- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.821
Bebek görünüyor mu canım haftasına uyumlu mu çıktı yoksa sadece kalp atışı mı yok ?7+3 kalp atışı alamadık maalesef cumartesi tekrar çağırdı çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek görünüyor mu canım haftasına uyumlu mu çıktı yoksa sadece kalp atışı mı yok ?7+3 kalp atışı alamadık maalesef cumartesi tekrar çağırdı çok üzgünüm
Merhaba benim 5 haftalık dedi doktor yolk kesesi varmı acaba sanki içinde birsey var gibi heyecandan sormayı unutmuşumCanım cumartesi inşallah duyarsın moralini bozmamaya çalış belki küçük olduğu için görünmemiştir
Benim tüp bebek 1 kasımda transfer oldum haftasına uyumlu mu değil mi bilmiyorum doktor hiçbir şey söylemedi baktı kese var bebek var dedi minicikti gördüm kalp atımı alamıyorum dedi sadece ilaçlarına devam et cumartesi tekrar bakalım dediBebek görünüyor mu canım haftasına uyumlu mu çıktı yoksa sadece kalp atışı mı yok ?
Ben de pek bilmiyorum ama evet içinde bişeyler var gibiMerhaba benim 5 haftalık dedi doktor yolk kesesi varmı acaba sanki içinde birsey var gibi heyecandan sormayı unutmuşum
tüp bebek süreci nasıl ilerliyor bilmiyorum ama belki minik olduğu için kalp atışını cihaz algılamamıştır o yüzden görememiştir doktorun inşallah cumartesi sağlıkla duyarsın sen dinlen ilaçlarını al dua et gerisi RabbimdenBenim tüp bebek 1 kasımda transfer oldum haftasına uyumlu mu değil mi bilmiyorum doktor hiçbir şey söylemedi baktı kese var bebek var dedi minicikti gördüm kalp atımı alamıyorum dedi sadece ilaçlarına devam et cumartesi tekrar bakalım dedi
Öyle canım elimizden gelen başka bir şey yok dua etmekten başka benimledir bebeğim inşallahtüp bebek süreci nasıl ilerliyor bilmiyorum ama belki minik olduğu için kalp atışını cihaz algılamamıştır o yüzden görememiştir doktorun inşallah cumartesi sağlıkla duyarsın sen dinlen ilaçlarını al dua et gerisi Rabbimden
Neyden korkuyorsun ki canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz yoğun duygusal bir sürecteyim bir şeyler iyi gidiyormu gitmiyormu bilmiyorum hiç kimseye de diyemdim daha korkulardan heyecanını mutluluğunu yaşayamiyorum 13 Aralık ta kontrol var ama bundan bir hafta önce özele gitmiştim bu özelde 10 gün haki hala varmıdır 10 gün dolmadan baktrsam bir daha
İkinci gebeliğim de 3 ayın sonunda kaybetmiştimNeyden korkuyorsun ki canım
Çok teşekkür ederim canım inşallahCok üzüldüm allah sabir versin
Canım hiç korkma stres en büyük etken zaten güzel düşün güzel olsun evet özelde 10 gün hakkın var için rahat olacaksa git bir kontrole bir şey kaybetmezsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah
bebekle ilgili yok da benim canım çok yanıyordu. İki gündür geçti çok rahatım vallahiCok iyi o zaman, bir sıkıntı yokmuş sevindim sizin adınıza ☺
Merhaba, yorumunuzu şimdi gördüm. Ben de küçükken boğulma tehlikesi geçirmiştim :) bu yüzden boğaz travmam var asla hap vs yutamam. Eskiden balla içiyordum. Ama geçen yemek yerken yine boğazımda bir şey kalır gibi olunca artık balla da içememeye başkadım. Belki balla içebilirsiniz:Kızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan
Günaydın canım sen güzelce anlat belki anlayışla karşılarbenimki de korkuyo yaklaşmıyo daha küçük diye neyse dedik 1 ay daha geçsin deGünaydın :) 4-5 gündür giremiyorum. Herkes çok iyi inşallah. Benim de eşim geldi gemiden. 25 gündür gemideydi. Libidosu aşırı yüksek ama korkuyorum, birliktelik istemiyorum, bu kez de vicdan yapıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor riskli gebelik ya da ilişkiden uzak durun gibi bişey demedi ama canım hiç istemiyor. Eşimi kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.
Günaydın inşallah inşallah canım bebeğin de sende hep iyi olunSelam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir