- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Gördüğüm tarih 5+3 ikinci bebişim teşekkür ediyorumMerhaba tabi ki ekleyelimkeseyi gördüğünüz tarih mi 5+4 ilk bebiş mi ?
Hayırlı olsun benim de 4+5 aynı günlerdeyiz sağlıkla ilerler insallahMerhabalar herkese sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerimbenim sat 11 Ekim yaşım 29 4+4 henüz doktora gitmedim sadece idrar ve kan testi yaptım doktorum haftaya çağırdı
Kuzum gittik kalbini de duyduk çok şükürsacibelinde naptin kuzum gittin mi kacta randevu?
Oh çok şükür nasıl rahatlamıştır içinKuzum gittik kalbini de duyduk çok şükürher şey yolunda şimdilik. Rutin kontroller için kan istedi doktor onlari verdim bakalım. Bulantım için de dediğin gibi prilam verdi
Yaaa cok sevindim canim masallahKuzum gittik kalbini de duyduk çok şükürher şey yolunda şimdilik. Rutin kontroller için kan istedi doktor onlari verdim bakalım. Bulantım için de dediğin gibi prilam verdi
Ay hemde nasıl ama idrara sıkışık gitmeyi unutmusum kalp için gidecek arkadaşlara idrara sıkışık olsunlarOh çok şükür nasıl rahatlamıştır için
Çok rahatladım kuzum ya haftası ile de uyumlu gidiyoruz şimdilikYaaa cok sevindim canim masallahhep boyle guzel haberlerini alirsiniz insallah
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun benim de 4+5 aynı günlerdeyiz sağlıkla ilerler insallah
Salı günü gidicez doktora insallah görebilirizTeşekkür ederim inşallahsiz gördünüz mü keseyi
İnşallah iyi haberlerleSalı günü gidicez doktora insallah görebiliriz
Acısından ve şişmesinden ödün vermeyen ve duzenli olarak artan tek şey göğüslerimKızlar dün halsizlik kasık ağrısı uykusuzluk gibi tüm belirtileri yaşarken bugün nerdeyse hiç biri yok bunlar normal değl mi , bir belirti bile çok umut verici geliyor
Erkenden görürüz insallah strese girmeyizİnşallah iyi haberlerleben de çarşamba giderim belki ya da dayanabilirsem cumaya
Hayrli olsun inşallah sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar ben de aranıza katılayım
Kaç artı kactasin canım :)Ben dayanamayıp gidip bir kan tahlili verdim yükseliyormu diye 39713, 47 cıktı iymi sizce