- 22 Nisan 2015
- 117
- 121
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.121
Grupta doğurmayan kaldı mı merak ettim
37+2'de doğum yaptım ben gecem gündüzüm kalmadı hamilelik günlerimi arar oldum çok yorgun uykusuz ve bitkinim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsin canım çoğumuz aynı şekildeyizGrupta doğurmayan kaldı mı merak ettim37+2'de doğum yaptım ben gecem gündüzüm kalmadı hamilelik günlerimi arar oldum çok yorgun uykusuz ve bitkinim.
Bir anda vllha cok uykusuzum çokYalnız değilsin canım çoğumuz aynı şekildeyizemzirirken öyle dalıyorum ki kafam bir anda öne düşüyor
![]()
Beeen ve birkaç kişi kaldıkGrupta doğurmayan kaldı mı merak ettim37+2'de doğum yaptım ben gecem gündüzüm kalmadı hamilelik günlerimi arar oldum çok yorgun uykusuz ve bitkinim.
Ben de ayni durumdayim + ishalde var. Durdugu yerde durma duasi yapiyoruz kizimaAy kizlar mide bulantim basladi bel agrim da var dayanmicak sanirim bu kiz haftaya cumaya ya![]()
Ben de çok dua ettim ama durmuyorBen de ayni durumdayim + ishalde var. Durdugu yerde durma duasi yapiyoruz kizima
Benim planli bi ameliyatim var sezaryen disinda bi kac gun daha kalmasi gerekiyor maalesefBen de çok dua ettim ama durmuyorsonra dedim ki ne güzel hareketli cıvıl cıvıl öyle avuttum kendimi sen de öyle yap bence yoksa insanın çıldırası geliyo
![]()
Aynen bizde devamBen de ayni durumdayim + ishalde var. Durdugu yerde durma duasi yapiyoruz kizima
Zar zor buzdolabi ici temizligi yaptim o kalmıştı enerjim sıfır koca gun tek yaptigim aktivite buBen de ayni durumdayim + ishalde var. Durdugu yerde durma duasi yapiyoruz kizima
Sezaryen bekliyosan hareket etmesen iyi olur ya. Bana doktorum asgari hareket et dedi.Zar zor buzdolabi ici temizligi yaptim o kalmıştı enerjim sıfır koca gun tek yaptigim aktivite bu![]()
Valla benim pek mümkün değil sabah 1 numara ile sahne kurup dans etmek zorundaydim ve kardesim karninda oturuyorsa bende otururum diyip uzerime abanan bir minnos abla ile devamli aktif haldeyim artik gelirse de gelir diyorum 38e dayandi benimSezaryen bekliyosan hareket etmesen iyi olur ya. Bana doktorum asgari hareket et dedi.
kaç haftalıksınız ? Ben 38 haftalık oldum artık gelsin diye bekliyorum yaBen de ayni durumdayim + ishalde var. Durdugu yerde durma duasi yapiyoruz kizima
40. Haftadan merhabalar benimki de hala gelmediGrupta doğurmayan kaldı mı merak ettim37+2'de doğum yaptım ben gecem gündüzüm kalmadı hamilelik günlerimi arar oldum çok yorgun uykusuz ve bitkinim.
Ben bugun 37+5im 38+3te doguracagimkaç haftalıksınız ? Ben 38 haftalık oldum artık gelsin diye bekliyorum ya![]()
Benim hamilelikte ki çatlakları önce kızardı şimdi morardı yakında sadece iz olarak kalır canım o kaşıntı deri altı dikişinden kaynaklı iyileşiyor ama bildiğim kadarıyla 6ayı buluyor bütün rahmin toparlanması 2 yılı anca buluyor ki bence daha uzun bir süre ben kendime 2.5 yılda geldim vücud olarak zaten sonra kızıma Hamile kaldımAy hadi İnşallah![]()
Allah sağlıkla kavuştursun canım doğar doğar merak etme az daha dayan ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi40. Haftadan merhabalar benimki de hala gelmedi![]()
Valla havalarda sıcak pantolon giydirmezdim giydiriyorum terliyor devamlı dün gece yavrum nasıl ağladı ne meme tuttu ne ağlaması durdu aldım elime bebek yağını karnına alt yanına güzelce sürdüm karnına sırtına masaj yaptım bisiklet hareketi bir çok hareket yaptım Allah seni inandırsın bir gaz çıkardı bizde bu kadar gaz olsa çatlarız yaAynı devam kuzum yapana kadar mahfoluyokisir döngü gibi hep aynı
1 gün arayla mı 23 ve 55 çıktı birde sana şu kadar çıkacak diyebilen olacağını sanmıyorum ama tahmini pazardan pazar hesaplarsak 1500lerde çıkmalı ki artık hcgde bakmazlar kese var mı diye bakarlar bence 10 gün sonra git hem kalp atışı hem bebek görürsünArkadaşlar geçen pazar hamile olduğumu öğrendim ve o gün hcg 23 çıkmıştı, pazartesi doktora muayneye gittik ve 55 çıktı. Doktor çok güzel dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi. Hesaplamalara göre bir hafta sonra en az kaç çıkmalı doktor da bileniniz tecrübe edeniniz var mı?
Şaka maka harbi haziran annelerinden önce doğurduk dimiGrupta doğurmayan kaldı mı merak ettim37+2'de doğum yaptım ben gecem gündüzüm kalmadı hamilelik günlerimi arar oldum çok yorgun uykusuz ve bitkinim.