- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.861
Merhaba arkadaşlar ben cumartesi günü kendi doktoruma gittim 5+4 günlük dedi Salı günü bir şey için acile gittiğimde sordum 5+3 günlük dedi farklı hastane ve farklı doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım endişelenme zaten 1 gün farketmiş her hastanenin ultrasonu aynı olmuyo bazısı eski oluyo net göstermeyebiliyo alete göre değişiyoÇok tedirginim başına gelen varsa cvp yazabilir mi
Canım bazi devlet hastahanelerindeki cihazlar çok hassas değil.acilde de çok dikkatli ölcmemiştir.bir kaç gün fazla eksik pek önemli olmaz.tedirgin olma.bende de 3 gün geri söyledi.ama özelde de 2 gün büyük çıkmıştı.takilma canım bunaÇok tedirginim başına gelen varsa cvp yazabilir mi
Almadım. Çok çok hasta olmadığım sürece de almam sanırım, bende sürünerek geliyorum kusmalar halsizlik nefes nefese kalma ama iş sorumluluğumu başkası yapamaz. Doktora iyi hissetmiyorum dersen verebilir.çalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
6+0 olması gerekiyorken 5+3 dedi ondan tedirgin oldum yani 4 gün fark varCanım endişelenme zaten 1 gün farketmiş her hastanenin ultrasonu aynı olmuyo bazısı eski oluyo net göstermeyebiliyo alete göre değişiyo
Teşekkür ederim canımCanım bazi devlet hastahanelerindeki cihazlar çok hassas değil.acilde de çok dikkatli ölcmemiştir.bir kaç gün fazla eksik pek önemli olmaz.tedirgin olma.bende de 3 gün geri söyledi.ama özelde de 2 gün büyük çıkmıştı.takilma canım buna
Ee çok normalMerhaba arkadaşlar ben cumartesi günü kendi doktoruma gittim 5+4 günlük dedi Salı günü bir şey için acile gittiğimde sordum 5+3 günlük dedi farklı hastane ve farklı doktor
Buda geç döllenme olabileceğini gösterir. Bir sonraki kontrolünde mesela 1 hafta sonra 6+3 çıkarsa son adet tarihini güncellerler merak etme Herşey yolunda olsun yeter ki6+0 olması gerekiyorken 5+3 dedi ondan tedirgin oldum yani 4 gün fark var
Hangi şehirde siniz ben bursa için baktım 32 bin söyledilerBen medicanaya gidiyorum sompo sigorta yaptırdım. Tahlil tetkikler hariç 21.000 gibi bir fiyatı vardı.
4 gün fark olunca tedirgin oldum bir kaç gün olmayınca sıkıntı yapmayacaktım aslındaEe çok normal
Gelişim geri gitmez. Ya yerinde seker yada ilerler. Farklı ultrason cihazları farklı sonuçlar verir endişelenme
Teşekkür ederim içimi rahatlattınBende de en son gittiğimde 3 gün küçük söyledi.doktora dedim niye küçük çıktı.cihazlar hassas olcmeyebilir bu haftalarda dedi.hatta espri yaptı.3 gün için doktorunu mu kıracaksın ne var falan gibi Bi laf etti.ben de takılmadım.ozele gittim o da 2 gün büyük çıkardı ölçümü :)
Şimdi anladım konuyu ilk mesajında sanki 1 gün fark çıktı neden diye sormuşsun olarak anladık hepimiz4 gün fark olunca tedirgin oldum bir kaç gün olmayınca sıkıntı yapmayacaktım aslında
Canım inşallah ilk gittiğim tutuyordu ama şimdi gelişim geriliği mi var diye endişe ediyorumŞimdi anladım konuyu ilk mesajında sanki 1 gün fark çıktı neden diye sormuşsun olarak anladık hepimiz
Dediğim gibi geç döllenme olabilir 4 gün sonra yumurtlamışsındır canım gelişim takibi önemli bi sonraki kontrolünde düzenli büyümüş olur inşallah endişelenme
İlk gittiğin yere mi gittin peki canım ? İnan ultrasondan ultrasona çok fark ediyor. Kontrolünde doktor mutlaka söyler zatenCanım inşallah ilk gittiğim tutuyordu ama şimdi gelişim geriliği mi var diye endişe ediyorum
Yok cnm başka bir yerde doktorda ultrason farklı çıkmış olabilir dedi ama bugünde kasık ağrısı var sizden oldu muİlk gittiğin yere mi gittin peki canım ? İnan ultrasondan ultrasona çok fark ediyor. Kontrolünde doktor mutlaka söyler zaten
Bende oldu. 9. Haftaya kadar bacaklarıma vuran regli sancısı gibi bazen çok şiddetli ağrılarım oldu. Rahim büyüyor bağlar geriliyor Herşey yolunda demişti doktor ama nolur nolmaz diye Progestan başladı 3 hafta kullandım. Sen yine ilk gittiğin yere git kuzum için rahatlasınYok cnm başka bir yerde doktorda ultrason farklı çıkmış olabilir dedi ama bugünde kasık ağrısı var sizden oldu mu
Cumartesi günü randevu aldım canım gideceğim inşallahBende oldu. 9. Haftaya kadar bacaklarıma vuran regli sancısı gibi bazen çok şiddetli ağrılarım oldu. Rahim büyüyor bağlar geriliyor Herşey yolunda demişti doktor ama nolur nolmaz diye Progestan başladı 3 hafta kullandım. Sen yine ilk gittiğin yere git kuzum için rahatlasın
Kızlar demin tuvalette foş diye kan boşaldı idrarımla beraber ve bir parça et pıhtı gibi bişey geldi. Aradım doktoru öğle arasındaymış ulaşamadım acile gitmek istemiyorum. Alttan kurcalarlar diye.
Hafif ağrım da var
Normal mi sizce korkuyorum