2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar aranızda Ankara'da olan var mı? Ben hala doktordan emin değilim sadece hastane evime çok yakın olsun istiyorum o yüzden hastaneye karar verebildim. O hastanedeki 2 tane kadın dogumcuya da muayene oldum, haftaya pazartesi hastanedeki 3. Doktora muayene olacağım geriye yine bayağı bir doktor kalıyor hiç görmediğim acayip de kararsinizim. Haftayaki doktorun yaklaşımını kontrol etmek hemde bebiş kalp atışı için randevu aldım. O gün cidden hoşuma giderse doktor onunla devam edeceğim gibi.

Kızlar ben bugün itibariyle 4+3 üm yani uygulamada öyle görünüyor başım dönüyor midem bulanıyor belim sırtım kasıklarım ağrıyor bugün sizde böyle misiniz? Kendimi aşırı halsiz hissediyorum baş dönmem geçmiyor ya 🥺

Kızlar ben bugün itibariyle 4+3 üm yani uygulamada öyle görünüyor başım dönüyor midem bulanıyor belim sırtım kasıklarım ağrıyor bugün sizde böyle misiniz? Kendimi aşırı halsiz hissediyorum baş dönmem geçmiyor ya 🥺
Canım hastalanmış olmayasın aşırı salgin var bu ara. Az önce bizde eşimin ananesini ziyaret ettik hastaymış inşallah bana bulasmamistir. Bulastiysa eşimin elimden çekeceği var çünkü. Ben çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım henüz. Vertigo olmasına rağmen(gebelik öncesi kristallerim dağılmıştı küçük kanala) basdonmesi henüz yaşamadım inşallah yaşamam da. Ara ara kasik ağrım oluyor o kadar

Benimde bulantılarım başladı özellikle tatlı bir şey yediğimde de arabaya bindiğimde. 5+1im Bende. Halsizlikten var. Yorulunca da sırtım ağrıyor

Kaçıncı günde çıktı canım
Çatlatma iğnesinden sonra 10. Gün canm kaset test yaptım çok silikti
11. Ve 12. Günde biraz koyulaşarak devam edince 12.gün kan verdim 53.8 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar ver dedi 14. Günde hcg 136 çıktı
8 kasımda görürüz dedi ilk kontrolümde önümüzde hafta çarşamba tabii ben duramadım geçtiğimiz perşembe kan verdim yani 18. Gün 669 çıktı hcg 🥰 inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarız 🙏🏻

X