• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Günaydın canım hadi hayırlısı olsun ben de hamile kalmadan ve kaldığımda aynı kız çocuğunu gördüm ama bakalım😀
Ay çok heyecanlı ya 😁
Ben ilk test falan yapmadan reglim gecikince ihtimal bile vermediğim halde şey demiştim bence var ve erkek. Şimdi rüyalar kız habercisi mi nedir görürüz inşallah kontrolde 🌺🙏🏼

Günaydın kızlar benim vizeler okul derken çok zor geçti yoğunluğum yeni bitti. Ara ara okudum ama yetişemedim bile. Geçen hafta da Ankara’ya geldim dün kardeşimin isteme nişanı vardı onun koşturmasıyla geçti. Merak eden herkese çok teşekkür ederim ☺️ Bitanesiniz sizi seviyorum 💞😍😘 en son doktora da gelmeden gittim 8 aralıkta. 2 cm olmuştu. Gelişimi iyi dedi kıpırdanışını gördük en son kolunu kaldırdı bize 🐣🩵 Size Neler oldu anlatın cinsiyeti belli olan var mı 💃

12 haftalık tahminde bulunur musunuz
IMG_20231214_150255_1.jpg

Hem perinatolojiye gidicem ikili test için hemde kendi doktoruma gidicem canım ikisine aynı anda randevu bulmak zor oldu 🥲 bide geçen hafta perşembe gittim biraz zaman da geçmiş olsun diye bekledim 🫠 çok güzel haberler alırsın inşallah 🌺
Ay benim yarına uzun zamandır görmüyorum da bebisi inanılmaz merak ediyorum güzel haberlerle gelelim inşallah 😍

Yakın zamanda fetal dna testi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar acaba ya ve ne kadara yaptırdınız acaba?

Kızlar manikür yaptıran var mı aranizda
Canım yaptıracaksan da steril kağıttan yeni açıldığına emin olarak yaptır. Ben manikür değilde düzenli Törpü ojeye yada Brezilya manikürüne gidiyordum bıraktım. Peeling portakal çubuğu evde törpüyle devam riski alamam enfeksiyon mantar vs🫠

Canım yaptıracaksan da steril kağıttan yeni açıldığına emin olarak yaptır. Ben manikür değilde düzenli Törpü ojeye yada Brezilya manikürüne gidiyordum bıraktım. Peeling portakal çubuğu evde törpüyle devam riski alamam enfeksiyon mantar vs🫠
Risk alamadım vallahi ben de ama sol elimi düzgün yapıyorum sağ elimi yapamıyorum

Kızlar kan tahlillerini verdim hgb,hct,rbc biraz düşük çıkan var mı normalden sabah kan verdim biraz düşük çıktı benimkiler

Kızlar selamm
Ikili test için hastaneniz ne kadar fiyat verdi. Ben medicanaya gidiyorum ama nerdeyse fetal dna fıyatı cikardilar. Dogum teminatlı sigortam var ama karşılamıyor dediler.

Back