- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.661
Yarin kacta canim randevu? Benim de yarındı normalde doktorun ameliyati cikmis. Bugune cektim o yuzdenAh kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin kacta canim randevu? Benim de yarındı normalde doktorun ameliyati cikmis. Bugune cektim o yuzdenAh kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?
Ay çok heyecanlı yaGünaydın canım hadi hayırlısı olsun ben de hamile kalmadan ve kaldığımda aynı kız çocuğunu gördüm ama bakalım
Evet inşallah zaten en heyecanlı an cinsiyet öğrenme anıAy çok heyecanlı ya
Ben ilk test falan yapmadan reglim gecikince ihtimal bile vermediğim halde şey demiştim bence var ve erkek. Şimdi rüyalar kız habercisi mi nedir görürüz inşallah kontrolde
tesekkür ederim evet canım ilkGrubun ilk cinsiyeti
Gozun aydın canım ilk cocugun muydu senin
Ben kız derdim12 haftalık tahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3354127
Ay benim yarına uzun zamandır görmüyorum da bebisi inanılmaz merak ediyorum güzel haberlerle gelelim inşallahHem perinatolojiye gidicem ikili test için hemde kendi doktoruma gidicem canım ikisine aynı anda randevu bulmak zor oldu bide geçen hafta perşembe gittim biraz zaman da geçmiş olsun diye bekledim çok güzel haberler alırsın inşallah
Yarın 11 de kuzum heyecanla bekliyorum bendeYarin kacta canim randevu? Benim de yarındı normalde doktorun ameliyati cikmis. Bugune cektim o yuzden
Yaptırmadım fiyat aldım Medipol 10.000 dediYakın zamanda fetal dna testi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar acaba ya ve ne kadara yaptırdınız acaba?
Canım yaptıracaksan da steril kağıttan yeni açıldığına emin olarak yaptır. Ben manikür değilde düzenli Törpü ojeye yada Brezilya manikürüne gidiyordum bıraktım. Peeling portakal çubuğu evde törpüyle devam riski alamam enfeksiyon mantar vsKızlar manikür yaptıran var mı aranizda
Risk alamadım vallahi ben de ama sol elimi düzgün yapıyorum sağ elimi yapamıyorumCanım yaptıracaksan da steril kağıttan yeni açıldığına emin olarak yaptır. Ben manikür değilde düzenli Törpü ojeye yada Brezilya manikürüne gidiyordum bıraktım. Peeling portakal çubuğu evde törpüyle devam riski alamam enfeksiyon mantar vs
Kanın düşük biraz canım demir ilacı başlanacak zatenKızlar kan tahlillerini verdim hgb,hct,rbc biraz düşük çıkan var mı normalden sabah kan verdim biraz düşük çıktı benimkiler
270 TL dedi medipol pendikKızlar selamm
Ikili test için hastaneniz ne kadar fiyat verdi. Ben medicanaya gidiyorum ama nerdeyse fetal dna fıyatı cikardilar. Dogum teminatlı sigortam var ama karşılamıyor dediler.
Boşver ya canınızdan ileri değil. Nazının geçtiği bi yerde yapan törpünü makasını kendin götür olmazsaRisk alamadım vallahi ben de ama sol elimi düzgün yapıyorum sağ elimi yapamıyorum