- 8 Ekim 2023
- 1.631
- 848
- 34
-
- Konu Sahibi sacibelinde
- #34.241
Kundak için büyüklrr artık kundağı bırakmalısın. Sağa sola dönme çalışmalarına başlamadı mı?evet çekiyor kundak yapıyorum kolları ama ayakalrından da kendini uyandırıyor , damaklar nasıl oluyor peki diş çıkınca hiç bilmşyorum canjm
dönmüyor daha sadece hafif kalkmaya çalışıyor yarı oturur haldeyken onda çok az :) hala sıçrıyo bizimki ya moro refleksi tam gaz devam o yüzden yarım yapmazsam hiç uyuyamıyorKundak için büyüklrr artık kundağı bırakmalısın. Sağa sola dönme çalışmalarına başlamadı mı?
ben sıkı takip ediyordum ama geçtiğimiz hafta kolik gibi ağlamaları başlamıştı takip edemez oldm, 2.5 /3 saatte bir veriyorum sanırım, benimkide memeyi beğenmemeye başladı ucu yumuşak olunca sinirleniyo tutmuyo :)Arkadaşlar benim bebeğim de son 1 haftadır emmede isteksizlik var, sütüm var, arayı açtık hali ile çişli bezler biraz hafifledi gibi, aylık kilo alımı çok şükür iyi de , acaba daha mı az acıkıyorlar, sizin bebekler hangi aralıklarla emiyor? 3 ay 1 haftalığız.
Bebeğim doğdu hiçbir sorun yok.minyon tipli değil biraz yapılı normal bebeklere göre boyu da uzun. kafa büyük diyince ben de çok korkmuştum ama gayet normal bi bebekrosa888 merhaba bende sizinle aynı durumdayım. Bebeğim 30 haftalık ama kafası 33 hafta gibi gidiyor daha büyük. Bende sizin gibi endişe yaptım. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almıssınızdır inşallah bir sorun yaşadınız mı? Doğduktan sonra kafası nasıl?
Dediğin doğru demekki gazı var ayakları çekmesi gazdan damaklara diş oturması damaklar şuan et gibi görünüyor ama 3. 4. Ayda beyaz beyaz damaklarda diş görünüyor çıkmıyor damaklara dişler yerleşiyor dönemi gelince çıkmaya başlıyor damağa diş oturmasına da bu beyazlıkların dişlerin damağa yerleşmesine diyoruz fark edersin hiç biri birleşik değil hepsi ayrı ayrı oturmuş olmalı buda huysuzluk salya ishal veya kabız yapar bebeği ondan sordum canımevet çekiyor kundak yapıyorum kolları ama ayakalrından da kendini uyandırıyor , damaklar nasıl oluyor peki diş çıkınca hiç bilmşyorum canjm
Çekemiyordur ne olacak uslu bebek yoktur yemesin beni uslu bebek dediği süs bebeği sanırım çocuklarımıza verdiğimiz bebeklerden bahsediyor sanırımsorma bi de hava atar gibi ben 3 çocuga da hiç mama vermedim yok çok usluydular , beni zorlamadılar diyor kuzenim yani bana destek olacağına sanki nispet yapıyor
Sordum canım kilo alımın iyi olduğunu söyledi bol su tüketmemi istedi cidden doğruymuş susuz kaldığımda sütüm gelmiyormuş bugün içtim durdum sütüm bayağı geldiCanım doktora gittim doyma konusunda sıkıntı olmuyor versem de meme istemiyor. Her ay 1 kg alıyor. Sutum de var . Sen de konuş bi belki sütun yetiyodur sanmıyorum doymadigini
omzunda pışpışlıyomuş uyuyolarmış öyle diyorÇekemiyordur ne olacak uslu bebek yoktur yemesin beni uslu bebek dediği süs bebeği sanırım çocuklarımıza verdiğimiz bebeklerden bahsediyor sanırım
bilmiyodum valla Allah razı olsun canımDediğin doğru demekki gazı var ayakları çekmesi gazdan damaklara diş oturması damaklar şuan et gibi görünüyor ama 3. 4. Ayda beyaz beyaz damaklarda diş görünüyor çıkmıyor damaklara dişler yerleşiyor dönemi gelince çıkmaya başlıyor damağa diş oturmasına da bu beyazlıkların dişlerin damağa yerleşmesine diyoruz fark edersin hiç biri birleşik değil hepsi ayrı ayrı oturmuş olmalı buda huysuzluk salya ishal veya kabız yapar bebeği ondan sordum canım
