• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhabalar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 benm bu arka arkaya 3. Kürtajım patoloji de yapmadık yapmamı da önermedi doktor. Yalnız benm artık aklım almıyor doktorumun dediği tek şey sağlıksız bi bebek olduğu için kalbi durdu., ben de biraz netten araştırdım da anne vücudu antikor üretip embriyoyu vücuttan atmak istiyormuş , kafam çok karışık doktorum öyle bişey olur mu bi sağljkı evladın var diyor ben de sürekli sağlıksız bebeklere mi hamile kalıyorum. lütfen bana bi akıl verin siz hiç duydunuz mu öyle bişeyi nasıl bi yol çizecem bilmiyorum 😓 tekrar hamile kalmaya korkar oldum. Hep aynı sonları yaşıyorum 8 hafta kalbi durmuş oluyor..

Abdominal serklaj istedim drum Türkiye de bir iki tane var onu yapan bulamazsın dedi :halay:
bazı olaylarda uzmanını bulmak zor gerçekten ya
Ayy sen de mi kaza kursunusun canım ben fitnesta 70 kilolara geçmiştim 5 haftalık hamileymisim
Evet kazanın da kazası 😁 3. Haftalarda saç boyattım ilaç kullandım 4+4te alkol aldım 12 santim topuklularla deli gibi dans ettim 🥲

bazı olaylarda uzmanını bulmak zor gerçekten ya

Evet kazanın da kazası 😁 3. Haftalarda saç boyattım ilaç kullandım 4+4te alkol aldım 12 santim topuklularla deli gibi dans ettim 🥲
Of ben fosur fosur sigara içiyordum

Merhabalar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏 benm bu arka arkaya 3. Kürtajım patoloji de yapmadık yapmamı da önermedi doktor. Yalnız benm artık aklım almıyor doktorumun dediği tek şey sağlıksız bi bebek olduğu için kalbi durdu., ben de biraz netten araştırdım da anne vücudu antikor üretip embriyoyu vücuttan atmak istiyormuş , kafam çok karışık doktorum öyle bişey olur mu bi sağljkı evladın var diyor ben de sürekli sağlıksız bebeklere mi hamile kalıyorum. lütfen bana bi akıl verin siz hiç duydunuz mu öyle bişeyi nasıl bi yol çizecem bilmiyorum 😓 tekrar hamile kalmaya korkar oldum. Hep aynı sonları yaşıyorum 8 hafta kalbi durmuş oluyor..
Canım çok üzüldüm ama teselli edecek bir cümle olmadığı için yazamadım da. Benim özellikle 26 haftalık kaybımdan sonra ne var ne yok araştırılmasını istedim. Pıhtılaşma genetik herseye baktırdım. 8. Haftalarda kalp durması pıhtılaşmayi aklıma getiriyor. Aspirin alıyor muydun. Bazen bu genler varsa da bir çocuk hiç etkilenmeden dünyaya gelebiliyor. Oğlundan şanslı olmuşsun mutlaka bunları bir araştırma hastanesinde baktırdım derim. Genetik tarama yaptır.

Kazlar sızce cınsıyetı

Eklentiler

• IMG20231206094722_01.jpg
    IMG20231206094722_01.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 88
Canım çok üzüldüm ama teselli edecek bir cümle olmadığı için yazamadım da. Benim özellikle 26 haftalık kaybımdan sonra ne var ne yok araştırılmasını istedim. Pıhtılaşma genetik herseye baktırdım. 8. Haftalarda kalp durması pıhtılaşmayi aklıma getiriyor. Aspirin alıyor muydun. Bazen bu genler varsa da bir çocuk hiç etkilenmeden dünyaya gelebiliyor. Oğlundan şanslı olmuşsun mutlaka bunları bir araştırma hastanesinde baktırdım derim. Genetik tarama yaptır.
Teşekkür ederim 🙏 evet ne olur ne olmaz kan sulandırıcı kullanıyordum daha önceki düşükler sebebi ile gerekli önemleri aldığımızı sanmıştık tabi kısmet . Acaba gözünden bişey mi kaçırıyor doktorum, bugüne kadar ondan başka doktora gitmedim ama sanırım gitmem gerekiyor.

Teşekkür ederim 🙏 evet ne olur ne olmaz kan sulandırıcı kullanıyordum daha önceki düşükler sebebi ile gerekli önemleri aldığımızı sanmıştık tabi kısmet . Acaba gözünden bişey mi kaçırıyor doktorum, bugüne kadar ondan başka doktora gitmedim ama sanırım gitmem gerekiyor.
Riskli doğum doktorları oluyor yanlış hatırlamıyorsam perinotoloji deniyordu bende tam bilmiyorum 7+ haftalık gebelikten sonra ilgileniyorlar bir görünmelisin inşallah Rabbim sana sağlıklı bir evlat daha verir kalbim seninle❤️

Canım bir tane evladın olduğu için antikor durumu bana da olmaz gibi geliyor, pıhtılaşma paneli ve genetik tarama yaptırmış mıydın? Aklıma benim de pıhtılaşma geliyor… eşin yakın zamanda spermiyogram yaptırmış mıydı? Onunla da ilgisi var mı pek bilemiyorumki :( gerçekten kalbimden hissediyorum acını üst üste 3 tane olması çok üzücü gerçekten 😢😢 ben senin yerinde olsam yaptırmam gereken bütün testleri yaptırırdım( benim tek düşüğüm oldu ve direkt tıbbi genetik bölümüne koştum bu yukarıda söylediğim testleri yaptırdım 2 düşüğüm oldu diye yalan söyledim çünkü çok evhamlıyımdır) sonra gerisini Allah’a bırak kuzum çok şükür hamile kalabiliyoruz eminim sağlıklı evladın olacaktır yakında 🙏❤️

Kızlar ben de geceleri prilam almaya başladım ona rağmen sabahları kusmadan güne başlayamıyorum su kusuyorum, tuzlu çubuk kraker yiyorum kalkar kalkmaz o günler kusmuyorum çok şükür 😅

bende kaşıntı olmuyordu ama çok acıyordu bıçak saplanır gibi batma oluyordu her ay birde ama sadece bu tuttu diğerleri olmuyordu gebelik sanırım yumurta kalitesinden kaynaklı
Kaşıntı sadece gebelikte oluyor hani bir yara iyileşirsin hafiften kaşınır ya öyle bir kaşıntı ilerden tirmalama gibi

Evet başka bir doktora görünmekte fayda var yaklaşımları tecrübeleri farklı oluyor

Kızlar ben de geceleri prilam almaya başladım ona rağmen sabahları kusmadan güne başlayamıyorum su kusuyorum, tuzlu çubuk kraker yiyorum kalkar kalkmaz o günler kusmuyorum çok şükür 😅
Ya benim sabahları olmuyor iştahım fena açık ama yemek yediğim zaman başlıyor yemesem rahatım yemeden de duramıyorum

Back