2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Bana da prilam verdi doktor içtim valla napayım. Yemek yapacak kimse de yok evde her şey kokuyor bana. Dün akşam dışardan ev yemeği sipariş ettim açım da yani. Son lokmayı aldım hepsi geri çıktı yok yani bir 10 dakika kalsaydı bari midemde. 😔😔 En sıkıntılısi bu bulantilarmis cidden insan hem yorgun düşüyor, hem aç kaliyor. Allah yardımcımız olsun canım benim 🥰🙏
Keşke anlamasam ama çok iyi anlıyorum maalesef 🫠 ömrümden ömür gitmişti 8 hafta işe gitmek işkenceydi inşallah kolay geçer canım hepimiz için 🥹

Kızlar hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz kusmalar başladı ama ben kusamıyorum çok da yiyemiyorım zaten benim gaz sorunum var sürekli gegiriyorum bu durumdan aşırı utanıyorum hazımsızlık sürekli var zaten geçecek diye umutluyum yoksa çekilecek çile değil ne iştah kaldı ne hal 😞 önerisi olan varsa ihtiyacım var

Ya evet bebegin saglikli oldugunun gostergesi degil belki ama gebeligin doğasında oldugu icin kabul edilebilir geliyor bana. 8 haftalik dusuk yaptigim gebeligimde hic ama hic bir belirtim yoktu. Son derece iyi hissediyordum ve istahim da oldukca acikti. 7.haftada kesenin olmasi gerekenden küçük oldugunu soylediginde doktor, zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum demistim. Simdikinin de saglikli olup olmadigini bilmiyorum ama en azindan belitiler daha cok normal bir gebelikle uyusuyor gibi canim. Halsizlik uykuya duskunluk. Istahsizlik yer yer bulanti. Bakalim yarin bir de ultrasonda gorebilirsem🙏🙏
Merhaba benim de aynı haftada aynı şekilde düşüğüm oldu kese olması gerekenden küçüktü sonra kalp atışı duyamadık vs. Şimdi maşallah bebeği kalp atışını görmüşsünüz sanırım çok sevindim 😍benim adet günüme daha var ama bu gebeliğin sağlıklı olması için herhangi birşey kullandınız mı veya iğne vs başlandı mı bilgilendirirseniz çok sevinirim

Kızlar hepimiz benzer sıkıntılar yaşıyoruz kusmalar başladı ama ben kusamıyorum çok da yiyemiyorım zaten benim gaz sorunum var sürekli gegiriyorum bu durumdan aşırı utanıyorum hazımsızlık sürekli var zaten geçecek diye umutluyum yoksa çekilecek çile değil ne iştah kaldı ne hal 😞 önerisi olan varsa ihtiyacım var
Keşke yaşamasan böyle bişey ama utanacak bişey olduğunu düşünmüyorum neden sıkıntıya sokuyosun kendini canım psikolojik olarak ? Karnım büyüdü benim o kadar şişkinliğim var ama geçecek biliyorum 🙏🏼

Kızlar kafama cok takıldı benim kan yükselişin normal mi hiç bilmiyorum 6 hafta son

Eklentiler

• Screenshot_20231112_235218_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20231112_235218_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar kafama cok takıldı benim kan yükselişin normal mi hiç bilmiyorum 6 hafta son
Canım hekimine danışman en sağlıklısı olur bence 🙏🏼 konu hakkında yorum yaptı mı ? Şimdi baktım senin bebiş görünmüş bebekten sonra kan bakılmaz zaten 6. Haftadan sonra iki katı kuralı geçerli değil diye biliyorum

X