kızlar bu sabır işini nasıl yapıyorsunuz ? çok şülür çok seviniyorum bebeğim oldu diye şükrediyorum her gün. fakat uykusuzluk, yatırınca yatağa koyunca uyanması, gece boyu uyanıp durması vs yoruyor. psikolojik olarak kötüyüm fiziksel olarak yorgunum , siz nasıl hallediyorsunuz bana tavsiye verin lütfen. böyle hissettiğim için de ayrı vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum hep
Sabır filan yok… bugün çpcuğa bağırdım sonra çok üzüldüm fkfmvkvmvm bipolar gibi hissediyorum. Ama geçecek öğreneceğizmaşallah 2 çocuk büyütmüşsünüz , benim ilk ve buna rağmen sabırsız olmak şikayetlenmek zoruma gidiyor. beceriksiz miyim diyorum şükürsüz müyüm sadece uykuları düzene girsin yeter diyorum dua ediyorum , günaha girmekten korkuyorum. mesela dayanamayıp ağladım 2 kere çok yorulmuştum bu yüzden de kendime kızdım
Canım benim de öyle. Sürekli dışarı bakmak iatiyor daha az emiyorArkadaşlar benim bebeğim de son 1 haftadır emmede isteksizlik var, sütüm var, arayı açtık hali ile çişli bezler biraz hafifledi gibi, aylık kilo alımı çok şükür iyi de , acaba daha mı az acıkıyorlar, sizin bebekler hangi aralıklarla emiyor? 3 ay 1 haftalığız.
Evet su çok etkiliyor gerçekten bol bol icelimSordum canım kilo alımın iyi olduğunu söyledi bol su tüketmemi istedi cidden doğruymuş susuz kaldığımda sütüm gelmiyormuş bugün içtim durdum sütüm bayağı geldi
Benimde 3 aylik bugün tam oldu . Bizde de o şekilde ama tek seferde memeyi güzel emiyorlar artık o yüzden tok tutuyor. Acıkınca geliyor zorlama güzel emiyorlar aciktiginda. Büyüdükçe emme aralığı açılıyorArkadaşlar benim bebeğim de son 1 haftadır emmede isteksizlik var, sütüm var, arayı açtık hali ile çişli bezler biraz hafifledi gibi, aylık kilo alımı çok şükür iyi de , acaba daha mı az acıkıyorlar, sizin bebekler hangi aralıklarla emiyor? 3 ay 1 haftalığız.
Kızlar merhaba birşey danışacağım size uzun süredir giremedim iki bebekle doğduğundan beri kızım 1 kiloya yakın alıyordu kilosunı bu ay 600 gram almış sadece, eli hep ağzında bu aylarda kendini tanır derler ama diyorum acaba doymuyormu 3ay 11 günlük 5.600 kilomuz siz ne düşünüyorsunuz bebeklerinizin kiloları nasıl?
Benimki de 3 aylik. 5 kilo anca oldu. Biraz az kilosu ama süt var emmiyor düzgün. Zorlayinca da kusuyor. Sut varken de mama vermek istemiyorum.Kızlar merhaba birşey danışacağım size uzun süredir giremedim iki bebekle doğduğundan beri kızım 1 kiloya yakın alıyordu kilosunı bu ay 600 gram almış sadece, eli hep ağzında bu aylarda kendini tanır derler ama diyorum acaba doymuyormu 3ay 11 günlük 5.600 kilomuz siz ne düşünüyorsunuz bebeklerinizin kiloları nasıl?
sütünüzü sagip verseniz bir de oyle deneyin belki o şekil içebilir ne zaman dogdu bebisiniz kac kilo dogdu doktorunuz kilosu için ne diyorBenimki de 3 aylik. 5 kilo anca oldu. Biraz az kilosu ama süt var emmiyor düzgün. Zorlayinca da kusuyor. Sut varken de mama vermek istemiyorsunuz
kaç kilo doğdu sagarak vermeyi denediniz miBenimki de 3 aylik. 5 kilo anca oldu. Biraz az kilosu ama süt var emmiyor düzgün. Zorlayinca da kusuyor. Sut varken de mama vermek istemiyorsunuz
bizim de oldu canım hava çok sıcakken isilik gibiydi geçti sonra kendiliğinden , alerji durumu yok değil mi ?Eki Görüntüle 3489231 Merhaba bebeğimin yüzünde böyle pütürler var bu neden olabilir acaba yaşayan var mı yanaklardakini elini çok emiyor ondan sanmıştım ama alnına doğru da var bilemedim