- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Kuzumm çok kötüyüm ben dünden beri. Hiçbir şey yiyemiyorum. Midem bulanıyor sürekli. Şuan da çubuk kraker kemiriyorum inan. Eşim tavuk pişirdi inan mutfağa giremedim. Azıcık turşu kurayım dedim ona bile midem bulandi. Çok güzeldi her şey şu iki gündür hiç mutlu değilim inan bu bulantilardan. Yarın doktora da soracağım bakalım ne diyecekBulanti falan basladi mi bu arada sende? Bu aralar ne yesem midem yaniyor gibi bulaniyor gibi bi tatsiz tuhaf haller
Ben de öyle bi de progestan iğne yiyorum kalçadan onun yan etkisi diyordum da galiba artık hamilelik etkileri bastırıyorAy Allah korusun güzel geçirelim gebelikleri ben hala kötüyüm gözlerimi zor açık tutuyorum
Prilam verir belki kuzum. Ben de iyi sayilmam hic tadim yok ama sanki cok daha fena patlayacakmis gibi hissediyorum. Istah sıfır. Ilk gebelikte tam 7. Haftaya girdigim gun gece uykumdan uyandiran bir bulanti olmustu. Sanki o gunlere yakinmisim gibi hissediyorumKuzumm çok kötüyüm ben dünden beri. Hiçbir şey yiyemiyorum. Midem bulanıyor sürekli. Şuan da çubuk kraker kemiriyorum inan. Eşim tavuk pişirdi inan mutfağa giremedim. Azıcık turşu kurayım dedim ona bile midem bulandi. Çok güzeldi her şey şu iki gündür hiç mutlu değilim inan bu bulantilardan. Yarın doktora da soracağım bakalım ne diyecek
Sağlıkla kucağına alirisn insalah..sadece keseyi mi gördünüz..ibos olarak yoksa içi görünüyor mu..5 haftad aMerhaba kızlar Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinbenim de 5+3 keseyi gördük inş 10 gün sonra falan gel dedi kalp atışını da duyarım
Ay deme ya. Hiç bulantım yok diye geziniyordum ortalıkta. Benim de hiç iştahım yok. Ne yediysem bu haftaya kadar yedim valla. Canımın istediği bişi de yok valla ne görsem midem bulanıyor. İşin kötü yanı kusunca geçmiyormus o his gebelikte. Bakalım nasıl atlatacağız bu gunleri kuzumPrilam verir belki kuzum. Ben de iyi sayilmam hic tadim yok ama sanki cok daha fena patlayacakmis gibi hissediyorum. Istah sıfır. Ilk gebelikte tam 7. Haftaya girdigim gun gece uykumdan uyandiran bir bulanti olmustu. Sanki o gunlere yakinmisim gibi hissediyorum
Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz.Kızlar tablo için beni etiketleyerek bilgilerinizi paylaşırsanız ekleyebilirim
Amin canımSağlıkla kucağına alirisn insalah..sadece keseyi mi gördünüz..ibos olarak yoksa içi görünüyor mu..5 haftad a
Benimde 4 Ekim 5+4 kontrole hiç gittiniz miGünaydınlar beni de ekler misiniz yaş 30 sat 4 ekim 5+4 hftalık
Aa ne güzelBenimde 4 Ekim 5+4 kontrole hiç gittiniz mi
Ben de salı günü ilk kontrolume gideceğim. Sağlıklı gebelik olsun inşallahAa ne güzelgittim dün keseyi gördük 6 mm 10 gün ya da 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Siz gittiniz mi
İnşallah canım sağlıkla gelsinlerBen de salı günü ilk kontrolume gideceğim. Sağlıklı gebelik olsun inşallah
12.haftayi saglikla bulursak gecer insallah kuzum. Bulanti kusma kötü evet ama bir taraftan da bir şeylerin yolunda gittiginin gostergesi gibi geliyorAy deme ya. Hiç bulantım yok diye geziniyordum ortalıkta. Benim de hiç iştahım yok. Ne yediysem bu haftaya kadar yedim valla. Canımın istediği bişi de yok valla ne görsem midem bulanıyor. İşin kötü yanı kusunca geçmiyormus o his gebelikte. Bakalım nasıl atlatacağız bu gunleri kuzum
Bir doktor da alakası yok demiş bulantı ile sağlıklı gebeliğin inan benim de kafam karıştı12.haftayi saglikla bulursak gecer insallah kuzum. Bulanti kusma kötü evet ama bir taraftan da bir şeylerin yolunda gittiginin gostergesi gibi geliyorrandevudan cikinca mutlaka yaz bana merak ediyorum
Benimde sat 30 eylül :) aynıyızMerhabalar beni de ekleyebilir misiniz.
Yaş 35
sat 30.09.2023 muhtemel doğum 06.07.2023
Kese 6+0
Ya evet bebegin saglikli oldugunun gostergesi degil belki ama gebeligin doğasında oldugu icin kabul edilebilir geliyor bana. 8 haftalik dusuk yaptigim gebeligimde hic ama hic bir belirtim yoktu. Son derece iyi hissediyordum ve istahim da oldukca acikti. 7.haftada kesenin olmasi gerekenden küçük oldugunu soylediginde doktor, zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim. Simdikinin de saglikli olup olmadigini bilmiyorum ama en azindan belitiler daha cok normal bir gebelikle uyusuyor gibi canim. Halsizlik uykuya duskunluk. Istahsizlik yer yer bulanti. Bakalim yarin bir de ultrasonda gorebilirsemBir doktor da alakası yok demiş bulantı ile sağlıklı gebeliğin inan benim de kafam karıştıama sende de bende de oldu hatırlıyor musun 5. Haftayı nerdeyse belirtisiz geçirdik o da tedirgin ediyor. Ama bulanti cidden herhalde yaşadığım en kötü belirti. Hayat enerjim çekilmis gibi. Bugün eşim gözleme yiyorum diye ondan getirmiş benim gözler dolu. Duygusallıkta oluyor sanırım.
Merhaba tabi ki ekleyelimGünaydınlar beni de ekler misiniz yaş 30 sat 4 ekim 5+4 hftalık