• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İyi aksamlar kızlar bugün söylemiştim cpr 17,53 cıktı diye aile hekimine gitim oda cok yüksek değil diyip ilac vermedi içim rahatladı ama şuan ağrm var ağrılar giriyor bacaklarıma yorgunum çok yemek yememde hiç sorun yok arda bulanıyor midem ama geri çevirmiyorum buna benzer şikayet yaşayan varmı

İyi aksamlar kızlar bugün söylemiştim cpr 17,53 cıktı diye aile hekimine gitim oda cok yüksek değil diyip ilac vermedi içim rahatladı ama şuan ağrm var ağrılar giriyor bacaklarıma yorgunum çok yemek yememde hiç sorun yok arda bulanıyor midem ama geri çevirmiyorum buna benzer şikayet yaşayan varmı
Crp dolayısıyla eklemlerinde ağrı normal. Ateşe dönüşürse gece parol iç mutlaka

Canım benimde normal değeri en fazla 5 olması gereken crp 5.3 çıktı aynı zaman da idrarda da sanırım enfeksiyon var ondan kaynaklı da olabilir bilmiyorum henüz doktora sonucu da göstermedim umarım herhangi bir sorun teşkil etmez

Bende fetal dna yaptıracağım. En ayrıntılı orda görünüyor ve daha erken biliyorsun hem cinsiyetini de erken öğreniyorsun. Yakınım 12. Haftada yaptırdı ama sordum 10. Haftadan itibaren yapılabilir dedi
Nerde yaptıracaksınız ? ben de bir arkadaşım yurt dışında geçen sene yaptırmıştı İstanbul’da onu bekliyorum dönsün ondan bilgi alıp yaptırmak istiyorum

Bende fetal dna yaptıracağım. En ayrıntılı orda görünüyor ve daha erken biliyorsun hem cinsiyetini de erken öğreniyorsun. Yakınım 12. Haftada yaptırdı ama sordum 10. Haftadan itibaren yapılabilir dedi
Fiyatını öğrenince banada söyler misin canım ? Birde doktorun mu önerdi yada ekstra bişey mi söyledi ?

Nerde yaptıracaksınız ? ben de bir arkadaşım yurt dışında geçen sene yaptırmıştı İstanbul’da onu bekliyorum dönsün ondan bilgi alıp yaptırmak istiyorum
Takibim memorialde ama orası 13500 dedi çok geldi bana. Galen Lab var şişlide orası da 8500 dedi. Tam 10. Haftayı doldurmak gerekiyormuş. Ben 9+2 de falan Ankara’ya gitcem ailem orda. Gitmişken orda yaptırırım hem fiyatı daha uygun İstanbul’a göre

Fiyatını öğrenince banada söyler misin canım ? Birde doktorun mu önerdi yada ekstra bişey mi söyledi ?
Benim hemşire arkadaşlarım hepsi yaptırdı. İşin içinde olup herşeyi duyunca pinpirikli oluyor insan 😂 Memorial sordum 13500 dedi Galen laboratuvarı 8500 dedi ama mutlaka daha uyguna yapan vardır.

Doktorum özellikle beslenmemin üzerinde durdu. Çok dikkat edin sağlıklı kese sağlıklı birey için çok önemli dedi. Öğlenleri mutlaka bi yemek bi çorba dedi. Karbonhidrata dikkat tam buğday yemeye çalışın sabah kahvaltıda iki dilimi geçmeyin akşam da yine bir iki dilim en fazla

Benim hemşire arkadaşlarım hepsi yaptırdı. İşin içinde olup herşeyi duyunca pinpirikli oluyor insan 😂 Memorial sordum 13500 dedi Galen laboratuvarı 8500 dedi ama mutlaka daha uyguna yapan vardır.
Aslında bakıldığında çok imkansız rakamlar değil (muayene ücreti ikili test ücreti vs düşününce) özel hastane fiyatları malum. Yine doktoruma güvenicem yaptır yaptırma demesini beklicem sanırım 😁

Back