• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bişey soracağım 😁😁 bebek alışverişi için erken mi? Ya kendimi zor tutuyorum herşey o kadar güzel geliyor ki anlatamam. Tecrübeli annelerimiz vardır herşeye zam geliyor sizce ne zaman başlamakta fayda var ?
Ben Şubat bebek indirimleri ile başlayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim :)

Ben Şubat bebek indirimleri ile başlayabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim :)
Şubat ebebek indirimleri diyecektim tel duzeltmis :) oğlum mart doğumlu bu minnoş temmuz doğumlu olacak Allah o günleri gösterirse 🙏🤲 kıyafet de baştan almaliyim 😅 oğlumda Şubat ebebek indirimlerinden çok güzel Prima bez stoklamistim, o indirimle diğer bezlerle aynı paraya denk gelmişti stok yapmıştım yine olur inşallah öyle güzel indirimler

Kizlar çok heyecanlıyım, çok fazla kasık ve bel ağrım olduğu için acil doktora gittim şansıma kendi doktorum nobetciydi 11+5 te kesinlikle erkek dedi 😂😂 B BirNBirE eklermisin canım 😘 bakın pipisine teyzeleri 🤭😂😂
Grubun ilk cinsiyeti 🎉🥳🥳
Gozun aydın canım ilk cocugun muydu senin

Günaydın herkes 🌺 Rüyamda kız bebişlerle uğraşıyorum 2 kere gördüm doğum yapmıştım ikisi de kızdı. Kız haberi alıcam gibi 😁
Doktorun cuma sabah ameliyatı varmış bende beklememek için Randevumu perşembeye kaydırdım zaman geçmez şimdi 🥲

Günaydın herkes 🌺 Rüyamda kız bebişlerle uğraşıyorum 2 kere gördüm doğum yapmıştım ikisi de kızdı. Kız haberi alıcam gibi 😁
Doktorun cuma sabah ameliyatı varmış bende beklememek için Randevumu perşembeye kaydırdım zaman geçmez şimdi 🥲
İlk çocuğun erkek miydi canım

Ah kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?

Ah kuzum ya bende yarın gideceğim lastik gibi uzadı da uzadı.en erken Perşembe miydi daha erken yok muydu peki?
Hem perinatolojiye gidicem ikili test için hemde kendi doktoruma gidicem canım ikisine aynı anda randevu bulmak zor oldu 🥲 bide geçen hafta perşembe gittim biraz zaman da geçmiş olsun diye bekledim 🫠 çok güzel haberler alırsın inşallah 🌺

Günaydın canım hadi hayırlısı olsun ben de hamile kalmadan ve kaldığımda aynı kız çocuğunu gördüm ama bakalım😀

Back