- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.901
Mrh kızlar sizinde sabah uyandığınızda parmaklarınız şişiyor mu yarım saat sonra normale dönüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canımm ne güzel büyümüş maşllah valla ben erkek gibi hissettim ama bakalım ne çıkacak merak ettim şimdiselam güzel anneler benimde nasipse hazıranda doğum sizlere birsey danısmak ıstıyorum hastaneye gıttım 1 haftalıkken doktor %70 erkek dedi ama ben kız hıssedıyordum ve net bırsey dıyemem bır ay sonra gelırsın dedi. onuda geçtım bebek ters duruyor bacaklarını kapatıyor foto atsam ben vıdeodan cektım aldım acıkcası ekran görüntüsü hanımlar sızce o pipimi ve anlayan varsa yorumlarmı
Selam canim bence pipiselam güzel anneler benimde nasipse hazıranda doğum sizlere birsey danısmak ıstıyorum hastaneye gıttım 1 haftalıkken doktor %70 erkek dedi ama ben kız hıssedıyordum ve net bırsey dıyemem bır ay sonra gelırsın dedi. onuda geçtım bebek ters duruyor bacaklarını kapatıyor foto atsam ben vıdeodan cektım aldım acıkcası ekran görüntüsü hanımlar sızce o pipimi ve anlayan varsa yorumlarmı
0 :) sadece tsh bakılmadı bana ayrıca 3 tane daha (tpo vs) kan ve ultrason yapıldı. Yani sınır yükseklikten yada sınır düşüklükten ziyade sürekli doz ayarlanması gereken bir zehirli guatr çıktı.Benim tiroit 2.9 du bugün başladım ilaca medipol pendikteki endokrin uzmani geç kalmadığımi söyledi senin kaçtı canım sanki sormuştum da
Gözünaydın sağlıkla büyüsün minikB BirNBirE kalp atışı 7+4 canım ekleyebilirsin sonunda gittim doktora, başkasına gidersen almam dediği için ve Van daki tek özel perinatolog olduğu için tuttum kendimi mecbur anca bugün gidebildim, 8 ocağa randevu verdi ayda bir çağırıyorum dedi, tiroid 3.55 çıkmıştı 3 un altı olması gerekiyor diyip tiroid ilacı başlattı folik asite devam dedi, başka bişey kullanma kanama alanın da yok dedi en son kan sulandırıcı kullanirken kanamalarim lekelenmelerim olmuştu bu doktorla ön görüşme yapmıştım 7 haftalıktan önce muayeneye almadığı için o görüşmeyi zar zor ayarlamistim, kan sulandırıcı iğne ilaç kesmişti yine kullanma dedi, dediğini mecbur dinliycem çünkü lekelenme ve kanamalardan psikolojim bozulmuştu 8 ocakta 12+1 olacağız Allah'ım o günleri de göstermeyi nasip eder inşallah
Kızda bacak arası boş 3 tane çizgi görünüyor. İki bacak arasından alttan net görüntü lazımselam güzel anneler benimde nasipse hazıranda doğum sizlere birsey danısmak ıstıyorum hastaneye gıttım 1 haftalıkken doktor %70 erkek dedi ama ben kız hıssedıyordum ve net bırsey dıyemem bır ay sonra gelırsın dedi. onuda geçtım bebek ters duruyor bacaklarını kapatıyor foto atsam ben vıdeodan cektım aldım acıkcası ekran görüntüsü hanımlar sızce o pipimi ve anlayan varsa yorumlarmı
3 cizgi görünüyor mu kuzumKızda bacak arası boş 3 tane çizgi görünüyor. İki bacak arasından alttan net görüntü lazım
3 cizgi görünüyor mu kuzumKızda bacak arası boş 3 tane çizgi görünüyor. İki bacak arasından alttan net görüntü lazım
Kızda bacak arası boş 3 tane çizgi görünüyor. İki bacak arasından alttan net görüntü lazım
Görüntüler net değil o çıkıntı gibi görünen şey organı bile olmayabilir. Bir dahaki kontrolde netleşir canım ben anlayamadım maalesef3 cizgi görünüyor mu kuzum
15. Haftadan sonra net söylüyorlar. 12. Haftada falan da söyleyen doktorlar varCinsiyet hangi hafta görünüyor kızlar
Hayirli olsun canim suan gitsen kese görünür yüksek ihtimal ama ben keseyide bebegide göreyim dersen biraz daha beklemen gerekir 1 hafta-10 gün kadar ben 5+2 de keseyi 6+4te bebegi ve kalp atışını görmüştümKaç haftalık kaç günlükken keseyi de bebegi de kalp. Atışlarını da gördünüz duydunuz acaba arkadaşlar ☺ 3. Gebeliğim bu benim ama araları uzun olunca insan hee defasında sil baştan yaşıyormuş bu duyguyu şuan 29 ekim sat 5+4 hamileyim 3+5de öğrenmiştim gebeligimi daha hic doktora gitmedim sadece kan tahlili verdim ve folik asit aldim kullanıyorum onun dışında kese de bebekte gözükmez diye gitmedim sizler ne zaman gördünüz keseyide bebegi de acaba??
Of canım ya Allah yardımcın olsun önce bi kendin atlat sonra söylersin güzelce oğluna zor bir süreç ben de yaşadımMerhabalar bayanlar. Bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışı durmuş maalesef o kadar üzgünüm ki yorgunum ki bu kaçıncı kürtaj olacak hakkınızı helal edin ve benim için dua edin lütfen oğlum kardeşi olacağı için çok mutluydu ona nasıl söylicem hiç bilmiyorum