- Konu Sahibi sacibelinde
- #18.801
Telegram üzerinden grup oluşturdum kızlar katılabilirsiniz. Buradan kişisel bilgi paylaşmadan da mesajlaşabiliriz. Telegram: Contact @temmuzAnneleri2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım da çıkmadı canımTelegram üzerinden grup oluşturdum kızlar katılabilirsiniz. Buradan kişisel bilgi paylaşmadan da mesajlaşabiliriz. Telegram: Contact @temmuzAnneleri2024
Çıkmadı bende canımTelegram üzerinden grup oluşturdum kızlar katılabilirsiniz. Buradan kişisel bilgi paylaşmadan da mesajlaşabiliriz. Telegram: Contact @temmuzAnneleri2024
Site dışında grup kurmak yasaktı diye hatirliyorum ama emin degilim bunun icin ceza almani istememTelegram üzerinden grup oluşturdum kızlar katılabilirsiniz. Buradan kişisel bilgi paylaşmadan da mesajlaşabiliriz. Telegram: Contact @temmuzAnneleri2024
Benim telegram hesabım yok instadan eklemek isteyen ekleyebilir özelden atarım hiç sıkıntı değil :)Telegram üzerinden grup oluşturdum kızlar katılabilirsiniz. Buradan kişisel bilgi paylaşmadan da mesajlaşabiliriz. Telegram: Contact @temmuzAnneleri2024
Kuzum kolay gelsin bende haftaya yaymak istiyorum temizlik işini kocam da hevesli bayağı temizliğe birlikte yapacağız gibi perde ve camları hallederim ben dedi zaten büyük iş o benim evde. 5+1 her yeri cam yüksek katta acayip rahatlatır beni. Şimdi yürüyüşe çıktım ama pek bahar değil burda bildiğin yaz havası var. Bu yaz yandık belli ki Allah kolaylık versin lohusa donemlerimizde inşallahKızlar tünaydınlar. Tam bahar havası Ben sayfalar birikmesin diye girip arada okuyorum ama yazamıyorum zaman kaybı olmasın diye Zira bu temizliği ya bitireceğim, ya bitireceğim. Moralim harika, heyecanım yüksek Enerjik ve her şeyi halledebilirim gibi hissediyorum. Misler gibi oturmama az kaldı Eflatunc umarım iyidir. Herkese iyi baharlar
Maasallah sizin kac haftalıkKızlar bebiş hareketlerinizde değişiklik var mı? Benim önceleri tekme şeklinde takılıyordu bir haftadir bir yerleri ile yokluyor gibi bir de kafasının olduğu yer çıkıntı gibi olup top şeklinde tekrar eski haline dönüyor. Benim karnımı oksadigim gibi o da içerden aynı seyi yapıyor gibi hissiyatı daha çok
26+3 teyiz bugün. Hareketleri yukarı doğru çıktı bir haftadır daha önce kasıklarımda hissediyordum. 18 den beri hissediyorum hareketleriniMaasallah sizin kac haftalık
Ben artık baya baya tekme hissediyorum yaa çok değişikKızlar bebiş hareketlerinizde değişiklik var mı? Benim önceleri tekme şeklinde takılıyordu bir haftadir bir yerleri ile yokluyor gibi bir de kafasının olduğu yer çıkıntı gibi olup top şeklinde tekrar eski haline dönüyor. Benim karnımı oksadigim gibi o da içerden aynı seyi yapıyor gibi hissiyatı daha çok
İnsanın elini karnına sokup sevesi geliyor di miBen artık baya baya tekme hissediyorum yaa çok değişik
Ayy hem de nasıl karnıma sarılmak istiyorumİnsanın elini karnına sokup sevesi geliyor di mi
Sağlıcakla gelsinler artık ya beklemek zorlasmaya başladı zaman hem hizli geçiyor hem yavaş hiç anlamadim ilk zamanlara göre çok çok iyi ama şükür bugünlere geldikAyy hem de nasıl karnıma sarılmak istiyorum
Çok çok iyi yapmışsın doktor tavrı da ilişkisi de çok önemli bence gebelikte. Ben inanılmaz seviyorum doktorumu, acil durumlarda farklı doktora görününce daha da iyi anladim bunu. Hastanede de önemli ama bence doktor çok çok daha önemli.Kızlar doktorumu ve hastanemi değiştirdim ve şu an çok doğru karar vermişim diyorm. Medicana metin beye gidiyordm ama her gittiğimde azar yiyordm resmen. Beykent hastanesi hatice hanima gectim. Melek gibi doktor bayıldımm. Bebegimin hareketlerini o kadar net gördüm ki cok keyifliydi. Diger yerde ölçulerini alıp birakiyordu.Hem dogum fiyatida uygun dogum teminatımı aşmayacak.
Ayy kesinlikle yaa ilk zamanlar daha zor geçiyordu şimdi daha hızlıSağlıcakla gelsinler artık ya beklemek zorlasmaya başladı zaman hem hizli geçiyor hem yavaş hiç anlamadim ilk zamanlara göre çok çok iyi ama şükür bugünlere geldik