2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Kızlar kızım 3 ayına girecek 5 gun sonra. Sadece 30 dk uyuyor alarm kurmuş gibi uyaniyor 31 dk olmuyor o derece. Uyaniyor alt alıyoruz emiyor sonra bi 10 dk duruyor yine ağlıyor çok fazla uyanik kalırsa iyice katılıyor aglamaktan. 30 dk uyku yetmediği icinmi uyanik kalamıyor anlamış değilim. İlk kızımda bunlari yaşamadım hic. Ne yapicam uyuması için tekrar hemen uyutmayj deniyorum bi 30 dk da öyle geçiyor kucakta sallayarak uyuyor artık kollarım koptu
Doyum süreleri arttı ondan bende yaşadım sütün arttıkça uykusu oturuyor daha uzun süre emzirmelisin yarın doktora Gidicez söylicem mesela sütüm yetmiyor ona göre ek mama takviyesi yapma düşüncem var sütümü ne yapsam arttıramadım

organik oldugunu bilsem
1 çay kaşığı veriyorum gaz veya kakasını yapamadığında rahatlıyor kolik bebek olmaktan döndüm doğduğu dönem uzman doktora denk geldim sağolsun beni uyarmıştı bu konuda karnına bazen zeytinyağıyla masajda yapıyorum bunuda doktor söylemişti rahatlıyor
ben de kimyon vericem de marketten almış eşim

Doyum süreleri arttı ondan bende yaşadım sütün arttıkça uykusu oturuyor daha uzun süre emzirmelisin yarın doktora Gidicez söylicem mesela sütüm yetmiyor ona göre ek mama takviyesi yapma düşüncem var sütümü ne yapsam arttıramadım
ben de diyorum doktora vermiyor mama, benim bedenim psikolojim ne durumda düşünen yok :KK43:

Benim bebeğim 5 te uyandı, geri 6.45 gibi yatırdım 7.25 te uyandı, saat 09.00 da emzirmeye başladım, şu an emerek uyuyor, ne kadar uyuyacak merak ediyorum... Benim bebeğimin 20 gündür burnu akıyor, tam iyileşecek ablası okuldan başka bir virüs getiriyor... Burnu tıkalı olduğundan güzelce emip doyup uyuyamıyor.
eskiden benimki uyurudu 2 saat şimdi 30 dk dursa iyi diyorum geceler zor onlar içinde . huzurlu olsalar uyurlar heralde demek ki bi dertler var :KK43:

Benem
eskiden benimki uyurudu 2 saat şimdi 30 dk dursa iyi diyorum geceler zor onlar içinde . huzurlu olsalar uyurlar heralde demek ki bi dertler var :KK43:
benim bebeğim okul başladığından beri hasta sayılır, burnu tıkalı şu an hırıltısı var, toparlanıyor sonra benim 2 numara başka bir virüs getiriyor okuldan. Şu an da sesi kısılmış, tükendim iyice, Rabbim beterinden korusun.

Kimyonu kendin iç bebeğe direk verme markası ne ben oğlumda komili kullandım kızımda zeytincilerde pazarda buldum hakiki olanı
özem zeytinyağları var asit oranı düşük içimlik onlardan aldım sürdüm bu gece 3 bardakta kimyon içtim ama yine kıvranıp ıhlıuor kızım. belki de başka derdi var anlamıuorum ki yatağı mı sevemedi ya

kilo alımı kötü değil diyor , eş baskısı yok ama ettafjmdaki herkes anne baba akraba mama deyince aa hayır süt ver diyor sanki memeden kesicdm diyorjm çyle bi tepki bunalttılar beni
Amaan takma onları eğer kilosu iyiyse anne sütüne devam et en güzeli ama baktın doymuyor neden olmasın herkes bir durduğu yerde dursun kimseyi alakadar etmez sanki onlar mı bakıyor çocuğa yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor herkes

özem zeytinyağları var asit oranı düşük içimlik onlardan aldım sürdüm bu gece 3 bardakta kimyon içtim ama yine kıvranıp ıhlıuor kızım. belki de başka derdi var anlamıuorum ki yatağı mı sevemedi ya
Bacaklarını kendine çekiyor mu? Birde damaklarına baksana dişleri damaklara oturuyordur

Amaan takma onları eğer kilosu iyiyse anne sütüne devam et en güzeli ama baktın doymuyor neden olmasın herkes bir durduğu yerde dursun kimseyi alakadar etmez sanki onlar mı bakıyor çocuğa yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor herkes
sorma bi de hava atar gibi ben 3 çocuga da hiç mama vermedim yok çok usluydular , beni zorlamadılar diyor kuzenim yani bana destek olacağına sanki nispet yapıyor

Canım doktora gittim doyma konusunda sıkıntı olmuyor versem de meme istemiyor. Her ay 1 kg alıyor. Sutum de var . Sen de konuş bi belki sütun yetiyodur sanmıyorum doymadigini

rosa888 rosa888 merhaba bende sizinle aynı durumdayım. Bebeğim 30 haftalık ama kafası 33 hafta gibi gidiyor daha büyük. Bende sizin gibi endişe yaptım. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almıssınızdır inşallah bir sorun yaşadınız mı? Doğduktan sonra kafası nasıl?

Arkadaşlar benim bebeğim de son 1 haftadır emmede isteksizlik var, sütüm var, arayı açtık hali ile çişli bezler biraz hafifledi gibi, aylık kilo alımı çok şükür iyi de , acaba daha mı az acıkıyorlar, sizin bebekler hangi aralıklarla emiyor? 3 ay 1 haftalığız.

X