- 8 Ekim 2023
- 1.630
- 848
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.501
Saglik anlamında degilmis de bebegi pek göremiyoruzBenimde on duvarda canım o çok problem değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik anlamında degilmis de bebegi pek göremiyoruzBenimde on duvarda canım o çok problem değil
Babybjörn baby carrier mini aldım.Kızlar kanguru alan yada araştıran var mı
Onu bende beğendim ama fiyatı biraz fazla geldi benim bütçemeBabybjörn baby carrier mini aldım.
Dolaptan ikinci el aldim. Kullanilmamisti. Hediye gelmis guvenlik etiketi falan duruyodu.Onu bende beğendim ama fiyatı biraz fazla geldi benim bütçeme
Valla benim bankadan mesaj geldi taksitli alisverislerimizle ilgili sizi bilgilendirecegiz falan diye kaldirilacak miymis yani taksit saka gibiAlışverişten söz açılmışken aklıma geldi Nisanın 2. Haftasından itibaren taksitli alışverş yasaklanacakmış . Maximum 2 taksit olacakmış şansımıza böyle denk geldi. Şimdi her şeyi almak taksite bağlamak avantajlı aslında ama erken mi bilemiyorum ya
Ayy sınırda ama sen genede diyet yap boşver kendi doktorun ol şeker , şekerli şeyler yeme boşverAy ćanm geldi çok şükür girdim çok yüksek değil her geldiğinde açlık tokluk yaparız birde dikkat edersin şekerli vs şeyler yerkn
Nakit avanslar bile 3 olmuş bugün bence taksitleri bitti artık elden taksitle 5 kat fiyatına falan alcaz galiba bu ekonomide bu kdr eşyaya az zamanımız kalmışken nasıl yüklenelim Allah yardımcımız olsun artık. Hastane fiyatları zaten uçuk ayValla benim bankadan mesaj geldi taksitli alisverislerimizle ilgili sizi bilgilendirecegiz falan diye kaldirilacak miymis yani taksit saka gibi
Eve geldiğim den beri araştryom çok da korkmaya başladım nelere dikkat etmeliym dahiliye randevu aldım 12 gün sonra diyetisyen gıdım bana bir liste çıkarsınAyy sınırda ama sen genede diyet yap boşver kendi doktorun ol şeker , şekerli şeyler yeme boşver
Benim yerinde durmamasına karnımı delecek kadar hissetmeme rağmen göstermedi rapor yarım kaldı sanırım rekora koştum bende tam 3 kere gittim detaylıya.2. Kez ayrıntılı ultrasona girdim ve asla kendini göstermedi ne yaparsam yapayım yüzünü dönmüyor. Yarın bir daha gidicem rapor yarım kalıyor hep. Bugun hareketi de azalınca endişelendim. Şuan hissediyorum gerçi de.
Birde bebeğin kilosu bana norml gelmedi dr günü ile uyumlu dediEve geldiğim den beri araştryom çok da korkmaya başladım nelere dikkat etmeliym dahiliye randevu aldım 12 gün sonra diyetisyen gıdım bana bir liste çıkarsın
Mamadus var bende yenidoğan aparatlı kızım içinde büyüdü diyebilirim 2,5 yaşına kadar tepe tepe kullandım hala taş gibiKızlar kanguru alan yada araştıran var mı
Kuzum şekeri keseceksin karbonhidratı keseceksin yumurta salata sebzeler ve iyi pişmiş etler olsun menünde. Abur çubura zaten girmiyorum kısacası olması gerektiği gibi sağlıklı besleneceksin düzene girer endişelenmeEve geldiğim den beri araştryom çok da korkmaya başladım nelere dikkat etmeliym dahiliye randevu aldım 12 gün sonra diyetisyen gıdım bana bir liste çıkarsın
Düşük mü buldun çok mu ?Birde bebeğin kilosu bana norml gelmedi dr günü ile uyumlu dedi
Çok buldum cnmDüşük mü buldun çok mu ?
Belki de normal bana çok geldi 900 Gr dedi cnm Dr günü ile uyumlu suyunda iyi deriDüşük mü buldun çok mu ?
haftana göre 850-900 gr normal ama uygulamalara da bakarsan hep o kilo aralığındadır canım sende şeker sınırda çıkınca korktun tabi. Çok değil bencedeBelki de normal bana çok geldi 900 Gr dedi cnm Dr günü ile uyumlu suyunda iyi deri
Biz bu yüzden tamamlamaya çalışıyoruz Nisan'a kadar. Çoğu şeyi aldik sayılır ama hala eksik bitmiyorAlışverişten söz açılmışken aklıma geldi Nisanın 2. Haftasından itibaren taksitli alışverş yasaklanacakmış . Maximum 2 taksit olacakmış şansımıza böyle denk geldi. Şimdi her şeyi almak taksite bağlamak avantajlı aslında ama erken mi bilemiyorum ya