- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.801
Kızlar galiba ben bugün bebegin hareketini hissetmeye başladım. Karnımda bir kıpırtı var ama sanki midem bir tuhaf oluyor gibi değişik bir hissiyat. Bu sekilde mi oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç artı kaçsın canımKızlar günaydın detaylıca çıktık. Çok şükür oglumda sorun yok. Kesin erkek dedi yine değişir mi diye sordum. Suyunun normal olduğunu ama sekeri Çok Çok iyi kontrol altında tutmam gerektiğini söyledi. Bebisim hiç düzgün durmadı ama yandan bir poz verdi böyle. Kilosu az geldi bana 470 gram çıktı
Oy minnoş oglan maşallah kuzum kilosu az olsa söylerdi bence doktor. Ekstra bir şey demediyse hic takılma ona. Şeker için de yapilacakları soylemistir zatenKızlar günaydın detaylıca çıktık. Çok şükür oglumda sorun yok. Kesin erkek dedi yine değişir mi diye sordum. Suyunun normal olduğunu ama sekeri Çok Çok iyi kontrol altında tutmam gerektiğini söyledi. Bebisim hiç düzgün durmadı ama yandan bir poz verdi böyle. Kilosu az geldi bana 470 gram çıktı
Ben de ilk hissettiğimin ne olduğunu anlamlandıramamıştım. Gıdıklanma gibiydi :)Kızlar galiba ben bugün bebegin hareketini hissetmeye başladım. Karnımda bir kıpırtı var ama sanki midem bir tuhaf oluyor gibi değişik bir hissiyat. Bu sekilde mi oluyor.
Pek anlamlandiramadim bende gidiklama gibi de böyle ilginçBen de ilk hissettiğimin ne olduğunu anlamlandıramamıştım. Gıdıklanma gibiydi :)
Aslında iyiymiş şeker etkilenmemis yani ama çok dikkatli ol dedi en önemlisi şeker dediOy minnoş oglan maşallah kuzum kilosu az olsa söylerdi bence doktor. Ekstra bir şey demediyse hic takılma ona. Şeker için de yapilacakları soylemistir zaten
22arti5 im canım 22arti4 ciktikaç artı kaçsın canım
yarın kontrolüm var 22+6 olacağım, kilosunu öğrenince yazarım ama bana seninki normal gibi geldi22arti5 im canım 22arti4 cikti
Normal ama olcumle alakalı demek ki kendi drum bir hafta ilerden ölçüyor. Ama takılmıyorum. Olur öyle kızımda da oluyorduyarın kontrolüm var 22+6 olacağım, kilosunu öğrenince yazarım ama bana seninki normal gibi geldi
Benimde yarın dört gözle bekliyorum inşallah sağlıklı haberler veririmKızlar günaydın detaylıca çıktık. Çok şükür oglumda sorun yok. Kesin erkek dedi yine değişir mi diye sordum. Suyunun normal olduğunu ama sekeri Çok Çok iyi kontrol altında tutmam gerektiğini söyledi. Bebisim hiç düzgün durmadı ama yandan bir poz verdi böyle. Kilosu az geldi bana 470 gram çıktı
Insallah güzelim insallah yarın çok güzel haberlerle geleceksin. Büyük bir anksiyete ile girdim detaylıca çok şükür rahat ciktimBenimde yarın dört gözle bekliyorum inşallah sağlıklı haberler veririm
Maşallah yakışıklı olucak paşa
Benim kaç gündür gece rüyalarıma giriyor yarın güzel geçse de rahatlasamInsallah güzelim insallah yarın çok güzel haberlerle geleceksin. Büyük bir anksiyete ile girdim detaylıca çok şükür rahat ciktim
COk sukur caním hersey yolunda cok sevindimKızlar günaydın detaylıca çıktık. Çok şükür oglumda sorun yok. Kesin erkek dedi yine değişir mi diye sordum. Suyunun normal olduğunu ama sekeri Çok Çok iyi kontrol altında tutmam gerektiğini söyledi. Bebisim hiç düzgün durmadı ama yandan bir poz verdi böyle. Kilosu az geldi bana 470 gram çıktı
Kesinlikle yaSitede o kadar cok reklam varki ne yazilanlari okuyabiliyorum ne de rahatca mesaj yazabiliyorum
Ay yatacak bir sedye flan verseler bide nasıl bir uyku bastırıyor anlatamam gebeliğimin ilk bulantisini yaşadım çok şükür 3 saat perişanlık gerçektenMaalesef o bekleme süresi gerçekten çok kötü aç karnına o içeceği içmek ayrı bir kötü. Bende bayılacak dereceye gelmiştim haftaya bende gidicem ayaklarım geri geri gidiyo doktorla henüz konuşmadım gerçi
Ay çok fena bişeymis şimdi evdeyim rahata erdim gulebiliyorum benim suyumda fazlaydı mecbur kaldım yaptirmayaBen ayni oyle oluyorum
Saatlerce hastanede kaliyorum sonrasında
Serum filan…
Yaptirmak istemiyorum
Dr umada söyledim
Aclik tokluk bakariz
Bebegin kilosu normal olursa dedi
Cok gecmis olsun canim
Ins sonucun guzel cikar
Mecburi değil ama doktorlar istiyorB bebekbeklemece geçmiş olsun acaba şeker yüklemesi yaptırmasak oluyor mu
Maşallah beyfendiyeeeeKızlar günaydın detaylıca çıktık. Çok şükür oglumda sorun yok. Kesin erkek dedi yine değişir mi diye sordum. Suyunun normal olduğunu ama sekeri Çok Çok iyi kontrol altında tutmam gerektiğini söyledi. Bebisim hiç düzgün durmadı ama yandan bir poz verdi böyle. Kilosu az geldi bana 470 gram çıktı
Geçmiş olsun canım yarın inşallah ilaçla bir ağrında biterKızlar selam. Doktorun verdiği ilaç yarın akşam bitiyor Çarşamba urolojide tekrar kontrolüm var ama sağ böbrek ağrısından ölmek üzereyim. Bu genişleme doğuma kadar beni bitirecek belli ki uyku vs haram oldu öyle diyeyim. İnşallah bir çözüm söyler doktor kontrolde. Hapşırırken, öksürürken hele canımdan can gidiyor desem yeri