2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    180
Cok guzel kiz esyalari bi baska guzel oluyor ya gule gule giysin bebisin
 
Ay ölecem ne tatlı şeyler çoraplar ne kadar minik ya sağlıcakla giysin inşallah
 
Kız kıyafetleri ne güzel ya cici cici, güzel günlerde kullansın canımm sağlıkla inşallah
 
Selam kizlar ben bugün gecenin kör karanlığında büyük kizim parkta oynarken ayağım takıldı düştüm. Allah'tan biryerimi kirmadim ama sizede belirtmek istedim ellerim üşümüştu cebime koymuştum asla artık elim cebimde yürümem aman dikkat edin
 
Sağlıkla giysin inşaallah. Kız çocuklarının kıyafetleri ayı bi güzellikte oluyor. Erkek olacak bebeğime kıyafetlere bakıyorum ama on kıyafetin biri erkekler için :) Kız bebişlerinin kıyafetleri içinde kendini kaybediyor insan.
 
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş inşallah kaçıncı haftada kıza benziyor demişti peki :)
 
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş inşallah kaçıncı haftada kıza benziyor demişti peki :)
Amin 12. haftada demişti. Aslında benim suçum, çok sabırsızlandım. Bi cevap vermesini istedim. Instagram’da erkenden açıklanan cinsiyetleri görünce kendimi tutamadım sanırım. Ama bundan sonra erkenden sormam.
 
Meraba geçen yıl aynı süreci bende yaşadım ve sizler gibi internette orda burda bir sürü bilgi edinmeye çalışıyordum herkese soruyordum merak ediyordum üzülüyordum. Hamileliğim boyunca Allah bilir nasıl korkarak geçirdim. Doktorum 34. haftaya kadar bekleyecegiz yukarı çıkabilir demişti. 34 hafya bana 34 yıl gibi olmuştu endişe korku. Veeee sonra sezeryanımı da oldum bebeğimi de kucagıma aldım ve anladım ki bundan sonra tırnağım kırılsa internetten araştırmayacagım. Boş yere üzmüşüm kendimi. Plasentam yukarı çıkmadı 38.haftada sezeryana girdim. Öyle kanama riski falan korkmayın. Kan falan hazırlıyorlar. Artık teknoloji devrindeyiz rahat olun. Bebeğim küveze girmedi. Allaha çok şükür aldık kucagımıza. Ben 2 gün tedbir amaçlı hastanede kaldım. Bide tansiyonum olduğu için tedbir amaçlı kaldık. Sonra çok şükür geldik evimize. Ben o süreci o kadar boş yere üzülerek atlattığıma yanıyorum. Sırf bu yüzden benim yaşadığımı yaşayanlar varsa bu yazıyı okusunlar diye buraya yazıyorum. Bende çok sorardım benim gibi olan varmı sonuç ne oldu neler yaşadınız ama pek cevap bulamazdım. Üzülüp dururdum. Meğer boş yere karnımdaki bebeişi de üzmüşüm. İşte buraya yazıyorum ki üzülenler boşa üzülmesin. Çoğunlugu yukarı çıkıyor. Benim gibi çıkmayanlarda sezeryan olup geliyor. Ben özel hastaneye gidiyordum sonra araştırınca öğrendim ki bu konularda en iyisi araştırma hastanelerine gitmekmiş orda kan vs. daha çabuk ulaşılıyor herşey doktorların elinin altında imkanlar daha iyiymiş özele göre. Ayrıca ben hamileyken geçen yıl maraş depremini yaşadım o halde koşa koşa binadan indim. 1 ay evimize giremedik köy ewinde kaldık en zorlu süreçleri deprem şartlarında geçirdik. Demem o ki rabbim nasip ederse siz bişey yapamazsınız içecek suyu varsa gelir korkmayın dua edin. Siz korkunca üzülünce sonucu değiştiremezsiniz. Elinizden geleni yapıp Allaha bırakın. İnşallah sağ salim kucagınıza alırsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…