- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.141
Amin inşallah canım tüm bekleyen annelerimizin bebekleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah sağlıkla kavuştursun canım doğar doğar merak etme az daha dayan ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım tüm bekleyen annelerimizin bebekleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah sağlıkla kavuştursun canım doğar doğar merak etme az daha dayan ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi
Evet hocam bir gün arayla öyle çıktı, direkt kalp atışı duyulacak olur mu ki1 gün arayla mı 23 ve 55 çıktı birde sana şu kadar çıkacak diyebilen olacağını sanmıyorum ama tahmini pazardan pazar hesaplarsak 1500lerde çıkmalı ki artık hcgde bakmazlar kese var mı diye bakarlar bence 10 gün sonra git hem kalp atışı hem bebek görürsün
Miladini dolduruyorsun zaten diyor doktorum da. Kalp atışı yuksekse bu cocuk icerde biseyler yasiyor ama ne yaşadığını bilemeyiz diyor. İnşallah dedigin gibi kövezde kalma durumuyasamadan sağlıcakla gelir dünyaya.
Ben artık hadi kızım yavaştan gel diyorum ama yok keyfi yerinde herhaldeSonlara kalicam demistim surda doguramayan 3 5 kisi kaldik iyi mi![]()
Ben de bekliyorum hala canımSonlara kalicam demistim surda doguramayan 3 5 kisi kaldik iyi mi![]()
Benimki hik hik hickirsin dursun boyle bakmasi kolay tek sorun ben havasiz kaliyorumBen artık hadi kızım yavaştan gel diyorum ama yok keyfi yerinde herhalde![]()
Kac oldunnnBen de bekliyorum hala canım![]()
38+1 canımKac oldunnn![]()
Beni gecmissin cnm38+1 canım![]()
Allah şifa versin çok geçmiş olsunKızlar günaydın sanırım sağ mememde mastit oluştu dün gece 2 de ağrı ile bir uyandim ne yaptıysam geçmedi, gecmiyor. Ağlaya ağlaya bir hal oldum valla yaşadıgim en değişik acışimdi hastaneye geldim inşallah doktor çözer durumu 1 saatlik uyku ile duruyorum.
Yetişkinlerde bile dışkılamadaki kokular ya da renk farklılaşınca hastalık belirtisi olabiliyor canım, bebek bakımı konusunda tecrübem yok ama henüz süt içiyorsa ve dediğin gibi koku varsa bence doktora göstermende fayda varKızlar benim kız çok huy değişti derin uykuya dalmiyor çok sık uyaniyor durmadan ağlıyor gazını da cikarirken ağlıyor sanırım sancilaniyor gazlı mi bu Bebek çıkardığı halde acaba yinemi gazlı oluyor birde üç gündür tatasi ölmüş balık gibi kokuyor affetdesiniz resmen kusmam geliyor sizce neden acaba bağırsak enfeksiyonu mu oldu
Sağlıkla alın inşallah hepinizAmin inşallah canım tüm bekleyen annelerimizin bebekleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok özledim gelsin kokusunu içime.cekeyim istiyorum
![]()
10 gün bekle kan almazlar bir daha keseyle bebeği görürsün büyük ihtimal kalp atışını da duyarsın inşallahEvet hocam bir gün arayla öyle çıktı, direkt kalp atışı duyulacak olur mu ki
Sozde gitmeyecektiniz yazacaktiniz birer birer gittinizBurası yaprak dökümü oldu doğuran bebeyle meşgul oluyor okuyorum ama yazamıyorum pek kızlar. Doğurmayanlara hayırlı doğumlar diliyorum inşallah herkes bebesine kavuşsun![]()
Kız sende mi doğurdunYalnız değilsin canım çoğumuz aynı şekildeyizemzirirken öyle dalıyorum ki kafam bir anda öne düşüyor
![]()
Ayy evet ben diğer gruba yazamadımKız sende mi doğurdunbizim grupta da bir doğurmayan ben kaldım herhalde
39+6 bugün bekliyoruz daha cumaya kadar bekleyeceğiz maksimum
Hadi inşallah canım az kalmışBeni gecmissin cnmbenim haftaya cumaya tarih aldik doguma 38+6 oluyo