- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.441
Betam 1010 çıkmış 2 gün önce 393tünasıl artış kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz sezdim bi baya artmış süperBetam 1010 çıkmış 2 gün önce 393tünasıl artış kızlar?
Ayyy ikiz miiiiiğğİkiz sezdim bi baya artmış süper
Oglumda bu hafta gitmistim hepsini tek seferde görmüştüm bunda da öyle olur sandım ama her gebelik farkli tabi tesekkur ederim cevabinnicin canim insallah görürümTabi ki normal. 5+1de bende sadece keseyi görmüştüm 1.11 cmdi benimde. Haftaya görürsün inşallah
Tam olarak bilmiyorum canım, fetal dna 2li taramadan da ayrıntılı ve annenin yaşı biraz yüksek olduğunda mı yapılıyordu? 2li taramadan farkı ne?Kızlar fetal dna yaptıracak var mı? Varsa hangi haftada düşünüyorsunuz?
İnşallah bende çok istedim de genlerde yok zor ihtimallerAyyy ikiz miiiiiğğ
Ben korkuyorum ikizden nedense. Çok çok zormuş gibi geliyor, benim taksimi düşünen bir çok kişi var ama biri de sensinİnşallah bende çok istedim de genlerde yok zor ihtimaller
Bende daha ikiz istiyorum diyen duymadım çevremde ben söyledikçe Allah korusun biri bile çok zor diyorlar ama çok seviyorum benBen korkuyorum ikizden nedense. Çok çok zormuş gibi geliyor, benim taksimi düşünen bir çok kişi var ama biri de sensin
Ücreti nasıl acabaKromozom sayılarını şeklini ayrı inceliyor erken teşhis erken müdahale için.Diğer yöntemlere göre daha garanti daha net. Hatta cinsiyeti bile önden öğreniyorsunuz. 10. Haftadan itibaren yapılıyor. Yani 2 buçuk aylıkken cinsiyet biliyorsun Eki Görüntüle 3335311
Ben fiyat araştırcam. 6 ay önce bi tanıdığım 7500 e yaptırmıştıÜcreti nasıl acaba
Gayet güzel artışın Keseyi görmeye gitmediysen gidebilirsin bence artıkkızlar merhaba. geçtiğimiz perşembe 119 çıkan hcg dün verdiğim kanda 1347 çıkmış artış normal mi
Kızıma hamileyken doktorum açıklamıştı bunu bana,yaşı ileri olan genetik hastalık öyküsü bulunan defalarca kayıp yaşamış yada ikili testinde anomali tespit edilen kişilere önerdiğini söylemişti. Ben yaptırayım mı dediğimde gerek görmüyorum dedi.Kromozom sayılarını şeklini ayrı inceliyor erken teşhis erken müdahale için.Diğer yöntemlere göre daha garanti daha net. Hatta cinsiyeti bile önden öğreniyorsunuz. 10. Haftadan itibaren yapılıyor. Yani 2 buçuk aylıkken cinsiyet biliyorsun Eki Görüntüle 3335311
cuma randevumuz var nasipse inşallah hrrşey yolundadırGayet güzel artışın Keseyi görmeye gitmediysen gidebilirsin bence artık
Dolu olunca net veya mobilden taşıyamıyorsun ama gidip en yakına burası benim bölgem doluluktan tercih yapamadım gebelik kaydımı da açtırmam lazım dersen yardımcı oluyorlar.Selamlar, ben de evlendikten sonra aile hekiminin dolu olmasından dolayı ikametgahımın yakınına taşıyamamıştım. Özel doktora gidiyorum aile sağlığından gebelik takibi başlat dedi. Bir başladım mı bebeği de onlar takip edecek ve baya uzak diye eski hekime de başlatmak istemiyorum. Off ne yapacağım
Bu arada 6+4üm ben de mide yanması feci bir şey gerçekten