- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.781
Canim benim doktorum magnositi 3 e cikardiKızlar ben hiç iyi değilim bacaklarım tutuluyor yuruyemiyorm resmen özelikle akşamları uzaanmiyorm günde bir kez magnezyum da alyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim doktorum magnositi 3 e cikardiKızlar ben hiç iyi değilim bacaklarım tutuluyor yuruyemiyorm resmen özelikle akşamları uzaanmiyorm günde bir kez magnezyum da alyorum
Magnezyum mu cnmCanim benim doktorum magnositi 3 e cikardi
Evet magnezyum benim kullandigimin adini yazdim direk sen bi danis buyuk ihtimal vitaminlerine bakar once degerlerine gore o kadar agrimasi normal mi degil miMagnezyum mu cnm
Bir bu eksikti ya koridor daki halıya takılıp düştüm kolum belim çok ağrdi ya bana ne olyoEvet magnezyum benim kullandigimin adini yazdim direk sen bi danis buyuk ihtimal vitaminlerine bakar once degerlerine gore o kadar agrimasi normal mi degil mi
Ben kullanıyorum canım karından ne zamana kadar kullanacağımı söylemedi doktor yarın kontrolümde soracağım ama muhtemelen doğuma kadar kullanırımKızlar oksapar kullanan var mı kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız ? Ve karından mı vuruyorsunuz
Canım doktora danıştım arada normal yalancı sancı olabilir bunlar dedi haberin olsun senin deBen gösterdim canım bebek olduğunu söyledi ayıp olmaz neden olsun sende sor yine beni de bilgilendir
Sağol canım benim yok sıkmam inşallah öyledirBacım bendede var ama benim göğüslerime süt indi ondan ilk Oğlumdada erken inmişti bundada erken indi sütün gelirse sıkma valla ben sıkmadığım halde bazen tişörtüm ıslanıyor sütten büyük ihtimal süt iniyordur
B bebekbeklemece geçmiş olsun acaba şeker yüklemesi yaptırmasak oluyor muKızlar günaydın şeker yüklemesi için geldim lanet içeceği içtim yaptıracak olanlar bence tek gitmesin 2-3 keredir kendimi zor tutuyorum bayılmamak için tansiyonum mu dustu noldu bilmiyorum
Ben kullanıyorum canım, doğuma birkaç haftaya kadar devam edeceğiz dedi.Kızlar oksapar kullanan var mı kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız ? Ve karından mı vuruyorsunuz
Ben ayni oyle oluyorumKızlar günaydın şeker yüklemesi için geldim lanet içeceği içtim yaptıracak olanlar bence tek gitmesin 2-3 keredir kendimi zor tutuyorum bayılmamak için tansiyonum mu dustu noldu bilmiyorum
Canım geçmiş olsun ben tektim şeker yüklemesi yapılırken evet iğrenç bir içecek gerçekten bir de normalde içecekleri şekersiz içen birisi için çok zor. Acaba tansiyonun mu düştü ki? Bitti mi işlemin?Kızlar günaydın şeker yüklemesi için geldim lanet içeceği içtim yaptıracak olanlar bence tek gitmesin 2-3 keredir kendimi zor tutuyorum bayılmamak için tansiyonum mu dustu noldu bilmiyorum
Maalesef o bekleme süresi gerçekten çok kötü aç karnına o içeceği içmek ayrı bir kötü. Bende bayılacak dereceye gelmiştim haftaya bende gidicem ayaklarım geri geri gidiyo doktorla henüz konuşmadım gerçiKızlar günaydın şeker yüklemesi için geldim lanet içeceği içtim yaptıracak olanlar bence tek gitmesin 2-3 keredir kendimi zor tutuyorum bayılmamak için tansiyonum mu dustu noldu bilmiyorum
Canım iyi misin bişeyin yoktur inşallah nazara mi geldin naptinBir bu eksikti ya koridor daki halıya takılıp düştüm kolum belim çok ağrdi ya bana ne olyo