• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
irem 45 yaşında hamile kaldı 46 sında 3. Çocuğunu doğurd
Geç gebelikleri öğrenince kendi adıma çok mutlu oluyorum. Gönül daha genç yaşta, daha enerjikken anne olmayı isterdi ama bazen olmuyor. Bebekle beraber umarım enerjim artar.
Hoşgeldiniz aramıza 🌺
Doğum gebelik süreci hakkında keşke bende hiç bişey bilmeseydim gerçekten çok şanslısınız bence 😂 şaka bi yana ne güzel bi yaş anne olmak için inşallah sağlıkla gelsin 🩵
Hoşbuldum. Buradaki konuşulanların çoğuna uzaylı gibi bakıyorum, hamileliğin bile ayrı bir dili varmış, çok şaşkınım :)
Hoşgeldinn, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Hiç stres yapma benim annem kardeşimi 42'sinde doğurdu
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

Günaydınlar KIZLAR ben dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için kan da vermiştim genel herşey için bugun e nabıza baktm crp cok yüksek 17,53 çıktı bu durum gebelikte çokmu kötü
enfeksiyon iyi bişey değil ama basit bişey de olabilir bence doktora bi danış canım belki antibiyotik tedavisini uygun görebilir

Ben beta hcg takibi için polikliniğe gittim almadılar randevusuz diye ısrarla 2 günde bir takip yapıyorum nasıl randevu alayım dediğim halde. Sonra acile gittim direk beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim yaptılar kuzu
Ya ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklar:D

Ya ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklar:KK70:
Neyse ki acilden aldılar

Ya ben hastanede çalışıyorum aslında. hastanedeki aile hekimi (benim aile hekimim değil) 2 gün önce baktık bugün bakmayalım cuma bakalım ben zaten istifa edicem falan dedi ne alakaysa. Ben bugün baktırmak istiyorum dedim. bakmadı ya gıcık oldum. Şimdi acile gitsem acaba acillik değil derler mi ki dedim. Hayır takip istemek neden zorlarına gidiyor anlamadım. 2 tık yapacaklar:KK70:
Banada doktor değil sekreter direk yok dedi ne alakaysa o bende gıcık oldum önce dahiliyeye gittim ordaki bayan doktor çok sinirlendi kadın doğumun test yapmamasına bana gel ben hallederim dedi geçende gittim yoktu doktor bende acile gittim hiçbişe demediler tamam diyip aldılar kanı 1 saatte çıktı sonuç

Banada doktor değil sekreter direk yok dedi ne alakaysa o bende gıcık oldum önce dahiliyeye gittim ordaki bayan doktor çok sinirlendi kadın doğumun test yapmamasına bana gel ben hallederim dedi geçende gittim yoktu doktor bende acile gittim hiçbişe demediler tamam diyip aldılar kanı 1 saatte çıktı sonuç
Sekretere ne oluyor anlamadım,o mu karar veriyor. Sonuçta keseyi görene kadar takip yapmak istemek kadar doğal bir durum yok. Bizim hastanede kadın doğum da olmayınca öyle oldu. Neyse Allahtan acilden aldılar. Ya ben bugün vermek istiyorum diyorum aile hekimine 2 katına çıkış mı diye diyorum. 2 katına çıkmaz bazen cart curt amaaan sinir oldum :D

Selam kızlar bende bugün keseyi gördüm 5+2de yalnız bebegi göremedim bebegi gectim yolk sac i da göremedim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı icin. Ben bebegi göremiyor muyuz suan dedim hayir haftan küçük zaten henüz dedi ama yolku sormayi akil edemedim normal bi durum mu sizce ?

Selam kızlar bende bugün keseyi gördüm 5+2de yalnız bebegi göremedim bebegi gectim yolk sac i da göremedim doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı icin. Ben bebegi göremiyor muyuz suan dedim hayir haftan küçük zaten henüz dedi ama yolku sormayi akil edemedim normal bi durum mu sizce ?
Tabi ki normal. 5+1de bende sadece keseyi görmüştüm 1.11 cmdi benimde. Haftaya görürsün inşallah 🙏🏼

Back