- Konu Sahibi sacibelinde
- #1.421
Bn sordum da yok demişlerdi Sakarya daKızlar devlet hastanesinin acilinde beta bakıyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn sordum da yok demişlerdi Sakarya daKızlar devlet hastanesinin acilinde beta bakıyorlar mı
Geç gebelikleri öğrenince kendi adıma çok mutlu oluyorum. Gönül daha genç yaşta, daha enerjikken anne olmayı isterdi ama bazen olmuyor. Bebekle beraber umarım enerjim artar.irem 45 yaşında hamile kaldı 46 sında 3. Çocuğunu doğurd
Hoşbuldum. Buradaki konuşulanların çoğuna uzaylı gibi bakıyorum, hamileliğin bile ayrı bir dili varmış, çok şaşkınım :)Hoşgeldiniz aramıza
Doğum gebelik süreci hakkında keşke bende hiç bişey bilmeseydim gerçekten çok şanslısınız bence şaka bi yana ne güzel bi yaş anne olmak için inşallah sağlıkla gelsin
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.Hoşgeldinn, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Hiç stres yapma benim annem kardeşimi 42'sinde doğurdu
Ben beta hcg takibi için polikliniğe gittim almadılar randevusuz diye ısrarla 2 günde bir takip yapıyorum nasıl randevu alayım dediğim halde. Sonra acile gittim direk beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar kuzuKızlar devlet hastanesinin acilinde beta bakıyorlar mı
enfeksiyon iyi bişey değil ama basit bişey de olabilir bence doktora bi danış canım belki antibiyotik tedavisini uygun görebilirGünaydınlar KIZLAR ben dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için kan da vermiştim genel herşey için bugun e nabıza baktm crp cok yüksek 17,53 çıktı bu durum gebelikte çokmu kötü
Tesekür ederim inşallah cok kötü değildir öğleden sonra gidicem bklmenfeksiyon iyi bişey değil ama basit bişey de olabilir bence doktora bi danış canım belki antibiyotik tedavisini uygun görebilir
Ya ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklarBen beta hcg takibi için polikliniğe gittim almadılar randevusuz diye ısrarla 2 günde bir takip yapıyorum nasıl randevu alayım dediğim halde. Sonra acile gittim direk beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar kuzu
Çok teşekkür ederim Allah'ın izniyle sevinçten ağladım bu sefer kese 9.5mm bebek var içinde fakat kalp atışlarını haftaya duyabiliriz dediGüzel haberle geleceksin kalpten inanıyorum
Çok şükür bebeği gördü fakat daha kalp atışlarını haftaya duyabilecegimAllah yardımcınız olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı bi evladınız olur bize de haber ver lütfen
Neyse ki acilden aldılarYa ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklar
Banada doktor değil sekreter direk yok dedi ne alakaysa o bende gıcık oldum önce dahiliyeye gittim ordaki bayan doktor çok sinirlendi kadın doğumun test yapmamasına bana gel ben hallederim dedi geçende gittim yoktu doktor bende acile gittim hiçbişe demediler tamam diyip aldılar kanı 1 saatte çıktı sonuçYa ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklar
Sekretere ne oluyor anlamadım,o mu karar veriyor. Sonuçta keseyi görene kadar takip yapmak istemek kadar doğal bir durum yok. Bizim hastanede kadın doğum da olmayınca öyle oldu. Neyse Allahtan acilden aldılar. Ya ben bugün vermek istiyorum diyorum aile hekimine 2 katına çıkış mı diye diyorum. 2 katına çıkmaz bazen cart curt amaaan sinir oldumBanada doktor değil sekreter direk yok dedi ne alakaysa o bende gıcık oldum önce dahiliyeye gittim ordaki bayan doktor çok sinirlendi kadın doğumun test yapmamasına bana gel ben hallederim dedi geçende gittim yoktu doktor bende acile gittim hiçbişe demediler tamam diyip aldılar kanı 1 saatte çıktı sonuç
Ben 3 kere baktırdım akşam emar randevum var gebelik şüphem var o yüzden test yaptırmak istiyorum dedimBn sordum da yok demişlerdi Sakarya da
Ahaha güzel yöntem vallaBen 3 kere baktırdım akşam emar randevum var gebelik şüphem var o yüzden test yaptırmak istiyorum dedim
Mecbur bırakıyorlarAhaha güzel yöntem valla
Çok sevindimÇok teşekkür ederim Allah'ın izniyle sevinçten ağladım bu sefer kese 9.5mm bebek var içinde fakat kalp atışlarını haftaya duyabiliriz dedi
Ben 3 kere baktırdım akşam emar randevum var gebelik şüphem var o yüzden test yaptırmak istiyorum dedim y
YaaBen 3 kere baktırdım akşam emar randevum var gebelik şüphem var o yüzden test yaptırmak istiyorum dedim
Aynen bu tarz durumlarda yurtdışına çıkcam gebelik şüphem var falan da diyebilirsinizBen 3 kere baktırdım akşam emar randevum var gebelik şüphem var o yüzden test yaptırmak istiyorum dedim
Tabi ki normal. 5+1de bende sadece keseyi görmüştüm 1.11 cmdi benimde. Haftaya görürsün inşallahSelam kızlar bende bugün keseyi gördüm 5+2de yalnız bebegi göremedim bebegi gectim yolk sac i da göremedim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı icin. Ben bebegi göremiyor muyuz suan dedim hayir haftan küçük zaten henüz dedi ama yolku sormayi akil edemedim normal bi durum mu sizce ?