- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
- #31.081
Ay hadi İnşallahYok kız kaşıntı içerisi iyileşiyor ondan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi İnşallahYok kız kaşıntı içerisi iyileşiyor ondan
Aynı devam kuzum yapana kadar mahfoluyoAy bunun için girdim ne yaptın çözüm buldun mu karnı hep şiş mi senin bebeğinde görsen karnı davul gibi çocuğun olmadı acile götürücem artık mahvoldu çocuk uyumuyor 15 dkda bir ıkınıp ıkınıp uyanıyor ya kolik oldu çocuk
Bn cuma günü uzmana sira var diye onu bkliyom cnm acil hep stajerler doluAy bunun için girdim ne yaptın çözüm buldun mu karnı hep şiş mi senin bebeğinde görsen karnı davul gibi çocuğun olmadı acile götürücem artık mahvoldu çocuk uyumuyor 15 dkda bir ıkınıp ıkınıp uyanıyor ya kolik oldu çocuk
Hosgelmisssss. Gule gule buyut canimmKızlar dün doğum yaptım bende 40. Haftada. Su azligi ve tansiyon sebebiyle sancilarla baslatildi sürec. 2. Gün Artik suni sanciyla oğlum aramıza katıldı cok şükür. Su an ikimizde iyiyiz çok şükür.![]()
Sabahtan beri bunu takmıştım kafama ya iyi ki varsınız valla bu sayfada deneyimler paylaşılmasa stresten antidepresana başlardım ben kesinBenim oğlan da hep uyurdu nst de uyansın diye çok salladılar karnımı bir şey olmuyor canim merak etme![]()
Canim benim doktorda cok salladi yetmedigi yerde oksur dediSabahtan beri bunu takmıştım kafama ya iyi ki varsınız valla bu sayfada deneyimler paylaşılmasa stresten antidepresana başlardım ben kesin![]()
Sadece anne sütü alıyorsa yediklerinizden kaynaklı olabilir kuzucum. Bir süre süt ürünlerine gaz yapan yiyeceklere ara ver. Çünkü 8-10 gün bile kaka yapmasa normal görüyo doktorlar. Eczaneden de gaz damlası alabilirsin baya rahatlatıyor içinde rezene yağı zeytinyağı falan var zaten zararı yok bi dene bakalım.Aynı devam kuzum yapana kadar mahfoluyokisir döngü gibi hep aynı
Bak işin tuhaf yanı doğumdan önce nst bağladılar ama sezaryen olacağım için karnım açtı ve bebiş daha hareketliydi öncesindeki muayene nstlerinde ise hep toktum hep salladılar karnımıSabahtan beri bunu takmıştım kafama ya iyi ki varsınız valla bu sayfada deneyimler paylaşılmasa stresten antidepresana başlardım ben kesin![]()
Cunku bilinenin aksine cikolata veya tatli bebegi hareketlendirmez ben hep ac girdim.Bak işin tuhaf yanı doğumdan önce nst bağladılar ama sezaryen olacağım için karnım açtı ve bebiş daha hareketliydi öncesindeki muayene nstlerinde ise hep toktum hep salladılar karnımı![]()
Kuzum inan dikat ediyorum bilmiyorum niye böyle olyo büyüğünde hiç olmyordu hata bizm.gaz derdimiz bile yoktuSadece anne sütü alıyorsa yediklerinizden kaynaklı olabilir kuzucum. Bir süre süt ürünlerine gaz yapan yiyeceklere ara ver. Çünkü 8-10 gün bile kaka yapmasa normal görüyo doktorlar. Eczaneden de gaz damlası alabilirsin baya rahatlatıyor içinde rezene yağı zeytinyağı falan var zaten zararı yok bi dene bakalım.
Evet cnm bskiyo altan ve bn o travma yüzünden gitmedim çok yanls yaptm biliyorum ams suni sanci o ebeler atlatamadim inşallah linç yememKızlar normal dogum yaptım. Doğumdan sonraki 10. Gün kontrole gitmemi söylediler. Doğum esnasında açıklık için sürekli alttan muayene edildim. Surekli kendimi kasmaktan Canim cok aciyordu Sanırım travma oluştu bende. Ebe görünce ödüm kopuyor artıkKontrol zamani da doktor alttan mı muayene edecek?
![]()
Açıkçası kndi fikrim bnde bu saate yiksmam canm çünkü irkiliyo korkuyo kardeşimde şahit olduk 40 çıkmamıştı daha blki de sadece öle denk gldi ama işte bnimde inandığım bir batil inançMrb kizlar sizler bu saatte bebislerinizi yıkıyor musunuz doktorlar herhangi bir saatte yıkanmasında sorun bulmuyor ama biliyorsunuz batıl inaç mi desem hurafe mi desem doğru tespit mi desem büyükler akşam ezanindan sonra yıkanması iyi değil diyorlar kızım sıcaktan çok bunaldı yıkıp yikamamakla kararsiz kaldim
Bnde bu sadece bnde olyo sanmıştım buraya da yazmıştım kızlar bnim ki aç Ken kuduryo diyeCunku bilinenin aksine cikolata veya tatli bebegi hareketlendirmez ben hep ac girdim.
Bir ilki denedim yıkadım besmele çekerek Allah'a emanet ettim miss gibi olduAçıkçası kndi fikrim bnde bu saate yiksmam canm çünkü irkiliyo korkuyo kardeşimde şahit olduk 40 çıkmamıştı daha blki de sadece öle denk gldi ama işte bnimde inandığım bir batil inanç
Ohhh mis gibi olmuşturBir ilki denedim yıkadım besmele çekerek Allah'a emanet ettim miss gibi oldu![]()
Ben de beklemedeyim birkaç arkadaşımız daha var sağlıkla biz de o sürece geçelim insallahKızlar giremedim ne zamandır geriden gele gele okuyorum herkese hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekleyen arkadaşlarım umarım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızıemzirme falan konuşulmaya başlanmış harika ya cok heyecanlı
bizim de erken bekleniyor bebis gecen hafta sancılar başladı bende de hastanede yattım ciğer geliştirici vurdular suan 37. Haftanın içindeyim bi kaç gündür iyiyim hiç sıkıntı yok yanlış alarmı verdi duruldu heralde bebis beklemedeyiz ama açılma başlamış doktorum her an olabilir dedi bakalım hayırlısı artık. Normal deneyeceğiz ama korkmuyor değilim insallah sağlıkla gelir oglusum
size bir güncelleme yapayım dedim
![]()
Cocugun sekeri birden artip azaliyor tehlikeli zaten ya. Bekleme salonunda 3-5 cikolatayla gelenler vardi. Benim doktorum bir kac saat once yemek yememi soylemisti. Direkt yiyip gelince de aniden seker yukselip dustugu icin bir de hizla hareket etmeleri yaniltici oluyormus. Sonrasinda da hemen uyuyolar zaten seker düştüğü için.Bnde bu sadece bnde olyo sanmıştım buraya da yazmıştım kızlar bnim ki aç Ken kuduryo diye![]()