• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Hem devlete hem özele gidiyorum biri 11 haftaljkken kız gibi dedi ama kordon vardı bacak arasında biri de 12+6 da erkek dedi bu görüntüler erkek diyene ait ama birinde üç çizgi birinde pipi gibi durduğu için aklım iyice karıştı
Birazcık daha beklemek en iyisi olacak sanırım 🫠

Beni eklemeseniz de olur ben takip ediyorum yazıları da Sakaryalı bir arkadaşı gördüm o yüzden yazmak istedim aslında 🤭 dediğiniz gibi benim geç döllenme oldu geri değilde ileri atacak gibi 💞
Yok canım listeye eklemek çok problem değil 1 dakikamı almayacak bir olay ben tamamen gelişimi aynı gidenlerle fikir alışverişi yapmak daha mı iyi olur dedim 🫠 Bekleriz 🩵

Asagi yukari oyle galiba canım. Ilk gebelikte bir defter tutmustum. Dun ona baktim. 16.haftanin icindeyken sag alt tarafta belirgin bir toplanma ve asimetri gormusum sabah uyandigimda hareketler de sonra baslamisti. Bunda dedim acaba biraz daha erken olur mu ama cok da olmayacak sanirim.
Bence rahim vücut yapısıyla falanda alakalı benim net hissetmem 19. Haftayı bulmuştu mesela.
En çokta ayva tezini merak ediyorum kızımda da canım çok ayva istemişti tek yanağı gamzeli doğdu annem bende çok ayva yemiş iki yanağımdada Gamze var bundada çok ayva yiyorum bakalım tutacak mı 😁

Asagi yukari oyle galiba canım. Ilk gebelikte bir defter tutmustum. Dun ona baktim. 16.haftanin icindeyken sag alt tarafta belirgin bir toplanma ve asimetri gormusum sabah uyandigimda hareketler de sonra baslamisti. Bunda dedim acaba biraz daha erken olur mu ama cok da olmayacak sanirim.
Cnm bnde defter tutmuştum oğlumda 😅kilolarını karsılaştrıyorum şimdi☺️

oğlumda 20.haftayı bulmuştu hissetmem
İlk hissetme toplanma seklınde değilde
Vajına üstunde pıt pıt kanat çırpma şeklınde🤩

Sen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acaba
Ben de öğretmenim canım bunu düşünüyorum 25i gibi randevum var o zaman söyleyeceğim doktora yasal süreyi beklesek zaten 24.hafta Mart ortası gibi oluyor sanırım dayanılacak bir şey değil

Biz de 8+5 iz günlerimiz aynıymış :) senin yine haftaya saliymis benim normalde 7 ocakti sabah dayanamadim bebiş iyi mi diye bakmak için sadece kalbi atıyor mu diye bakmak için randevu aradım 28 aralığa bulabildim en erken tabi talep de oluşturdum daha erken çıkarsa randevu alırım :)
günler geçmiyor gerçekten :) ben sanırım yakın takipteyim. daha önceki gebeliğim tüp bebekti. yine aynı druma gidiyorum. böylesi işimede geliyo :))

Kızlar bişey soracağım 😁😁 bebek alışverişi için erken mi? Ya kendimi zor tutuyorum herşey o kadar güzel geliyor ki anlatamam. Tecrübeli annelerimiz vardır herşeye zam geliyor sizce ne zaman başlamakta fayda var ?
gerçekten çok erken. biraz daha büyüyünce en azından cinsiyeti öğrenince yavas yavas almak lazım :))

Kizlar çok heyecanlıyım, çok fazla kasık ve bel ağrım olduğu için acil doktora gittim şansıma kendi doktorum nobetciydi 11+5 te kesinlikle erkek dedi 😂😂 B BirNBirE eklermisin canım 😘 bakın pipisine teyzeleri 🤭😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-17-02-38-01-637_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-12-17-02-38-01-637_com.whatsapp.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 100
Çok zormuş ya hem hamile olup hem ilk çocuğunu uyutmaya çalışmak bu saate yatar oldum gözlerim dayanmıyor 11 haftaya yaklaştım hala mide bulantılarım durmadı hala yemek zorla yiyorum ama bütün bunlara katlanmak paha biçilmez evlatlarımız sağlıklı olduktan sonra her türlü mutlu oluyorum siz nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sanırım bir çoğunuz tahminleri öğrenmiş hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🤗🤗

Kızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyin 🤩😂 özellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi😂🤩

Benim ilk çocuğum kız ama erkek gösteriyor 😅 Çin takvimi de tutmamıştı bende 😆

Cnm bnde defter tutmuştum oğlumda 😅kilolarını karsılaştrıyorum şimdi☺️

oğlumda 20.haftayı bulmuştu hissetmem
İlk hissetme toplanma seklınde değilde
Vajına üstunde pıt pıt kanat çırpma şeklınde🤩
Hareket kismi bende de oyle canım kanat cirpma gibi🥰 ne tatliydi ya iple cekiyorum su an insallah hissedebilirim🙏 ama ilk temas ve varligini gozle gorme diyeyim toplanmaydi. Kapadokyaya gitmistik hatta otelde o sabahi o saskinligimi deftere yazmasam da unutmadım 😀😀

Bence rahim vücut yapısıyla falanda alakalı benim net hissetmem 19. Haftayı bulmuştu mesela.
En çokta ayva tezini merak ediyorum kızımda da canım çok ayva istemişti tek yanağı gamzeli doğdu annem bende çok ayva yemiş iki yanağımdada Gamze var bundada çok ayva yiyorum bakalım tutacak mı 😁
Ayy ne kadar yemek lazim acaba ben de yiyeyim🤣🤣 cok severim gamze olayini🥰

Back