- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Ay dahada rahatsızlandım kız ben midem gene bulanıyor halim kalmadı vücudum ödem topluyor kasıklarım ağrıyor bugün sabahtandır korkutuyor bunlar beni unutmuşum gebeliğin nasıl olduğunu ya aşırı halsizim gözümü zor açık tutuyorumBen varımm hem çok tuvalete çıkıyorum hem de ödem topluyorum
Ne alaka kız ben şimdiden 1 kilo aldım yani besleniyor artık bebek bizden 9 aya kadar 12 ile 15 kiloya kadar normal bakılıyorAçlık kan şekerim biraz sınırda çıktı ileride gebelik şekeride olunca sıkıntı olur dedi ve normal gebelikte zaten 20 haftaya kadar kilo alınmaz dedi. Ama benim vücudum kilo almaya cok müsait napcm bilmiyorm
HahahAy dahada rahatsızlandım kız ben midem gene bulanıyor halim kalmadı vücudum ödem topluyor kasıklarım ağrıyor bugün sabahtandır korkutuyor bunlar beni unutmuşum gebeliğin nasıl olduğunu ya aşırı halsizim gözümü zor açık tutuyorum
Böyle sanki midene yediğin bişey dokunmuş gibi hafif bi şekilde başladı dimiAy kizlar benimde bugun hafif bulantim basladi sanki insallah boyle hafif gider korkuyorum
Evet evet boyle bulaniyo mu bulanmiyo mu acaba diyorum sonra bulandigina karar veriyorumBöyle sanki midene yediğin bişey dokunmuş gibi hafif bi şekilde başladı dimi
Yaa Allah bağışlasın benim inşallah ilk çocuk olacak o konuda rahatım ama aynı şekilde başladı bulantı bugün öğürmeye başladım özellikle sabahEvet evet boyle bulaniyo mu bulanmiyo mu acaba diyorum sonra bulandigina karar veriyorumbulanti insani cok halsiz düşürüyor bi tane oglum var o yüzden korkuyorum onunla ilgilenemem diye ☹
Ay ne bileyim doktor öyle deyince panik oldum kadin dogumcu ne dicek bilmiyorm bunu diyen endokrinciNe alaka kız ben şimdiden 1 kilo aldım yani besleniyor artık bebek bizden 9 aya kadar 12 ile 15 kiloya kadar normal bakılıyor
Hayrli oşYaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
Canım karbonhidrat ve işlenmiş şekeri kesersen bence bir şey olmaz. Ben bugün 6+1 deyim inan o kadar çok midem bulanıyor ki sabahtan beri adam akıllı bişi yiyemedim. O yüzden merak etme bir süre mide bulantısindan istesen de bir şey yiyemeyeceksin kilo da almazsın
6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Hayrli olsun inşallah bende tam olarak öyleyimYaş 37. Sat 27 Eylül.
2. Gebelik.
tahmini dogum 3 temmuz 2024.
6+2 kese ve bebeği gördük.kalp atışını da duyduk.
Çok sevindimmmm hemen ekliyorum
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhabalar bni de ekleyin 6 haftalık kalp atışı da duyuldu
Özele gidiyorsan bir arayıp sorabilirsin canım miktarı ne kadar ağır enfeksiyon yoksa belki antibiyotik vermezKızlar dün kalp atışını duymak için gittiğimde kan idrar falan almışlardı sanırım idrar da enfeksiyon çıkmış bende herhangi bir belirti yok ama doktor 10 gün sonra gel demişti sonuçlar için sizde bu enfeksiyon sıkıntı yaratırmı
Vücudum da ödem yok ama karnım şiş göğüslerim patlayacak gibiKızlar bu ayda vücudu ödem toplayan var mı?
Ay benimde en korktuğum. Sabah bulantılarım olmuyor ama akşam işten dönerken çok bulanıyo nedense inşallah olmazAy kizlar benimde bugun hafif bulantim basladi sanki insallah boyle hafif gider korkuyorum
Insallah yaa yine olsun ama hafif olsun raziyimAy benimde en korktuğum. Sabah bulantılarım olmuyor ama akşam işten dönerken çok bulanıyo nedense inşallah olmaz
Ben kötüyüm bugün az önce kahve rengi akıntımda oldu bayağı sarı akıntımda var ağrım baş dönmem halsizim kötüyüm bugün zorladım mı acaba kendimi zor ayakta duruyorumVücudum da ödem yok ama karnım şiş göğüslerim patlayacak gibi
Ben ilk gebeliğimde 11 kilo verdim 66 ile Hamile kaldım aynı kilomla doğurdum doğurduktan sonra 58 kiloydum çok takma kiloyu kafana doktor normal diyorAy ne bileyim doktor öyle deyince panik oldum kadin dogumcu ne dicek bilmiyorm bunu diyen endokrinci
Ay Allah korusun güzel geçirelim gebelikleri ben hala kötüyüm gözlerimi zor açık tutuyorumHahahAynılarını yaşıyorum midem bulantısını çözemiyordum acaba midem mi bozuk yoksa hamilelikten mi diye bugün öğürtüler başladı inşallah kusmadan doğururuz Bi de boğazım şişti mi ilaçsız geçirme çalışmalarına start verildi