- 11 Kasım 2023
- 681
- 1.379
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.621
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunDualarımız seninle inşallah ikinizde çok iyi olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunDualarımız seninle inşallah ikinizde çok iyi olursunuz
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah Rabbim kolaylık versinSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim
İnşallah , çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsunHayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşaallah Rabbim kolaylık versin
Evet medicalpark pendik. Bende ilk elif hanıma gittim ama çok ilgilenmedi saniyeler içinde bitti kontrolüm memnun kalamadım. Ama Tarık hoca efsane 20 dk falan ultrason bakıyordur her soruma sıkılmadan cevap veriyor istediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine Kısacası çok memnun kaldımMedical Park pendikte mi doktorunuz ben de aynı hastanede Elif Uruç'a gidiyorum memnunum kendisinden ama daha doğumla ilgili konuşma yapmadık onu da gidecegim kontrolde sormayı düşünüyorum
Geçmiş olsun. Ben daha önce denk gelmedim. İnşaallah iyi bir doktor bulursunKizlar 22 haftalık hamileyim detaylıca yarık damak dudak teşhisi koydular bebeğime onerebileceginiz bir doktor var mı ya da böyle bir durumla karşılaşmış bir yakınınız
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum ben inşallah iyi bir Dr denk gelirsinKizlar 22 haftalık hamileyim detaylıca yarık damak dudak teşhisi koydular bebeğime onerebileceginiz bir doktor var mı ya da böyle bir durumla karşılaşmış bir yakınınız
Geçmiş olsun canm duydum ama hiç görmedim bu durumu yaşayan inşallah geçici bir durumdurKizlar 22 haftalık hamileyim detaylıca yarık damak dudak teşhisi koydular bebeğime onerebileceginiz bir doktor var mı ya da böyle bir durumla karşılaşmış bir yakınınız
Teşekkür ederim evet kışın hiç bir şey yok gibi gliyo bna direk öle ekmek arası ile geçiyorm bn ama artık yapmyacm
Allah şifa versin inşallah , en kolay en hayırlı şekilde atlatırsınızSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim
Çok yeşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah , en kolay en hayırlı şekilde atlatırsınız
Ben dokunuyorum mecbur ya sonra ellerimi yıkıyorum ama , ben yiyince bulaşıyor sanıyordum sadece dokununca da mı bulaşıyor ?Zaten çiğ tavuk ve ete hamileyken dokunmak iyi değil. Toksoplazma bulaşabilir. O yüzden ben evdeki tüm et tavuk işlerini eşime bıraktım. Dokunmuyorum hic
İyi haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim
çok geçmiş olsun, benim de bildiği. Bi doktor yok maalesefKizlar 22 haftalık hamileyim detaylıca yarık damak dudak teşhisi koydular bebeğime onerebileceginiz bir doktor var mı ya da böyle bir durumla karşılaşmış bir yakınınız
Canım öncelikle geçmiş olsun Benim kuzenim bu şekilde doğmuş. Tabi şimdi coluklu çocuklu bir yetişkin kendisi. Bir de çok sevdiğim bir iş arkadasim var o da yarık damak dudakla doğmuş. Ameliyatla düzeliyor hiç korkma. Eskiye nazaran daha kolaydir artık muhtemelen operasyonları da. Çok hafif iz oluyor tabi dudakta.Kizlar 22 haftalık hamileyim detaylıca yarık damak dudak teşhisi koydular bebeğime onerebileceginiz bir doktor var mı ya da böyle bir durumla karşılaşmış bir yakınınız
Canım sağolasın peki onların çocuklarında da böyle bir durum olabiliyor mu acaba altında genetik birşey var mı diye korkuyorumCanım öncelikle geçmiş olsun Benim kuzenim bu şekilde doğmuş. Tabi şimdi coluklu çocuklu bir yetişkin kendisi. Bir de çok sevdiğim bir iş arkadasim var o da yarık damak dudakla doğmuş. Ameliyatla düzeliyor hiç korkma. Eskiye nazaran daha kolaydir artık muhtemelen operasyonları da. Çok hafif iz oluyor tabi dudakta.
Canım editledim mesaji tekrar bir bakar mısın? Doktor ismi vs yazdım.Canım sağolasın peki onların çocuklarında da böyle bir durum olabiliyor mu acaba altında genetik birşey var mı diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim canımm , Allah razı olsunİyi haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle
Benim gittiğim bir doktor direk temas etme demişti. O yüzden çok mecbur kalırsam eldiven takarak dokunuyorum. Belki çok pimpirikli olduğum için böyle yapiyorumdur Doktor bir kere söyleyince dikkat ediyorum o günden beriBen dokunuyorum mecbur ya sonra ellerimi yıkıyorum ama , ben yiyince bulaşıyor sanıyordum sadece dokununca da mı bulaşıyor ?
Canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz, kolaylıkla geçsin gitsin inşallah dualarım sizinleSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim