- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.101
O en masumuOf ben fosur fosur sigara içiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O en masumuOf ben fosur fosur sigara içiyordum
Var var bi kaç kişiyizYaa sizindemi öyle yalnız değilmişim Hepimize hayırlı olsun o halde
Bir şey olmamıştır yaa bağlı değillerdi o zamanO en masumu
Bende bilinmeden yapılan şeylerin Allah tarafından korunduğuna inanıyorumBir şey olmamıştır yaa bağlı değillerdi o zaman
Ahaaaa süper ama yaaasss buna koptum artık iç çekersin onlaraBende bilinmeden yapılan şeylerin Allah tarafından korunduğuna inanıyorum
Şimdi 27sinde şirkette 500 kişilik bir partimiz var ev sahibi biziz çeşit çeşit punchlar olacak şişeli alkoller falan benim içinde 1 litre süt yazdırmışlar çok güldüm
İyi canım kullan bende hicbir belirti yok insanlar şaşırıyorKoku hassasiyeti yok kuzu sadece bulantı yani öyle çıkarma filan da yok çok kötü bişe bu. Allah’tan doktorum prilam yazmış bana eşim almış ilaç poşetinde buldum o rahatlatıyor
Başınız sağolsun rabbim tekrarını yaşatmasın. Bahsettiğiniz vücudun antikor üretmesi durumu bende var. 12. Haftada bebeğimin kalbi durunca genetik test yaptırdım onun sonucunda öğrendim. Antifosfolipid sendromu deniyor. Kan sulandırıcı kullanılması gerekiyor. Sizin sağlıklı bir evladınız var çok şükür. Eğer bir bebek daha istiyorsanız genetik tahlillerle trombofili paneli yaptırmanızı öneririm. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olurMerhabalar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim benm bu arka arkaya 3. Kürtajım patoloji de yapmadık yapmamı da önermedi doktor. Yalnız benm artık aklım almıyor doktorumun dediği tek şey sağlıksız bi bebek olduğu için kalbi durdu., ben de biraz netten araştırdım da anne vücudu antikor üretip embriyoyu vücuttan atmak istiyormuş , kafam çok karışık doktorum öyle bişey olur mu bi sağljkı evladın var diyor ben de sürekli sağlıksız bebeklere mi hamile kalıyorum. lütfen bana bi akıl verin siz hiç duydunuz mu öyle bişeyi nasıl bi yol çizecem bilmiyorum tekrar hamile kalmaya korkar oldum. Hep aynı sonları yaşıyorum 8 hafta kalbi durmuş oluyor..
Eşim her gittiğimizde doktora sordu ailelere ne zaman söyleyelim diye. 8+4 de doktor söyleyebilirsiniz dedi eşim catladigi için mecburen söyledik canımKızlar sizler söyledinizmi ailelerinize biz hiç demedik gidip gelen olyo hiç içimden gelmiyor
Geçmiş olsun normalde varmıydı sende hamilelikte mi yükselme oldu birde kusura bakma anca fırsatım oldu yazdımBenim sonuç kesinleşti canım ya 25inde endokrin profesörüne gidicem bakalım ne dicek
İç iç bende ağrım çok olunca içiyorum. Birde d vitaminine baktır dişler hamilelikte d vitamini eksik olduğu için çürürmüş ben üst dişlerimin tamamını kaybettim ama benim ki inattı içemiyordum ilaç şimdi üst dişler ful impilantKızlar diş ağrım başladı 11. Haftadayım sanırım sadece parola izin veriyorlar parol içsem sorun olmaz değil mi
İlaç kullandıktan sonra korkma ama daha önce fark edilmedi mi?Zehirli guatr olduğu kesinleşti endokrine yönlendirdi nasıl ilerleyecek bende bilmiyorum
Benimde derdim bebek acaba etkilendi mi diye kendimi yiyorum
Bence yaşla alakalı ya benim oğlumda prenses gibiydim ne mide bulantısı ne ağrı ne baş dönmesi o sıralar tek tansiyon yüksekliği ve çarpıntım çoktu ilaç kullanıyordum ama bu sefer kusma baş dönmesi tansiyon düşmesi 2 gündür gram birşey yiyemiyorum zorluyorum en azından ama çok bugün bile yemekten sonra baktım 10a 6 tansiyonHem kızı hem oğlu annelere sorummmm varrr
İki farklı cinsiyette farklı şeyler mi yaşadınız bunaltı kusma ekşi tatlı yeme gibi.. yada aynı şeyleri mı yaşadınız..
yada aynı cinsiyet sahibi anneler gidişat aynı mıydı farklı mıydı
Ya benim normalde de diş sıkıntım vardı ama bayadır ağrımıyordu bugün başladı baya zorladı mecbur içtim umarım sıkıntı olmazİç iç bende ağrım çok olunca içiyorum. Birde d vitaminine baktır dişler hamilelikte d vitamini eksik olduğu için çürürmüş ben üst dişlerimin tamamını kaybettim ama benim ki inattı içemiyordum ilaç şimdi üst dişler ful impilant
Yaaa evet doğrudur ben de kızımda prensesler gibiydim bunda çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum ama bence kız yani kız hissediyorum :) bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinBence yaşla alakalı ya benim oğlumda prenses gibiydim ne mide bulantısı ne ağrı ne baş dönmesi o sıralar tek tansiyon yüksekliği ve çarpıntım çoktu ilaç kullanıyordum ama bu sefer kusma baş dönmesi tansiyon düşmesi 2 gündür gram birşey yiyemiyorum zorluyorum en azından ama çok bugün bile yemekten sonra baktım 10a 6 tansiyon
Gönlünüzce olsunO doğru gibi bu bebeğim erkekse doğru diyebilirim. Erkek bebeklerim solda kızım sağda oldu. Bu bebeğim de soldan geldi. Bakalım ama ben henüz birsey hissedemiyorum. Ne kıza ne de erkeğe yakın hissediyorum.
Cok gecmis olsun canımKızlar 7+3 üm. Cuma günü çok fena şekilde rahatsızlandım. Ateş ve kusma vardı asla bişey yiyemedim. Başımı yataktan kaldıramadım. ogün eşim şehir dışındaydı .
o halde doktora gidemedim yazamadım bile.
Şimdi kendim geldim ancak ateş bebeğe zarar vermiş midir ? Bilgisi olan var mı?
Doktora gittin mi ? Geçen hafta açık pembe çok az miktarda akıntı şeklinde oldu hemen doktora gittim sorun yoktu şükür . Doktor her ihtimal için progestan verdi onu kullanıyorumKanamasí devam eden var mí kízlar
Bugun 9. Gún
Akintiyla karisik pembemsi kan goruyorum
Gidici mi bebek acaba
Yerleşme kanaması icin uzun bi sure degil mi?