• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Canım hayırlı olsun ❤️ bu beni de en çok korkutan şeydi regl olacakmış gibi karın ağrısı … ilk haftalar daha çoktu şimdi azaldı ama hala var… kan gelmediği sürece normal olabiliyor bunlar benim doktorum progestan kullan ağrılar için demişti gerçekten de iyi geldi .. benim de yumurtlama günüm 1 Kasım ben bugün duydum canım kalp atışını inşallah sen de duyarsın erken değil 😍❤️🧿🙏
Teşekkür ederim sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun maşallah 🧿 ne güzel darısı başıma 🙏🏻 yarın kalp atışlarını duyarım inşallah ☺️ benim tüp bebek olduğu için progestanı transfer öncesi kullanmaya başladım hala kullanıyorum (fitil olarak) son 2 akşamdır biraz şiddetli oldu ağrılarım o yüzden panikledim umarım yerleşme büyüme ağrısıdır 🙏🏻🌸

Kızçelerr günaydinn bizimde bugun kontrolumüz vardi 10+3 olmuşuz , 3.5 cm olmus benim fındığım 😍😍😍 sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyorr 💜🌸

Eklentiler

• 20231205_095345.jpg
    20231205_095345.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 120
Kan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.

Merhabalar 🦋benimde sat 23 Ekim bugün gittim kese göründü plansız bir gebelik ilk bebeğim 4 aylık evliyim Henüz duygular karışık mutlu şaşkın pcos vardı bende bana sadece folik asit verdi doktor Protestan vs bisey demedi sizlerde de varmı öyle acaba
Ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor. Vitaminler falan daha sonra. Bir sıkıntı görmediği için progestan vermemiştir. Mide bulantiniz da yok sanırım. Olsa bile çok yoğun bulantı ve kusma durumlarında, dayanılmaz olursa ilaç veriyorlar. Hamileliği öğrendikten sonra 3 ay dolana kadar zorunlu olmadıkça parol bile içmemek lazım.
Benim de sat 26 Ekim. 😉

Ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor. Vitaminler falan daha sonra. Bir sıkıntı görmediği için progestan vermemiştir. Mide bulantiniz da yok sanırım. Olsa bile çok yoğun bulantı ve kusma durumlarında, dayanılmaz olursa ilaç veriyorlar. Hamileliği öğrendikten sonra 3 ay dolana kadar zorunlu olmadıkça parol bile içmemek lazım.
Benim de sat 26 Ekim. 😉
Kalp atışını duydunuz mu acaba benim şuan 5 haftalık dedi

Kan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.
Kötüyü düşünme hayırlı sonuç alcaksın inşallah 💜

Back