• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar selamm
Ikili test için hastaneniz ne kadar fiyat verdi. Ben medicanaya gidiyorum ama nerdeyse fetal dna fıyatı cikardilar. Dogum teminatlı sigortam var ama karşılamıyor dediler.
Medipolde doktor kendi yapmıyormuş perinatalog yapıyormuş 2530 tl dedi. Ee kendi doktoruma da 750 ödedim. Ben 2300e mi ne doğurdum ya fiyatlar karşısında şok geçiriyorum 😂

Medipolde doktor kendi yapmıyormuş perinatalog yapıyormuş 2530 tl dedi. Ee kendi doktoruma da 750 ödedim. Ben 2300e mi ne doğurdum ya fiyatlar karşısında şok geçiriyorum 😂
Ultrason icin 3600 dediler kan tahlili icinde 3000 küsür dediler toplam 7000 e gelecek nerdeyse cok sacma fiyat degil mi

Eklentiler

• 20231218_164042.jpg
    20231218_164042.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 80
Yakın zamanda fetal dna testi yaptıran varmı aranızda arkadaşlar acaba ya ve ne kadara yaptırdınız acaba?
Merhaba ben bu hafta yaptıracağım testi doktorum normal tarama testlerinden daha güvenlilir bulduğu için önerdi. Üç ayrı firmadan fiyat aldım bugün.

My prenatal, veritas laboratuvarı yapıyor amerikaya gönderiyor kan örneğini 375€+ kdv dedi. Bu fiyata delesyon ve duplikasyonlar dahil değil.

Eurofins firması, fransaya gönderiyor kan örneğini ve 350 €+kdv fiyat verdi. Delesyon ve duplikasyonlar dahil. Digeorge taraması dahil değil.

Genoks laboratuvarı ise 11.000 lira fiyat verdi. Tüm tarama testleri dahil, ankarada yapıyor testi.

Firmaların hepsi eve, işyerne veya hastaneye hemşire yönlendirip kan alıyorlar. Ben eurofinsi tercih ettim. Daha öncesinde yengem de bu firmayı kullandığı için. İnşallah perşembe günü kan vereceğim.

Cinsiyetler belli olmaya başlamış, ne güzel. Ben yeni yılda öğreneceğim eğer bir aksilik olmazsa. 11. haftaya denk getirmek istiyorum hem tarama testlerini de yaptırabilirim diye. Zırt pırt doktora da gitmek istemiyorum. Normalde de hiç sevmem zaten hastane-doktor işlerini.

Back