniz ne zaman?Evet bende 26 yasindayim ilk denemem ilk yılımızda öğrendik sorunu
Eşim kriptozspermi dogall yolla imkansız malesefSorun neydi acaba ?
2 temmuzdaİnşallah güzel sonuçlar alırız . Transferiniz ne zaman?
Yakın zamanlarda öğreneceğiz. Pozitif haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah buradan vermek nasip olur2 temmuzda
İnşallahYakın zamanlarda öğreneceğiz. Pozitif haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah buradan vermek nasip olur