- Konu Sahibi sacibelinde
- #17.001
Bnim Dr sağlk ocağı yapyo demişti dün komşum da yaomyo dedi şimdi sıra bulmak imkansız yaHastaneye girisin cikisin 2.5 saati bulur muhtemelen
Saglik ocagi yapmiyor canim
Saglik ocagi aclik tokluk bakiyor en cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnim Dr sağlk ocağı yapyo demişti dün komşum da yaomyo dedi şimdi sıra bulmak imkansız yaHastaneye girisin cikisin 2.5 saati bulur muhtemelen
Saglik ocagi yapmiyor canim
Saglik ocagi aclik tokluk bakiyor en cok
BnadaYani 3. Yü isteyen kendine güveniyordur ya bana yetti be bacım
Sağlık ocağı hiç duymadım ben aç gittim açlık şekerime bakıldı benim ilk normal kan veriyorsun bu senin açlık şekerin oluyor sonra ya yemek ye diyor sana yada su bile içme 75 gr içeceği 5 dk içinde bitiriyorsun tam 1 saat sonra 2. Kanı kanı kaçta içtiysen içtikten 2. Saat geçince 2. Kanı veriyorsun o kadarKızlar şeker yüklemesi yapanlar nasıl olyo ne kadar sürüyor sağlık ocağında yaptıran varmı birde
Ben bunu dedim ya erkekten kız bebeğe dönen ben büyük konuşunca kesin fazla sürmez 3.ye Hamile kalır oturur ağlarım bak gör
Ay bn şimdi ne yapcm randevu bulmak işkenceSağlık ocağı hiç duymadım ben aç gittim açlık şekerime bakıldı benim ilk normal kan veriyorsun bu senin açlık şekerin oluyor sonra ya yemek ye diyor sana yada su bile içme 75 gr içeceği 5 dk içinde bitiriyorsun tam 1 saat sonra 2. Kanı kanı kaçta içtiysen içtikten 2. Saat geçince 2. Kanı veriyorsun o kadar
Biz hep oğluma bir kardeş olsun ikinci yide çok çok istedik onları sağ salim büyütm bana yeter rabim kim ne kadar istyosa ona versin bizim maddi ve manevi iki çocuğa tek gücümüz yeterBen bunu dedim ya erkekten kız bebeğe dönen ben büyük konuşunca kesin fazla sürmez 3.ye Hamile kalır oturur ağlarım bak gör
yaklaşık 6 haftadır var ve normalmiş hayat kalitemi o kadar etkiliyor ki anlatamam
Ama bu çok güzelBen de zıbın falan hastane çıkışı aldım ama biraz da 0-3 ay almam lazım yenidoğan çabuk küçülebilir belli olmazbunu da oğluşum gezmeye şık gitsin diye aldım çok hoşuma gitti küçük adam gibi
Aynen aynen Boyle seyler soylemeyinBen bunu dedim ya erkekten kız bebeğe dönen ben büyük konuşunca kesin fazla sürmez 3.ye Hamile kalır oturur ağlarım bak gör
Saglik ocagi bakiyo dediyseAy bn şimdi ne yapcm randevu bulmak işkence
Bende öyle yaptırdım canım 50 lik yaptırdı. Gerçi bir hafta sonra yapılacaktı normalde bana ama idrarı.da glukoz çıkınca hizlica yaptılar planlı değildi o sıvıyı içip 1 saat kadar bekledim sonrasında kan aldılar 118 gibi bir değer çıkmış. Doktorum her şey yolunda dedi.50 gramlik olani istedi benim doktorumda. Suan 23 deyim 24 te yaptiracagim. Acmi gittiniz tok mu. 50 gr icin aclik aranmiyor tok olabilirsin dediler bana
Canım bir haftadır o ağrıyı çekiyorum. Büyük ihtimalle çatı ağrısı. Cuma günü kontrolüm var doktora sorcam inşaallah. Özellikle yürürken ve yatakta bir yandan bir yana dönerken ağrıyor ve baya baya içerden bir ağrı. Benim belime değil sol bacağıma vuruyorMerhaba kızlar dünden beri genital bölgemde ağrım var ayağa kalktıkça ağrıyor, şimdide belimin sol tarafı başladı ama bu ağrı uzun zamandır yorulunca oluyor zaten ama genital ağrı yeni başladı 25. Haftadayım sizde de benzer ağrılar var mı?
Oyy çok güzel olmuşOğlumun dolabını hazırladım. Ayrıca arabasıyla yatağı da hazır. Her gün bakıp bakıp seviyorum eşyalarını. Çok tatlı değiller mii
Eki Görüntüle 3403147
Valla ben bu kadar pozitif olamıyorum çünkü asıl kilo bundan sonra alınıyorBen de toplamda şimdiye kadar 6 kilo almışım çoğu gitti azı kaldı bence bı 6 daha almayız
Ayy bu cok güzellBen de zıbın falan hastane çıkışı aldım ama biraz da 0-3 ay almam lazım yenidoğan çabuk küçülebilir belli olmazbunu da oğluşum gezmeye şık gitsin diye aldım çok hoşuma gitti küçük adam gibi
Yok ćanm direk şeker yüklemesi dediSaglik ocagi bakiyo dediyse
Aclik tokluk mu istedi acaba?
Hersey yolunda gorunuyorsa belki oyle istedi
Ben bunlardan aldım hiç kullanamadım ya çünkü ben şimdiye dek her zayıf olduğum için giydiğim üstlerin uzun olmasına dikkat etmemişim. Tüm üstlerim kısa olduğu için kapatmıyor ön tarafı, çok kötü duruyor. 2 tane hamile pantolonu aldım, 1-2 tane hamile elbisesi aldım. Önceki elbiselerimle idare ediyorum. Çalışırken hamile olmak çok zormuş. Giymeye kıyafet bulamıyor insan. 3-5 ay için gardrop oluşturmak da istemiyorum bu sene hiç giymediğim kadar çok elbise giydimKızlar çok işe yarar bir şey buldum. Benim bütün pantolonlar oluyor, fakat fermuar açık kalıyordu, aranan kan bulundu Benim gibi olanlar için atıyorum, üzerimize uzun şeyler giydik mi bu iş tamamdır