- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.601
Ne demek canım benim burda hep destek tam destek için varızCanımsın ya desteğin için teşekkür ederim özelike anlatın ya geçen sene böyleydim diye inan güç verdin bn pilav normalde sevmem bulgur severim ona yonelirm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım benim burda hep destek tam destek için varızCanımsın ya desteğin için teşekkür ederim özelike anlatın ya geçen sene böyleydim diye inan güç verdin bn pilav normalde sevmem bulgur severim ona yonelirm
Yav insNlar densizBenim gelinim şeker aynı senin sınırda bebeğini 8 ayda anne karnında kaybetti dedi
Sokakta kala kaldım kadın giti bn öle arkasından baktm çok büyük bir korku koydu kalbimeYav insNlar densiz
Olacagi varsa hepimiz riskliyiz
Benim arkadasim doguma bi hafta kala karninda kaybetti
Hic bi sıkıntı da bulunamadı yapilan tetkiklerde
Biz tedbirimizi alicaz ustumuze duseni yapicaz
Gerisi Allaha emanet
Yoksa gebelik hep risk
Dogumu ayri risk
Kalmissindir öylece boyle bisey deyince
25 +1 cnm haftam biraz geç bile kaldım 24 te diyoduĆanm şeker yüklemesine gitin ya sen kaçıncı haftaddasin
Evet ya ben ikinci ele karşı değilim eşim biraz gıcıklık yapıyor o konuda ben alır sıfır derim napayım ekonomi bizden geçiyor sonuçta mesela puset , ana kucağı gibi az kullanılan şeylere bakılabilir.İkinci el bakıcaz artık bazı şeylerde aklıma bu geliyor , bazı eşyalar çok kullanılmıyor mesela 3/5 ay sonra rafa kaldırılan şeylerde sıfır alıp çok para vermekten kaçmak gerek artık
Çıktımi sonuçların cnm25 +1 cnm haftam biraz geç bile kaldım 24 te diyodu
Hamsi olmuştu aylar sonra geçen gün denedim geçmiş hata yedim bileKızlar ilk 3 ay bulantilari geçti gitti ama sizde de bazı şeylerden tiksinme ve tahammül edememe durumu kalıcı olarak kaldı mi?
Ben normalde soğan sarımsaktan hiç rahatsız olmazdım. Şimdi görmeye tahammül edemiyorum. Uzun zamandır mutfakta soğan dograyamiyorum Ya eşime dogratiyorum gerekirse ya da çok mecbur kaldıysam maske ve eldivenle dogruyorum Yemeklere de neredeyse mecbur kalmazsam hiç koymuyorum.Misafir gelmeyecekse zaten hiç yakınından geçmiyorum. Aynı şey sarımsak ve avakado için de geçerli.
Bir soğudum pir soğudum heralde Sizde de böyle mi acaba düzelir mi bu sonra
Evet çıktı ama tuhaf şekilde sistemde sıkıntı oldu sabah vitamin değerleri fln hep iptal edilmiş allahtan şeker ölçümleri duruyor yoksa o içeceği bir daha içmek vardı ucunda açlık 75 tokluk 118 diyorÇıktımi sonuçların cnm
Ben de çiğ tavuğa dokunamıyordum hala dokunamıyorum. Anca donmuş olursa dokunuyorum yoksa öyle yumuşak yumuşakken elim gitmiyorKızlar ilk 3 ay bulantilari geçti gitti ama sizde de bazı şeylerden tiksinme ve tahammül edememe durumu kalıcı olarak kaldı mi?
Ben normalde soğan sarımsaktan hiç rahatsız olmazdım. Şimdi görmeye tahammül edemiyorum. Uzun zamandır mutfakta soğan dograyamiyorum Ya eşime dogratiyorum gerekirse ya da çok mecbur kaldıysam maske ve eldivenle dogruyorum Yemeklere de neredeyse mecbur kalmazsam hiç koymuyorum.Misafir gelmeyecekse zaten hiç yakınından geçmiyorum. Aynı şey sarımsak ve avakado için de geçerli.
Bir soğudum pir soğudum heralde Sizde de böyle mi acaba düzelir mi bu sonra
Propycil canım graves hastasıyım ben bu haftalara kadar erken doğum düşük kanama riski vardı ve bebekte hipertiroidi çıkmasın diye mecbur kullandım.Ne kullaniyordun kuzu sen tirot icin
D vitamini bisi yapmiyor evet
Offf demir ilaci
Benim midemi bulandırıyor zaten ilaç yutamam normaldede pazartesi mecbur başlicamMecbur gibi hissettirmeseler hayatta icmem su vitaminleri. Zaten hassas bağırsak hastasiyim. En ufak sey mahvediyor beni
Zaten çiğ tavuk ve ete hamileyken dokunmak iyi değil. Toksoplazma bulaşabilir. O yüzden ben evdeki tüm et tavuk işlerini eşime bıraktım. Dokunmuyorum hicBen de çiğ tavuğa dokunamıyordum hala dokunamıyorum. Anca donmuş olursa dokunuyorum yoksa öyle yumuşak yumuşakken elim gitmiyor
Cok geçmiş olsun. Allah ikinize de şifa versin inşallahSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim
Teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsunCok geçmiş olsun. Allah ikinize de şifa versin inşallah
oglak_kadini evde gün boyu uzanıyor musun hala? En son doktor açıklık var dedi demiştin. Detaylıda bir şey dedi mi doktor?şuanda biraz düzeltti biraz da beyaz leblebi yedim. ıkı saat sonra kabak çekirdeği. boyle boyle dengelendı spor yapamıyorum maalesef keske yuruyus yapabılseydım soyle 0nbın adım çok ıyı olurdu. akşamları yemekten sonra cıkıp 50 metre kadar yuruyup geri donuyorum. o bıle korkutuyor.
Operasyonun çok güzel geçer inşaallah. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.Sevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun , inşaAllah hayırlısıyla atlatırız Buraya güzel haberler ile gelirimOperasyonun çok güzel geçer inşaallah. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Dualarımız seninle inşallah ikinizde çok iyi olursunuzSevgili annelerim merhabalar , bebeğim yarın mesanesi için minik bir operasyon geçirecek ( tabi onunla beraber ben de ) bizim için dua ederseniz sevinirim