2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Sabahları bende iştahsızim hemen bir şey yiyemiyorum ama normalde de öyleydim zaten şimdi biraz daha yoğun. Bugün çok çok erken uyandık eşimle, daha kimse yokken göl kenarında yürüyüş yaptık sonrasında ben taze kuruyemislerden yedim sonra eve gelince tam düzgün kahvaltı yapabildim açık havada yürüyüş iyi geldi yani bugün. Dünde hipodroma gitmiştik orası da çok guzel yemyeşil orda da iştahım açıldı. Elimden geldiğinde hareket etmeye çalışıyorum açıkçası bende kendimi kısıtlamak istemiyorum. Ama bakınca forumlardaki gebelik belirtilerine bende pek bişi yok yani 😅 insan ister istemez de endişeleniyor
Daha erken bence kuzum. Baslamadi henuz. Boyle giderse ne ala sanslisin🥰 Ama ben kendi adima oncekinden de az cok tahmin ettigim icin 7. Haftaya kadar aman iyiyim desem de o zaman günümü gorecekmisim gibi geliyor 🤣🤣

Daha erken bence kuzum. Baslamadi henuz. Boyle giderse ne ala sanslisin🥰 Ama ben kendi adima oncekinden de az cok tahmin ettigim icin 7. Haftaya kadar aman iyiyim desem de o zaman günümü gorecekmisim gibi geliyor 🤣🤣
Sonra bir şey okudum düzenli su içen, aktif ve dengeli beslenen anne adaylarının böyle geçiyormus hamileliği ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bebeğin kesesi için suya ihtiyacı var dedi doktor da hemşire de. Pembe cam bir mataram var nereye gitsem yanımda götürüyorum. 😅😅 elimden geldiğince fazla su içmeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum kuzum.

Sonra bir şey okudum düzenli su içen, aktif ve dengeli beslenen anne adaylarının böyle geçiyormus hamileliği ne kadar doğrudur bilemiyorum. Bebeğin kesesi için suya ihtiyacı var dedi doktor da hemşire de. Pembe cam bir mataram var nereye gitsem yanımda götürüyorum. 😅😅 elimden geldiğince fazla su içmeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum kuzum.
Hareket cok iyi gercekten tatlim. Cok zorlamadan yuruyus yapmak lazim aslinda gercekten. Su da cok onemli evet. Hic icmiyorum😭😭 resmen su ihtiyacımi cay olarak gideriyorum. Dur ona biraz dikkat edeyim ben de iyi oldu soyledigin🤩

Canım hastalanmış olmayasın aşırı salgin var bu ara. Az önce bizde eşimin ananesini ziyaret ettik hastaymış inşallah bana bulasmamistir. Bulastiysa eşimin elimden çekeceği var çünkü. Ben çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım henüz. Vertigo olmasına rağmen(gebelik öncesi kristallerim dağılmıştı küçük kanala) basdonmesi henüz yaşamadım inşallah yaşamam da. Ara ara kasik ağrım oluyor o kadar
Hasta değilim eminim hamilelikten mide bulantım normalde önceki gebelik şerde olmamıştı bunda fenayım baş dönmemde tansiyonum 11.6 çıkıyor ona bağlıyorum ama bilmiyorum normalde kasık ağrım sırt ağrım yoktu bugün sabahtan beri var hatta 1 saat önce falan sanki içimde birşey yırtılmış gibi bir acı vardı anlık oldu geçti ondan sonra kasık ağrım kalmadı ama bel ağrım var bilmiyorum sezeryandan sonra Rahim değişiyor her doğumda değişiyorda belki bir nedeni vardır bilmiyorum sabretmem lazım

Sabahları bende iştahsızim hemen bir şey yiyemiyorum ama normalde de öyleydim zaten şimdi biraz daha yoğun. Bugün çok çok erken uyandık eşimle, daha kimse yokken göl kenarında yürüyüş yaptık sonrasında ben taze kuruyemislerden yedim sonra eve gelince tam düzgün kahvaltı yapabildim açık havada yürüyüş iyi geldi yani bugün. Dünde hipodroma gitmiştik orası da çok guzel yemyeşil orda da iştahım açıldı. Elimden geldiğinde hareket etmeye çalışıyorum açıkçası bende kendimi kısıtlamak istemiyorum. Ama bakınca forumlardaki gebelik belirtilerine bende pek bişi yok yani 😅 insan ister istemez de endişeleniyor
Bak böyle konuşma vallahi 7. Haftadan sonra insanın nevrinü döndüren şeyler oluyor sende şaşırırsın pişman olursun 😂
Sağlıklı ilerlesin hiç bi belirti olmasın inşallah. İstemesekte olacak gerçi 😂

Bak böyle konuşma vallahi 7. Haftadan sonra insanın nevrinü döndüren şeyler oluyor sende şaşırırsın pişman olursun 😂
Sağlıklı ilerlesin hiç bi belirti olmasın inşallah. İstemesekte olacak gerçi 😂
Ay zaten etli butlu bir kadın değilim, mümkünse olmayayım ya 😅😅 zor kilo alan da bir bünyem var. Zayıf düşmek istemiyorum da pek 😅😅

Ay zaten etli butlu bir kadın değilim, mümkünse olmayayım ya 😅😅 zor kilo alan da bir bünyem var. Zayıf düşmek istemiyorum da pek 😅😅
Hcg hala tırmanıyor herkesin gebeliği biricik ve kendine özel. O yüzden nolur büyük konuşma çağırma boşver insan bilmediği şeyin cesaretlisi olur derler ya öyle işte başına gelince anlıyorsun 😂
İnşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin önemli olan bu 🩵

Maşallah canım 🙏🏼 Bu gebeliğimde hiç kan vermedim git iki gün sonra bi daha ver muhabbetinden dolayı bi boşluk hissi var bende beta kaç bilmiyorum 😂
Dert etmiosan rahatsan en guzeli kuzum🥰 ben de ilk gebeligimde ultrasondan cikamamistim cok kanamaliydi. Simdi progesterondan dolayi kanama yok şükür. Bunu da ultrasonsuz kanla takip edeyim dedim😍

Dert etmiosan rahatsan en guzeli kuzum🥰 ben de ilk gebeligimde ultrasondan cikamamistim cok kanamaliydi. Simdi progesterondan dolayi kanama yok şükür. Bunu da ultrasonsuz kanla takip edeyim dedim😍
Dert etmemekten değilde öyle de beklicem böyle de düşüncesi vardı çift çizgiyi gördüm folata başladım zamanı geldi gittim keseyi gördüm hep beklemek değil mi zaten ultrasonu beklemeyi tercih ettim sadece 🫠

X