Geçen hamilelikte kalp atışını duyduktan sonra herkese söyledim öyle ki hangi WhatsApp grubunda varsam onlara bile söyledim kızlarla olan gruplarimiza, okulda öğretmen arkadaşlardan bayanlara söyledim, eş dost akraba hepsine söyledik hiç aklımıza kötü bişey gelmedi, en kötüsü de oğluma söyledik hala pismanim ona mesela beni geçen mayıstan beri hamile sanıyor Allah'tan zaman kavramı yok, Ağustos 15 inde bebeğin kalbinin durduğunu öğrenince kürtaj olunca bu sefer herkese bir bir anlat açıkla o acımin arasında çok zor gelmişti neden söyledik ki demiştik, oğlum kürtajdan sonra da kardeşine isimler düşündü, AVM ye gittik bir oyuncak gördü kardeşime alalım bunu dedi hepsi yaraladı beni, çok şükür oğlum farketmeden tekrar hamile kaldım ama bunu da kaybedersek napariz bilmiyorum, şuan eş dost akraba derdi istemiyorum ocağın ortasına kadar kimse bilmesin, herkesi de çok uzduk diğerinde, en zoru da dediğim gibi benim acım tazeyken bir bir acikla konuş anlat insanlara, kimi meraktan kimi üzüntüden aradı kimi de acaba ben naptım da çocuğu düşürdüm onu araştırdı, tatile gittin ya diye başlayan cümleler kurdular, boşver kimse bilmesin bu sefer