- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.461
Hadi hayırlı haberlerle gelKızlar doktora gidiyorum dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerle gelKızlar doktora gidiyorum dua edin bana
Bu çok yanlış bi bilgi. Doktorunu eleştirmek haddim değil ama arkadaşlar ben tam 8 hafta bişey yiyemedim 7 kiloya yakın verdim. Taktıkları bebek susuz kalmasın diye boş serumdu. Bebek ilk 3 ay annenin yediklerine ihtiyaç duymaz. Yemezsen/yiyemezsen halsiz düşersin sadece bu kadar.Bir çoğunuz bana öyle dediniz ama ben tam tersi biliyorum bebek 4 5 haftasından itibaren anneden beslenir yemek yemezseniz sizin vitaminlerinizi alır alamazsa düşük tehlikesi başlıyor ben midem bulandı yiyemedim doktorda beni uyardı bugün
Alttan baktırmanın zararı olmaz diyor doktorlar ama bu gibi durumlara da sebebiyet verebiliyor sanırıım. Umarım kötü bişey olmaz içini ferah tutu canımBen sabah lekelendim açık pembe ağrımda vardı ufak ödüm koptu ya keşke alttan baktırmasaydım dedim
Hayır canım senin dediğin doğru. O kadar kusan kilo veren insan var bebeklerimiz de gayet sağlıklı düşük tehlikesi vs de olmadı, İlk 3 ay vücut susuz kalmasın yeterli.Ya susuzluğu anlarım ama bu haftalarda bebek bizim yediklerimiz ile beslenmiyor ki acaba ben mi yanlış biliyorum 3. Aydan sonra yemezsek sorun olur diye biliyordum
Hayırlı olsun cnm kaç haftalıksınÇok teşekkür ederim Allah'ın izniyle sevinçten ağladım bu sefer kese 9.5mm bebek var içinde fakat kalp atışlarını haftaya duyabiliriz dedi
Teşekkürler deneyeceğimDolu olunca net veya mobilden taşıyamıyorsun ama gidip en yakına burası benim bölgem doluluktan tercih yapamadım gebelik kaydımı da açtırmam lazım dersen yardımcı oluyorlar.
Ga yazan haftan canim yani 5 hafta 6 gün. Gs dedigi kesenin boyutu ama d yi bilmiyorumMerhaba hanımlar dün kontrole gittim 5+6 da keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı için gel dedi Ultrasonun üzerinde GA=05w6D
Gs 1.45cm D 2.59 cm yazıyor bunlar ne demek heyecandan soramadım bile. Doktor da bir şey demedi
Geç döllenme ihtimali olabilir mi ?Selam kızlar 6+0 ile kontrole gittim. Kese ve minik bir nokta şeklinde bebek göründü ama kalp atışı için 3 hafta sonraya çağırdı. 4,5 haftalık dedi ama beta değerim 11270,70 çıktı. Garip değil mi kafam karisti
Çok teşekkür ederim bugün 6+1 oldum hayırlısıylaHayırlı olsun cnm kaç haftalıksın
Yaaa maşallahh sağlıkla dogsun insallahhhEki Görüntüle 3335065
Buda kesem içindeki minnakı görenler bir maşallahınızı alırız
Betanin bu kadar yüksek olması garip geldiGeç döllenme ihtimali olabilir mi ?
Bende sadece keseyi gördüm canım bebişi göremedik daha. bos gebelik degildir dimi dedim sanmıyorum dedi. Haftaya belli olacak bakalımSelam kızlar bende bugün keseyi gördüm 5+2de yalnız bebegi göremedim bebegi gectim yolk sac i da göremedim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı icin. Ben bebegi göremiyor muyuz suan dedim hayir haftan küçük zaten henüz dedi ama yolku sormayi akil edemedim normal bi durum mu sizce ?
Beta sata göre normal 6. Haftayla uyumlu ama haklı olarak sende ultrason ölçümü neden tutmuyor diyorsun da cihazla ölçümle alakalı bir durum olabilir dur bakalım canım birazcık daha büyüsün bi sonraki kontrolünde ne kadarlık çıkacak. Doktor yorum yapmadı mı ?Betanin bu kadar yüksek olması garip geldi
Sen kac haftalikken gitmistin peki canim ? Valla dilim bile varmadı onu sormaya olumsuz bisey duymaktan korktum bende haftaya cuma tekrar gidicem bir sürü tahlil yapildi onlarin sonucuna da baktiririmBende sadece keseyi gördüm canım bebişi göremedik daha. bos gebelik degildir dimi dedim sanmıyorum dedi. Haftaya belli olacak bakalım
5+0 da gittim canım 6+2 de tekrar gidicemSen kac haftalikken gitmistin peki canim ? Valla dilim bile varmadı onu sormaya olumsuz bisey duymaktan korktum bende haftaya cuma tekrar gidicem bir sürü tahlil yapildi onlarin sonucuna da baktiririm
Bende 6+4 e aldim randevuyu insallah biz ve burdaki herkes o minik pıt pıtları duyar hayırlısıyla5+0 da gittim canım 6+2 de tekrar gidicem
Insallah canim cok rahatlicam valla ozaman daha kimseye söyleyemedik bi an once kalbini duyalim ailelerimize soyleyelim istiyoruzBende 6+4 e aldim randevuyu insallah biz ve burdaki herkes o minik pıt pıtları duyar hayırlısıyla