- Konu Sahibi sacibelinde
Düzelttim canımAy bebişim ben keseyi 4+6 da gördüm ya suanki haftasını yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelttim canımAy bebişim ben keseyi 4+6 da gördüm ya suanki haftasını yazmışım
Benide ekleyebilirmisin canimDüzelttim canım
Ben klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canmKızlar çatlatma iğnesi ile gebe kalan varmı
Ekledim canımBenide ekleyebilirmisin canim
Yaş 29. 2. Bebek. Sat 09.10.2023 tahmini dogum 15.07.2024
Tesekkur ederimmEkledim canım
Canım hastalanmış olmayasın aşırı salgin var bu ara. Az önce bizde eşimin ananesini ziyaret ettik hastaymış inşallah bana bulasmamistir. Bulastiysa eşimin elimden çekeceği var çünkü. Ben çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım henüz. Vertigo olmasına rağmen(gebelik öncesi kristallerim dağılmıştı küçük kanala) basdonmesi henüz yaşamadım inşallah yaşamam da. Ara ara kasik ağrım oluyor o kadarKızlar ben bugün itibariyle 4+3 üm yani uygulamada öyle görünüyor başım dönüyor midem bulanıyor belim sırtım kasıklarım ağrıyor bugün sizde böyle misiniz? Kendimi aşırı halsiz hissediyorum baş dönmem geçmiyor ya
Kaçıncı günde çıktı canımBen klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canm
daha kontrole gitmedim canım doktorum 8 inde gel demişti haftaya çarşamba kontrolümKeseyi gördüğün hafta mı canım 4+4 ?
Benide ekler misin canım yaş 25. Henüz doktora gitmedim sat 30 eylülEkledim canım
Benimde bulantılarım başladı özellikle tatlı bir şey yediğimde de arabaya bindiğimde. 5+1im Bende. Halsizlikten var. Yorulunca da sırtım ağrıyorKızlar ben bugün itibariyle 4+3 üm yani uygulamada öyle görünüyor başım dönüyor midem bulanıyor belim sırtım kasıklarım ağrıyor bugün sizde böyle misiniz? Kendimi aşırı halsiz hissediyorum baş dönmem geçmiyor ya
Çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün canm kaset test yaptım çok siliktiKaçıncı günde çıktı canım
Tamam canım kese haftasını yazıyorum da o yüzden sordumdaha kontrole gitmedim canım doktorum 8 inde gel demişti haftaya çarşamba kontrolüm
İlk bebiş mi ?Benide ekler misin canım yaş 25. Henüz doktora gitmedim sat 30 eylül
Tmm canm önümüzdeki hafta kontrolden sonra yazarım burayaTamam canım kese haftasını yazıyorum da o yüzden sordum
Hadi inşallah güzel haberler gelsinTmm canm önümüzdeki hafta kontrolden sonra yazarım buraya
İnşallah canımHadi inşallah güzel haberler gelsin