2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Çarşambaya randevu aldım. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım resmen şiddetli bi regl sancısı gibiydi. Midem de bi tuhaf yemek değil sadece meyve istedi canım 😤

Çarşambaya randevu aldım. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım resmen şiddetli bi regl sancısı gibiydi. Midem de bi tuhaf yemek değil sadece meyve istedi canım 😤
Sanırım rahmim iz büyüdüğünde 2 gündür benimde kasıklarımda ağrı var

Doktor normal demişti zaten de kızımda hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım tuhafıma gidiyo sanki her an regli olucam gibi 🤓
Bakalım durum nedir görücez canım 2 gün sonra 🫠
Bende çok normalim sanki hamile değilmişim gibi o yüzden biran önce gidip kontrol olmak istiyorum doktor 10 gün sonra gel demişti cumaya randevu aldım bende bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur da kalp atışlarını duyarız ☺️

İyi akşamlar arkadaşlar 4 gün önce yaptirdigim beta hcg 300 çıkmıştı bugün 1130 çıktı doktorum normal dedi ama sanki normal yükseliş gibi gelmedi bana geçen sene 2 kere üst üste boş gebelik yaşadığım için korkuyorum sizinde bilgilenizi almak istedim🥲

İyi akşamlar arkadaşlar 4 gün önce yaptirdigim beta hcg 300 çıkmıştı bugün 1130 çıktı doktorum normal dedi ama sanki normal yükseliş gibi gelmedi bana geçen sene 2 kere üst üste boş gebelik yaşadığım için korkuyorum sizinde bilgilenizi almak istedim🥲
Doktor normal dediyse sıkıntı yoktur canım iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲

Canım yüzde 60 artması yeterli stres yapma umarım sağlıkla alırsın kucağına bende düşük yaptığım için kaygını anlıyorum ama sağlıklıysa annesine sıkıca tutunacaktır doktoruna güven

Bende çok normalim sanki hamile değilmişim gibi o yüzden biran önce gidip kontrol olmak istiyorum doktor 10 gün sonra gel demişti cumaya randevu aldım bende bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur da kalp atışlarını duyarız ☺️
Daha erken 7. Haftadan sonra oluyo ne oluyorsa inşallah sağlıkla ilerlesin 🫠

Tam iki katını düşünüyorsun %60 normal kabul ediliyor iyi düşün inşallah seninledir meleğin içini ferah tut 🌺

Daha erken 7. Haftadan sonra oluyo ne oluyorsa inşallah sağlıkla ilerlesin 🫠
Yaa öyle mi ne biliyim etraftan gördüğüm kadarıyla erkenden başlayanlar var bende olmayınca hiç birşey korkuyor insan acaba ters giden birşeyler mi var diye o yüzden mesela dört gözle kontrol gününü bekliyorum 🤗

Kızlar ben bugun doktora gittim sata göre 3+6 yım.Cuma günü 435 cıkan beta bugün 1519 çıktı. Karından bakınca kese gözükmedi beta kaç olmalı gözükmesi için. Ayrıca yükseliş çok mu fazla yoksa normal mi sizce?

Yaa öyle mi ne biliyim etraftan gördüğüm kadarıyla erkenden başlayanlar var bende olmayınca hiç birşey korkuyor insan acaba ters giden birşeyler mi var diye o yüzden mesela dört gözle kontrol gününü bekliyorum 🤗
Canım dedikleri gibi 7.hafta bir dönüm noktası gibi düşün 😅 tam 7 de başlamıştı benim en son hamileliğimde bulantı kusma

X