• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün
Bu çok yanlış bi bilgi. Doktorunu eleştirmek haddim değil ama arkadaşlar ben tam 8 hafta bişey yiyemedim 7 kiloya yakın verdim. Taktıkları bebek susuz kalmasın diye boş serumdu. Bebek ilk 3 ay annenin yediklerine ihtiyaç duymaz. Yemezsen/yiyemezsen halsiz düşersin sadece bu kadar.
Farkındaysanız 12. Haftaya kadar doğru düzgün vitamin bile vermezler. Her doktor farklı düşünebilir tamam da Düşük tehlikesi vs olur öyle bişey yok. Kusan kusacak olan bişey yiyemeyecek dereceye gelenler olacaktır keskin konuşmayalım düşük vs 🫠

Son düzenleme:
Ya susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor ki 🤔 acaba ben mi yanlış biliyorum 3. Aydan sonra yemezsek sorun olur diye biliyordum
Hayır canım senin dediğin doğru. O kadar kusan kilo veren insan var bebeklerimiz de gayet sağlıklı düşük tehlikesi vs de olmadı, İlk 3 ay vücut susuz kalmasın yeterli.

Selam kızlar 6+0 ile kontrole gittim. Kese ve minik bir nokta şeklinde bebek göründü ama kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırdı. 4,5 haftalık dedi ama beta değerim 11270,70 çıktı. Garip değil mi kafam karisti

Merhaba hanımlar dün kontrole gittim 5+6 da keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı için gel dedi Ultrasonun üzerinde GA=05w6D
Gs 1.45cm D 2.59 cm yazıyor bunlar ne demek heyecandan soramadım bile. Doktor da bir şey demedi

Merhaba hanımlar dün kontrole gittim 5+6 da keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı için gel dedi Ultrasonun üzerinde GA=05w6D
Gs 1.45cm D 2.59 cm yazıyor bunlar ne demek heyecandan soramadım bile. Doktor da bir şey demedi
Ga yazan haftan canim yani 5 hafta 6 gün. Gs dedigi kesenin boyutu ama d yi bilmiyorum

Selam kızlar bende bugün keseyi gördüm 5+2de yalnız bebegi göremedim bebegi gectim yolk sac i da göremedim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı icin. Ben bebegi göremiyor muyuz suan dedim hayir haftan küçük zaten henüz dedi ama yolku sormayi akil edemedim normal bi durum mu sizce ?
Bende sadece keseyi gördüm canım bebişi göremedik daha. bos gebelik degildir dimi dedim sanmıyorum dedi. Haftaya belli olacak bakalım

Betanin bu kadar yüksek olması garip geldi
Beta sata göre normal 6. Haftayla uyumlu ama haklı olarak sende ultrason ölçümü neden tutmuyor diyorsun da cihazla ölçümle alakalı bir durum olabilir dur bakalım canım birazcık daha büyüsün bi sonraki kontrolünde ne kadarlık çıkacak. Doktor yorum yapmadı mı ?

Bende sadece keseyi gördüm canım bebişi göremedik daha. bos gebelik degildir dimi dedim sanmıyorum dedi. Haftaya belli olacak bakalım
Sen kac haftalikken gitmistin peki canim ? Valla dilim bile varmadı onu sormaya olumsuz bisey duymaktan korktum bende haftaya cuma tekrar gidicem bir sürü tahlil yapildi onlarin sonucuna da baktiririm

Back