2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar umarım herkes iyidir Dün ilk kez kustum akşam bulantıları beni mahvediyo
Canım dün bende kustum bir şey yiyemedim gibi kusuyorum bir de. Doktor dün akşam ilaç verdi bana onu içtim gece yatmadan önce bu sabah biraz daha iyi gibiyim bakalım bugün izin aldım hatta oyle halsiz düştüm bulantılar yüzünden

İlk gebeliğimde bende öyleydim su içsem kusardım 15. Haftaya kadar serumla beslendim diyebilirim. Yiyebildiğim tek şey beyaz leblebiydi. İlaç kullanmadım doktorum sık dişini kullanmasan daha iyi dediği için prilam var evde ama içmek istemiyorum. Bakalım nasıl ilerlicek Allah yardımcımız olsun

Ne oluyorsa 7. Haftaya doğru oluyor bizde yarın tam 7 haftalık olucaz inşallah hiç olmasın c

Ne oluyorsa 7. Haftaya doğru oluyor bizde yarın tam 7 haftalık olucaz inşallah hiç olmasın canım
Doğru canım benim ilk çocuğumda 2. ayda başlamıştı kusmalarım korkuyorum ben de bi kaç haftaya başlayacak diye :) Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah

Bana da prilam verdi doktor içtim valla napayım. Yemek yapacak kimse de yok evde her şey kokuyor bana. Dün akşam dışardan ev yemeği sipariş ettim açım da yani. Son lokmayı aldım hepsi geri çıktı yok yani bir 10 dakika kalsaydı bari midemde. En sıkıntılısi bu bulantilarmis cidden insan hem yorgun düşüyor, hem aç kaliyor. Allah yardımcımız olsun canım benim

Evet ya insanı yoran kusma halsizleşiyosun çünkü ilk 3 ay sıkıntılı ya geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…